Hirdetés

Aktív témák

  • #98593280

    törölt tag

    válasz cseteattila #13313 üzenetére

    Szerintem a "haverod" már ne is haragudj de qrvára le akar húzni. Az a RAM tuti nem kerül annyiba, főleg most hogy 13eFT egy db 4GB-os mem KIT. Amennyiben tényleg 8GB ajánlott a zeneprogikhoz, vegyél egy 8GB-os KIT-et, 24-25k körül van.

    A zeneszerkesztő progikhoz különösképpen én sem értek, talán írd be a szoftver nevét és rákeresünk használja-e a 6 magot pl. Nem biztos... Amennyiben nem, egy i5-760 vagy Phenom 955 szerintem tökéletes lenne neked. A 6 mag használatot úgy értem, hogy erősen tudja-e terhelni mind a 6 magot, ez számít, mert win7 alatt tuti hogy használgatná őket, de a 95,76,12,5,1,3% az nem jelent 6 mag használatot.

    Ha a haverodnak 6 magja van, talán látogass el hozzá és nézd meg nála a zeneszerkesző használata alatt a task manager-t... (feladatkezelő/teljesítmény)

    Az SSD eldöntése/mérete esetedben attól függ, az SSD-n futna-e a zeneszerkesztő program és annak adatai. Továbbá azok nagy file-okat használnak, vagy csak kicsiket. Amennyiben nagyobbakat is, akkor egy szekvenciálisan gyorsabb SSD kellene neked, nem csak olyan ami win7 alatt 4k-ban teszem azt gyors.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák

Hirdetés