Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Dr. Akula #19 üzenetére
"Arról nem is beszélve hogy nem ér annyit a munkája, nem ő dolgozik, ő csak hajcsárkodik a dolgozók felett."
"A túlfizetést is szabályozni kéne, és inkább a dolgozók között szétosztani azt a pénzt, amiért ők dolgoztak meg."
És most Te is idézhetsz tőlem, hogy én mikor érveltem amellett, hogy a másoknak járó pénzt adják inkább nekem. -
Dr. Akula
félisten
Állítólag 47.000 Ft-ból is meg lehet élni, szóval a majd 100 milka, és az is dollárban igencsak túl van fizetve. Arról nem is beszélve hogy nem ér annyit a munkája, nem ő dolgozik, ő csak hajcsárkodik a dolgozók felett. "Kész van már?" Ez csak a vadkapitalizmus hibája hogy meg lehet tenni. De hát a kábszertermesztést meg a gyilkosságot is meg lehet tenni, de attól még nem szabad. A túlfizetést is szabályozni kéne, és inkább a dolgozók között szétosztani azt a pénzt, amiért ők dolgoztak meg.
-
azbest
félisten
válasz makszutov.hu #6 üzenetére
én is csak nevetek, amikor a kis suhancok lóbálják a sluszkulcsot. Általában elhallgatnak, amikor leteszem a lambó kulcstartóját az asztalra. Bár igaz, akkor azért idegesek szoktak lenni, ha elfelejtem leakasztani az ekét indulás előtt és meghúzza a sportkocsijukat /s
.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz makszutov.hu #6 üzenetére
-
Solten
őstag
Almaeknak van penzuk a legjobb ugyvedekre...
Saor Alba
-
azbest
félisten
Megint egy class action lawfirm?
Fognak egy csövest, akinek van pár részvénye és a nevében indítanak egy pert a cégvezetés ellen. Ha találnak egy bírót, akinek van kellő hátsó motivációja (politikai vagy más seggfájás), akkor ha a bíróságon sikerül végigverni és megsemmisítik a kompenzációs részvényes szavazás eredményét, akkor a kap vagy 10%-ot a megsemmisített juttatás értéke után az ügyvéd, amit a céggel ( =részvényesekkel) fizettettek ki. Persze állítólag a résztvényesek védelmében. A csöves meg kap pár ezer dollárt.
Persze ilyet normális államban nem csinálnak, mert a vállalkozások gyorsan elmennek az ilyen korrupt összejátszásos helyről. Most is van egy ügyvéd, aki már dörzsöli a tenyerét egy 5 milliárd dolláros csekk reményében. De annyira gáz az ügy, hogy még a haterek sem nagyon merik felhozni.
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
Majd ha ráérek sajnálom.....csak sok a dolgom.
B.Cs.
-
Oldman2
nagyúr
Szegény Tim, nem is kapott túl sokat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Íme az új Android Auto!
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...