Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
Én idén tényleg nem fogok upgradelni fél évig.
Ti nem szívtatok a 17-tel vagy a 16-tal? Hónapokig tele van bugokkal, a merülés is jelentősebb volt a 13 minin. Ne velem bétateszterkedjenek.
Szóval majd a 18.4-nél csatlakozok kb.Apropó, lehet, hogy lesz iPad-re optimalizált Instagram/Threads is így 2024-ben külső alkalmazásboltból? nagy királyság lenne.
-
Ádám16
addikt
Király nektek.
Elég beütni hogy "bug" az iOS topikba, és megnézni a tavalyi őszi dolgokat.
S egyik sem egyedi eset (volt)...csak egy hsz.:
"Ilyen bughalmazt mint a OS 17 még nem láttam, apró hibák vannak csak benne, de abból sok. Rohadjon le mindkét kezem, ha még egyszer rányomok a frissítésre amikor még új egy OS Apple-nél. Hozzáteszem, hogy nem én frissítettem, hanem az új készüléken ez van sajnos. Mac-nél is egyszer beszívtam ezzel, azóta akkor frissítek új OS-re, amikor bejelentik az azután következőt, olyan a Mac-em mint egy svájci óra. Ez lesz a telefonnál is, csak egyszer sikerüljön nekik összetákolni."csak egy kép:
-
Ádám16
addikt
Ez világos. Voltak bugok, de neked nem voltak annyira zavaróak. Nekem, és sokaknak pedig szenvedés volt így használni az iOS-t hónapokig.
Alattad eggyel:
"nem. egyáltalán, pedig megjelenés napján raktam fel."
iPad topikból friss:
"nekem máris van egy bugom (már, ha ez annak számít, de én annak tekintem, mert kissé idegesítő).
A fotók indexképei alapból túl kicsik nekem, én eggyel nagyobb méretben szeretem őket látni ill. tallózni. Eddig egyetlen kétujjas húzással nagyobbra állíthattam őket, amit aztán az alkalmazás meg is jegyzett. Most ez nem működik, a két ujj széthúzása egyetlen képet nagyít ki. Az indexképek nagyobbra állításához alul a kis fel/le nyilas ikonra, majd a nézetbeállításokra kell bökni, és azon belül a felnagyításra. Nem lenne nagy dolog, ha utána az app megjegyezné ezt a beállítást, de nem teszi. Legközelebb megint a pici indexképeket mutatja – még akkor is, ha végig megnyitva hagyom a fotókat, csak átváltok másik appra, majd vissza a Fotókra…
Mindenkinél így viselkedik?"
[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
válasz janeszgol #28 üzenetére
Én semmit sem szeretek fikázni, objektíven próbálok minden ilyesmihez hozzáállni.
A "hasznosra csinálják meg"-gel sajnos nem értek most veled egyet. A Photos szerintem egyértelműen visszalépés, a widgetek még mindig van, hogy nem működnek 17-en (sem), dinamic island nincs kihasználva kb. egyáltalán, stb.
De igen, számomra is továbbra is az iOS a legjobb mobil op.rendszer.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest