Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Akkor utolsó kérdésem. K272HD vs. HD555? (ne nézzük a zárt-nyitott kérdést)
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
baluka26
nagyúr
válasz Nertpaelg #27392 üzenetére
Schiit az earmania.pl-től. Október közepén lesz közös rendelős buli
Most csak a táblák nem működnek, áramszünetek vannak, gerjed a mikrofon, ilyesmik. Ja, és a földszinti nagyobb előadótermek szerintem használhatatlanok. (pl. QAF15), hátulról semmit nem lehet hallani/látni.
Winne: Simán HD555.[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Nertpaelg
tag
válasz baluka26 #27404 üzenetére
Schiit, az elég közel van.
De ahogy én lesem egy Asgard 1400PLN, ami a google szerint ~91K. Ami meg sok, ennél USA-ból behozatva olcsóbbra jövök ki, még ha a vámfát is benézem. (Valszeg, bár most elég erős az USD.) Vagy elnézek valamit? (Nem találtam angolt nyelvet az oldalon.)Bullcrap, valóban elnéztem, az a Valhalla ára, ügyes infós vagyok. Szóval 65K az Asgard, az már okésabb.
Hmm, ha megérkezik addigra az ösztöndíjam, akkor megfontolom, már ha lehet csatlakozni a bulihoz.
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
Hát nem segítetek a választásban.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Nertpaelg
tag
válasz schawo #27407 üzenetére
Áhhh, van ott durván öt különböző fokozatú. Pl. mikor rossz a hangosítás, akkor először bénázik negyed órát az előadó, aztán behívja a ~takarítót, az is játszik egy kicsit (azaz ő is lekapcsolja a villanyt, a vetítőt, szóval mindent, csak az erősítést nem), őt követi a közönséges gondnok, majd a kinevezett technikus és végül "Sir William von Hérosz" maga, aki meg is tudja a oldani a problémát. Persze eddigre már közel vége az előadásnak.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Nertpaelg #27408 üzenetére
Van ettől rosszabb is. Amikor kontaktos a mikroport, vagy merül az elem és az előadó minden harmadik mondatából sikerült megértened két szót (közben a tanársegéd ott bohóckodik körülötte). Számára lényegtelen, hogy hallasz-e bármit is belőle, ő ott volt és elmondta. Mindeközben 6 különböző színnel olyan ábrákat vés fel a táblára(45 perc alatt mind a 4-re), amit bármelyik tankönyv illusztrátor megirigyelhetne.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
kbalint95
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani egy olyan fejhallgatót amit utcán, zenehallgatásra használnék , 8000 ft-ot szánnék rá MAXIMUM! Vezetékes mindenképp, circumaural és zárt mikrofon nélküli, a lényeg, hogy szépen szóljon a zene. nem superbassra gondolok csak úgy szépen szóljon.
Köszi előre is."Az emberek azért szeretnek szörnyeket kitalálni mert akkor ők maguk kevésbé tűnnek annak."
-
Nertpaelg
tag
válasz fi:zi'k #27409 üzenetére
Igen, ismerős. Szerencsére ez csak a régebbi épületekben szokott előfordulni, ott meg csak olyan óráim vannak, amire egyébként sem járok be. (Most is van valami... üzleti jog talán? )
(#27410) DEJVID: Ahogy most számolgattam az USA-ból az postával, vámfával egy százasnál kezdődhet. Persze valóban sok a 91K, de még mindig jobb.
(#27411) ntomka: Hát itt aztán kajabálhat bármilyen délceg debreceni, ha ide beül párszáz hallgató...
-
ntomka
nagyúr
válasz Nertpaelg #27413 üzenetére
A DE az ország legnagyobb egyetemi együttese (mert ugye nem egy helyen fekszenek a karok). Vannak itt is ekkora előadók. Hozzáállás kérdése a tanár részéről. Volt olyan, aki egy 200 fős előadót sem akart hanggal kitölteni, motyorékolt, csak. Volt akit hátul az ajtóban állva jegyzeteltünk (nem fértünk be), simán hallottuk.
ツ Headphones on - World off
-
ntomka
nagyúr
K701 aprón. Jó árnak találom. Egy próbát megérhet a megtekintése, akinek kell.
Voltaképp a K601-et szívesen becserélném rá, de most más projektet futtatok.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Nertpaelg #27405 üzenetére
A Schiit nem igazán jött össze, de ha összejön az egy azaz 1 darabnál komolyabb mennyiség, akkor talán hajlandók lesznek válaszolni a levelekre. Árakat Balukától kérj, mert ebben Ő a kompetencia.
DEJVID
A Valhaláért nem sok a 91k, mert ha a listaárát felszórzod a magyar Áfával máris 93k környékén jársz.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Nertpaelg
tag
válasz ntomka #27414 üzenetére
Hmm, nem tudom, lehet. Most nagyon divatba jött a végigpofázós-laptopozós "óralátogatás", szóval ez is lehet az oka.
(#27416) contaxg: Köszönöm a választ.
(#27417) PuMbA: Na igen, van egy pár ilyen forma.
(#27419) DEJVID: Arányosan kéne számolni, úgy szerintem kb hasonló % jönne ki differenciának, de most ehhez lusta vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz Nertpaelg #27405 üzenetére
Lehet csatlakozni. schawo-nak lesz egy Asgard, nekem meg egy Bifrost
Jaja, nagyon divatos az okostelefonozós, laptopozós, végigpofázós dolog. Engem személy szerint nagyon idegesit..
USA-ból ennél sokkal jobb árfolyamon volt 75 az Asgard...They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
FireKeeper
nagyúr
Poppe mikroelektrón a QII-t teljesen jól kitölti mikrofon nélkül is, még hátul is hallható.
mod: egyébként én rászoktam arra, hogyha adott egy előadás, amin tudom, hogy úgysem figyelnék, inkább be sem megyek, ha tudom megnézem inkább videón. amire meg bemegyek, ott, mégha nem is jegyzetelek, azért figyelek. persze egy kis facebook/prohardver-csekkolás néha megesik
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Nertpaelg
tag
válasz baluka26 #27420 üzenetére
Okés, akkor meddig kéne dönteni? Vagy majd ráér "október közepén", a rendeléskor? (Ez gondolom azt az időpontot jelenti, amikor már rendelhető a Bifröst.) Egyetlen baj ezzel, ha most megveszem, (azon kívül, hogy drága ), hogy vagy karácsonyig nem lesz alá tisztességes DAC.
-
baluka26
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
válasz baluka26 #27428 üzenetére
Valakinek nem tudnád kölcsönadni, aki jár Debrecenben?
(#27430) baluka26: Nyugatihoz? Csak viccelek (amúgy oda fut be innen a legtöbb vonat). Schawo is annyira dicsérte a talin, kíváncsi vagyok rá. Akkor lett volna igazán jó, ha elhozza.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
-
FireKeeper
nagyúr
akit érdekel: discovery, hogyan készült, AKG fejhallgató MOST
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
csƵ
addikt
Nemrég az mp3 és a flac közötti különbségről volt szó. Én szorgosan gyűjtögetem a lossless zenéket, erre meg kiderül, hogy nincs is különbség egy 320kbps mp3 és egy flac fájl között?
-
baluka26
nagyúr
válasz ntomka #27429 üzenetére
Nyugatihoz hamarabb, nem annyira arab térség
Hát, ha előbb szóltok, én nem tudtam, hogy schawo megy
De a következő fejestalira, ami Pesten lesz elmegyek, és elviszem cuccaimat is.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Shufny
őstag
válasz FireKeeper #27431 üzenetére
Ez volt?
-
dudika10
veterán
Ha úgy kérdeznéd, hogy kit nem érdekel, hogy mp3-at vagy flac-et hallgat éppen akkor én jelentkezem. Csak azért nem vadászom mindenhol a flac-et mert tudom, hogy több rajta az infó. Ráadásul mint azt már többször kifejtettem, nem is biztos, hogy jobb szerintem, felvételfüggő.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Shufny #27439 üzenetére
jah azt hittem, kicsit tovább fog tartani, de írtó gyorsan lezavarták
dudika10: én már azon is gondolkoztam, hogy ideiglenesen visszakonvertálom a FLAC-jeimet mp3-ba, hogy telefonra többet fel tudjak pakolni, mert jelenleg egyetlen olyan forrásom sincs, amivel hallanám a különbséget (zte blade nem valami izmos, a creative zen-em nem is tud flacet, a laptop ill asztaliban meg integrált hangkari van, bár már nagyon játszadozom egy E7 vagy X-fi HD beszerzésének gondolatával).
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
Mi van itt, mindenkit elkapott a Schiit láz?
-
Nertpaelg
tag
válasz baluka26 #27443 üzenetére
Akartam ám privit írni, csak fáradt vagyok értelmesen fogalmazni.
13. kerületben lakom, de a Ferenciek terét naponta érintem, ha nem biciklivel megyek oskolába (már pedig akkor nyilván nem úgy fogok...). Meg ugyebár majdnem egy helyre járunk. De ha én kérem el, nyilván el is megyek érte.
(#27442) Bodz: Mosom kezeim, engem még legelsőnek kapott itt el, csak kompatibilitási problémái voltak a tárcámmal.
[ Szerkesztve ]
-
slfln
senior tag
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest