Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog (1)

    válasz crok #1205 üzenetére

    Az általad ecsetelt sima mountolást próbáltam ki. Megy, viszont a pixel experience kb 2 hetente kap egy frissítést OTA-n. Gyakran a framework is változik. Az fm rádió meg függ a frameworktől. Félek, hogy el fog szállni a következő frameworkot érintő frissítéssel a "megpatkolt" fm rádióm.

    Ezért is gondoltam az xposedes megoldást, amikor hookolok az appba, hogy lecseréljem egyetlen függvény értékét. Vagy jó lenne egy olyan elgondolás, mint a Lucky Patcheré (most nem a warez részére gondolok), hogy helyben patcheli az apk-t. Ezt meg lehetne oldani boot során, ha van változás... Csak ugye erre nem nagyon van kész megoldás tudtommal, max apktoolt tudok felrakni magisk modulnak.

    Az lsposed egyébként nekem érdekes módon tucat modullal is átmegy a safetynet checken, csak az edxposed nem. Utóbbira írtam, hogy mintha elhagyatott lenne. A github commit egy dolog, mégsem látok új canary buildet, vagy bármi alpha verziót, ami átmenne már a safetynet checken.

    A későbbiekben egyébként tervben van ilyen is, hogy a lockscreenre a töltés aktuális adatait kiírnám, pl hány V, W stb a töltés. Ehhez gondolom mindenképpen xposed fog kelleni, mert a keyguardba kell belenyúlni.

    Saját romot nem akarok buildelni minden alkalommal, viszont vannak funkciók, amik nagyon hiányoznak a rendszerből is.

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák