Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    Hát, összességében én sem estem hanyatt. A trailer elég átlagos, kicsit kevésbé "divatosra" vágva szerintem is jobb lett volna.

    Szvsz mivel már a játék elején meg lesz a bonyodalom, sokat nem fognak törődni az otthagyott galaxis dolgaival. Pedig igazán érdekelne, hogy kik és miből finanszírozták ezt a gigaprojektet... Ez a zöldfülűre pottyant vezető szerep amúgy persze nem eredeti, de vérfrissítésnek szerintem sem rossz (Shep-hez képest, aki már "érett" katona volt a játékok elején úgymond). Ugyanakkor én nagyon bírtam volna, ha Papa Ryder komolyabb szerepet kap a játékban, lett volna valami érdemleges apa-fiú(lány) kapcsolat. Persze ezt csak a spekulációkra építve írom, lehet nem hal meg a játék legelején Papa Ryder. Plusz remélem azt is sikerül értelmesen kimagyarázni, hogy miért egy zöldfülű kap ilyen fontos és elvileg csak kiváltságosnak járó szerepet, mint a Pathfinder.

    Fegyverek kapcsán eddig szinte koppra ugyanazokat a fegyvereket láttuk, amiket eddig. Lehet nem a legjobb ötlet, főleg, hogy mivel privát projekt, éppen fegyvereket is tervezhettek volna a programhoz. Nyilván nem baj egy két visszatérő stukker, ahogy e fenti dolog még nem jelenti azt, hogy nem lesznek új fegyverek. Mindenesetre fura, hogy szinte csak ismerős fegyvereket láttunk eddig (Carnifex, Avenger, M3 Predator etc).

    Ez a vorcha/collector ellenfél egyáltalán nem tetszik egyelőre. Tökre olyanok, mint amilyen lényeket eddig láttunk (legalábbis így hátukról, szemből nem láttuk még őket ugyebár).

    Annak mondjuk örülök, hogy a Collectors Editionbe ilyen baromságot raktak, így nincs meg a kísértés. PC kiadás borítója meg atomkirály. Viszont azt figyeltétek, hogy nem listáztak az eddigi szivárgásoknál PC-s Delux-ot? Előrendelni én biztos nem fogom, soha semmit, ami EA fennhatóság alatt van. Majd ha jók a kritikák, inkább veszek egy Deluxe-ot.

    Nekem sem tetszik a férfi Ryder, semmi olyan karaktere nincs, mint a standard Shepardnak. Ugyanakkor nézhetjük ezt úgyis, hogy semmi motiváció nincs így változatlanul hagyni a főhőst. Én a férfi Shep-et sosem alakítottam a saját képemre, annyira karakteres volt Mark Vanderloo. Itt ez biztos nem így lesz.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák