Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz anonym1s #8750 üzenetére
1.- Amennyiben Murphy jól dolgozik, akkor a legnagyobb dzsumbuj kellős közepén, full ismeretlen területen, egy manőver előtt érkezik majd bejövő hívásod, és mire felveszed, és visszaáll a navi, addig faxxán túlszaladsz a manőveren, és mondjuk egy 40 tonnás vassal a segged alatt nem lesz olyan egyszerű az "újratervezés".
Persze, ha csak "úrvezető" vagy és ritkán használod a navit, akkor jó lehet. De ha napi szinten kell a navigáció, akkor százszor inkább bíznám magam egy húszezres PNA-ra, mint a legdrágább telefonra.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
zoli_1989
tag
Sziasztok!
A véleményetek érdekelne a WAYTEQ X980 BT-vel kapcsolatban!
Mennyire bírja a gyűrődést maga a gép és az aksi külön érdekel mennyit bír ki? -
madmike
őstag
Sziasztok!
Wayteq 7x-el kapcsolatban van tapasztalatotok? Navigációra mennyire alkalmas?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
nepszter1
addikt
Sziasztok keresek egy GPS-t ár/érték arányába a legjobb legyen akár több lehetőség is érdekel de sokat nem akarok rákölteni .
-
Sziasztok, lenne egy nagy kérésem hozzátok, egy GPS- néztem ki magamnak de kiszeretném kérni a ti véleményeteket is, a neve CNS Globe Smart GPS ,többet a LInkre kattintva többet tudsz róla IGo 8 progit használ, 13,000ft, . a válaszokat előre is köszönöm.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
DM43
őstag
válasz Luck Dragon #8756 üzenetére
Kicsit figyelmesebben kellene olvasni!
CNS Globe Smart 12423 Ft
CNS Globe Smart + CNSMap 8 Európa 31490 Ft[ Szerkesztve ]
-
VMatteo
őstag
ha veszek egy szoftver nélküli wayteq-et, akkor arra később minden gond nélkül tudok vásárolni legális térképet (memkarin) és futtatni is egyből fog sikerülni?
Tisztelet a Gépésznek!
-
whatnot
őstag
Egy szimpla GPS készüléket keresek, nem kell semmi extra, csak legyen normális navigáció.
Frissüljön sok évig és frissüljön gyorsan az adatbázis. (A jelenlegi kütyü, aminek a neve most nem jut eszembe, már nem frissül és emiatt használhatatlan is.)
Igazából ha lenne valami google maps alapú, az már jó lenne, wifin keresztül beállítanánk a navigációt. De nem ismerem a többi lehetőséget.
Mi a javaslatotok? -
goncvte
újonc
Segítséget szeretnék kérni az alábbi témában.
Wayteq x980 GPS-t szeretnék vásárolni, de a neten eddig csak Sygic térképszoftverrel feltöltve, vagy üres készüléket találtam. Én iGo 8, vagy iGo primo térképet szeretnék telepíteni rá, de ezek ajánlólistáján nem szerepel a Wayteq. Ennek ellenére rátelepíthetem és jól is fog működni? Kérem aki tud segítsen.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy egy Wayteq X980 lesz a befutó számomra.
Ha valahonnan sikerül szerezzek hozzá egy Wayteq RTA-3000-es TMC vevőt, akkor azzal fog működni a TMC?
Nem egészen világos számomra, hogy van ez a TMC, mert mindenféle előfizetésekről olvastam. Hogy van ez? Európa szerte szeretném majd használni, mi kell ahhoz, hogy működjön?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
válasz laszlohu #8772 üzenetére
Köszönöm. Akkor lehet valami mást nézek.
A TMC szolgáltatásra előfizetéssel kapcsolatban tudsz segíteni?Illetve nem tudom mi legyen helyette. CNS-ből melyiket javasolnátok? Vagy mi az ami ebben az árkategóriában mozog és javasolt?
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
-
madmike
őstag
Közben fennakadt a szűrőn mégegy gép. TomTom Via 135. 25.900-ért egész jó vételnek tűnik, bár még sosem volt TomTom gép a kezemben. Ez legalább TMC képes. Azt tudjátok, hogy rendelkezik e kamionos funkciókkal?
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
trance89
őstag
válasz madmike #8780 üzenetére
egy x980 sokkal jobb vétel bármelyik cns-nél (8GB ROM + 256MB RAM / 4GB ROM + 128MB RAM), pl cns globe via plus 5col/480x272 felbontás - ez bizony vicc kategória 2014-ben
már csak a hatalmas RAM méret (szigorúan wince szempontból) miatt is sokkal inkább ajánlott, ma még elég a 128MB is de gondoljunk kicsit a jövőre is
szóval gyakorlatilag szinte minden szempontból jobb egy x980 mint bármelyik cns -
krisz195
csendes tag
Sziasztok!
Faternak kellene egy GPS, kb. 25 ezer forint rá a keret. Semmit nem tudok ezekről a masinákról.
Fontos lenne neki, hogy több címet lehessen beírni, és a legrövidebb úton vezesse végig.
Mit tudtok ajánlani?
Lehetőleg több modellt is írjatok, mert kaksi utalvánnyal kellene fizetni, amit sok helyen nem fogadnak el. Ha nincs a megfelelő helyen olyan típus, legyen opció másikat választani.
Köszi! -
LámaZ
addikt
válasz whatnot #8762 üzenetére
„Igazából ha lenne valami google maps alapú”
Van ilyen, a neve waze.
Nem mondom meg, hogy menyibe kerül, de csak androidos gépeken fut, és kell neki mobilnet.
Én ilyet használok qualcommos cpu-s okostelóval, a mobilnet havi 100 ft, de nem vagyok kemény felhasználó (úm. kamionos, taxis stb.).[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
snowdog
veterán
Ha már Android. Mindent kipróbálok, aztán többnyire pár nap után letörlöm őket. Most éppen az OsmAnd-ot próbálgatom, egész jó kis program. Ingyenes is van (én megvettem a fizetős változatot, ebben nincs korlátozva a letölthető térképek száma), offline módon használhatók a térképek (országonként letölthetők). Akit érdekel próbálja ki bátran. [link]
-
WuuWuu
tag
Sziasztok nem irtam még ebbe a topicba eljott az ideje
Ipadet hasznalok GPSként jelenleg amit elszeretnék adni es egy gpst venni de lovesem sincs hogy milyen lenne jo.
20-30 e FTra gondoltam. Lhet venni ennyiert olyat amin van terkep?
Europara lenne szuksegem. -
madmike
őstag
Én a napokban vettem GPS-t, úgy érzem áttúrtam az egész netet
Térképes verzióból ennyiért szerintem ez a TomTom jó lehet. Itt ami számomra negatívum, hogy a jövőbeni térképfrissítések elég drágák.
Így végül egy Wayteq x980 mellett döntöttem térkép nélkül. 20.000Ft alatt hozzá lehet jutni. Hivatalos térképpel együtt viszont 30 fölött van.
A kütyüvel egyébként teljesen meg vagyok elégedve, bátran ajánlom."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
pootty
csendes tag
Sziasztok!
Navit szeretnék venni, ebben kérnék segítséget.
Elvárásaim:
-Magyarország térkép (lehetőleg frissíthető legyen, kivéve ha iGO rendszerű)
-stabil működés (télen, nyáron, hidegben, esőben, szélben, mindig menjen)
-30 000 HUF-ot szánnék rá (inkább 30 ezerért vennék jobbat, mint 20-ért gyengébbet)
Köszi a segítséget! -
Predator2
addikt
Helló
GPS vásárlásnál mit ajánlotok mire figyeljen az ember?
Nálam kb 25.000Ft a plafon. Topmap térképekkel használnám egy gépkocsiban főként Magyarországon.
Egy best buy vételt keresek.
Könnyen lehessen frissíteni. Legyen megbízható.THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
trance89
őstag
hol írta hogy a térképet meg akarja venni rá? ezt írta: "Könnyen lehessen frissíteni. Legyen megbízható."
30000 alatt nincs jobb gép ami felvehetné vele a versenyt, sőt még jócskán fölötte sem...
magyarországon kívül a topmap amúgyis is egy rakás trágya a nokia heréjével szemben[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest