Aktív témák
-
menthor
tag
üdv!
foglalkozik itt valaki kis igényű, átlagemberekkel is? eddig volt egy (ill. kettő) pana rp ht 222 fejesem. film, zene, játék hallgatGATásra használtam, az én igényeimnek megfelelt. csak sz*r gyártási konstrukció miatt mindkettő pántja eltört ~3 év után (megjegyzem, valszeg direkt így lett csinálva ki van hagyva egy kis darab a műanyagból, mindegy). szóval van-e olyan, aki tud ajánlani valami hasonlót az alacsony árkategóriában?
ilyesmiket néztem:
pana rp ht 161
phillips shp 1900kösz és én kérek elnézést
the truth is out there
-
menthor
tag
hoppá-hoppá! hogy fellendült a topik off része
the truth is out there
-
menthor
tag
egyébként ne legyen félreértés, elnézést kérek mindenkitől, akinek a lelkébe tapostam, csak mikor beleolvastam a témába, és kb. minden második hozzászólásban vagy sennheiser vagy akg fülesről volt szó, kicsit kinyílt a pillám. nem pont erre számítottam a cím alapján.
igazából csak irigykedem, mert nekem egyelőre csak álom lehet egy ilyen kategóriájú cucc!egyébként ami a hardverem illeti, közel olyan áron sikerült hozzájutnom, mint egy G31-eshez.
én is ismerem a "kicsit többért jobbat" elvet, csak érted, franc nem gondolta anno, hogy direkt gyári konstrukció a max ~3év a széria minden egyes darabjára. persze egyébként ezt mindenki tudja
szóval jogosan ÉN KÉREK ELNÉZÉST, remélem nincs harag. ha esetleg valakinek mégis van tapasztalata az ilyen kategóriájú fülesekről, szívesen fogadom
the truth is out there
Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest