Új hozzászólás Aktív témák

  • Mahrenburg

    senior tag

    válasz psg5 #23192 üzenetére

    A CPU-k terén egyértelmű, ha tuningolhatót szeretnél, akkor:
    Athlon II X4 750K
    ha a fogyasztást nézed, akkor:
    Athlon II X4 740
    egyenlőre ez a két IGP nélküli CPU kapható ebbe a foglalatba.Az árak 18-19e körül vannak.Most jut eszembe, nem szempont a fogyasztás, akkor a 750K.
    Nos az alaplap... én alapból nem szívesen ajánlanék olyan alaplapot, amin a FET-eken nincs hűtőborda, s a "déli hídon" körömnyi borda van, de sokan használnak ilyen lapot elégedetten hosszú évek óta, úgyhogy, ha ezt nem nézem, úgy azonnal az ASRock belépő lapját rántanám elő, mint Jolly Jokert:
    FM2A55M-DGS
    csakhogy, évek óta először problémák léptek fel az ASRock "kis" FM2-es lapjainál, amik ITX méretben pár lapnál "elfüstöléssel", mATX méretben elméletben UEFI/BIOS frissítéssel megoldható kisebb gondokkal jelentkeztek. Amennyire én tudom MSI-nél nem merült fel probléma, tehát akkor ebben a kategóriában:
    FM2-A55M-E33
    De ezek az információk mindenképpen ellenőrzésre, illetve megerősítésre szorulnak! Kérdezz rá a topic-jában:
    FM2
    Itt nagyobb biztonsággal ajánlanak Neked alaplapot.Ha sikerül találnod megbízható lapot a dVGA, s a 750K "alá" 14-15e környékén, akkor kb. 10e-rel lenne kevesebb, mint az Inteles változat.

    "Valamint a ASROCK B75M-GL kiváltható-e egy MSI B75MA-E33-val vagy egy MSI B75MA-P45-el?"- Igen!

    [ Szerkesztve ]

    "Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi

Új hozzászólás Aktív témák