- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Synology NAS
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLam
senior tag
válasz Imafett #4382 üzenetére
gondolom mennek kutyázni, aztán amikor az beszakad csak visszatérnek
all: minden lockot levettem a usrekeről, ha valakinek gondja van pm-ben jelezze már pls!
(#4397) RAMBÓ nem hiszem h terhelné akármi is a kártyákat, ha a poolban nem látszik h küld be adatot. cgminer tutti nem.
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
-
LLam
senior tag
válasz Geller72 #4462 üzenetére
én most nem adok el semmit, BTC ellindult felfelé, húzza magával az összes altot (persze ez nem új nektek gondolom)
(#4463) Reggie0 egyáltalán nem kell semmit megszokni! az a bankok sajátja h ráülnek a pénzünkre, ez az egész kriptoőrület ezért indult el (legalábbis sztem) követelem az azonnali jóváirást mindenhol!
(#4455) deadwing tévedsz kedves kolléga! 0,6% az alap fee ami csökken a volumened növekedésével (most van egy 25%os akciójuk az 1milliomodik felhasználót ünnepelendő, ami szerintem csak duma, próbálják a részesedésüket visszaszerezni)
(#4449) Geller_1972 megmondtam vagy megmondtam előre??
(#4451) Zlcsi imo nincs olyan váltó ahol ne lenne fee, ebből tartják fent magukat.
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
válasz Reggie0 #4469 üzenetére
ugyvan, akkor kell a kód az unlockhoz, ha utalni szeretnél a tárcából. emúgy érdemes kurvakeményen!!! lepasswordozni (az én tárcajelszavam 30+ karakter) mert ha valaki valamikor valahol hozzájut a wallet.dat-hoz és nics lockolva (értsd kódolva) akkor simán el tudja költeni azt ami benne van.
ja és MINDIG legyen róla USB kulcson, cloudban, akárhol MENTÉS erről!
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
válasz Imafett #4473 üzenetére
(#4474) deadwing sorry missunderstood
(#4477) szijartg nincs extra kedvezmény, mert csak itt propagálom a poolt. sztem a 14 vagy 12 (már elfelejtettem, de tök mindegy imo ) napi (szünetmentes) bánya után járó (kérhető) 0% fee nagyon jó ajánlat..
(#4486) AAntii
(#4500) Geller_1972 a vérmes mindenedet! (totál meg tulak érteni, pár alkalommal megfőtt pármilla agysejtem ilyen szitukban grrrr(%!/=//()=(Ü%+!%)
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
válasz deadwing #4507 üzenetére
azt amúgy elfelejtettem, hogy köszönöm a poolt támogató: TooCool deadwing és Driver 42 userek adományát, volt még egy srác aki sokat tolta, most idle Alter a nickje asszem, szal nektek TY!
megjegyzem, hogy a fee-ből és a donationból eleddig 16 WDC azaz kb 0,01 BTC jött össze, szal nem ebből leszek gazdag!
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
válasz Geller72 #4529 üzenetére
LOOOOOOOOOOOOOOOOL éppen be akartam írni, hogy meglett a 7ik blokk mára, mindenki menjen és egye meg a maradék "bájglit" (kopirájt Norbi Update) erre beesik még kettő alig 3000 share-s blokk!!
köszönöm mindenkinek!
AAntii kivánta a 10 blokkot karira??? jah, te voltál (#4532) AAntii
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
válasz Nestor16 #4544 üzenetére
beszállok a leírás szerkesztésbe, dobd fel mondjuk googledocsba és lássuk
Geller és Imafett alias Zegige is támogató lett: nektek is köszönöm!
(#4548) TooCool pont ez a lényeg, hogy sokféleképpen látjuk. hozzunk össze egy jó 1. hsz-t vagy valami még tutibb dolgot magyar nyelven!! én asap adom a gettingstarted oldalamat!
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
jóreggelit! ti aztán nem szaroztok, annyit írtatok egy nyomi éjjel alatt mikor alszotok??
én úgy vagyok ezzel a dologgal: "diff, másik coin jobb pár óráig, percig" etc. hogy a normál életvitelem többet ér. hosszútávon ha nem szakad össze minden a btc-től kezdve az összes altcoinon keresztül akkor a legstabilabb a legjobb, azaz az LTC. (ennek ellent mond hogy wdc-zek, mert a profit maximálás nálam is jelen van, illetve nem bízom abban, hogy egy normális sebességű ltc (értsd 100+ Mhs) poolt össze lehetne hozni magyar bányászokból..)
jó lenne ha naplót írnátok h mikor mit bányásztatok, mibe mentetek át és az mennyit jövedelmezett! majd n idő múlva mellétennétek azt h mi lett volna ha ezen időszak alatt csak LTC-t (ami a legkevesebbet hoz a konyhára) bányásztatok volna. szvsz meglepődnétek h milyen kicsi a különbség (megkockáztatom még 10 MHs esetén is).
annó nekem is volt ilyen dilemmám amikor btc-t még vga-val is megérte bányászni és egyszer csak megjelent az LTC.. annyit mondok nem bántam meg h btc-nél maradtam
ja és abban egészen biztos vagyok, hogy ti akik ma akármilyen cryptopénzt termeltek, milliószor jobban fogtok járni mint azok akik még csak nem is hallottak róla! ugyanakkor ehhez az is kell hogy terjesszétek az igét:
Itt a kriptopénz korszak, a bankok dinoszauruszok! (amik halálra vannak ítélve!)
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
a sok holdacskázás közben egy friss infó tőlünk:
Last 24 Hours 11 Blocks!
WDC WDC WDC !!44!!4
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
BUÉK Bányászok, 2500 dolláros BTC árfolyamot kívánok nektek (meg magamnak )!
Kérek mindenkit, akire igaz a 12 napos folyamatosság a poolban, jelentkezzen privátban! (A 0% fee miatt.)
LLam
pool.1f.hu adminStay hungry!
-
LLam
senior tag
A pool-ról meg csak ennyit:
All Time Found:100 / Valid:100 / Percentage:107,56% / Amount: 5000 WDC
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
Ejj bányászkollégáim! Hát szabad ilyet csinálni? Temetitek a legrégebbi nyílvános magyar kriptopénz poolt?
Jelentem, a pool él és virul, van amikor többen, van amikor kevesebben bányásznak nálunk, de megyünk előre rendületlenül és ami fontosabb, leállás, kiesés és egyéb nyalánkság nélkül. Kinyiffan a doge a cat a moon a nem tudom én még mi és majd szépen visszatér a hashrate.
Amúgy beterveztünk egy autoswitch (like multipool) cuccot is, de ilyen kevés emberre nem látom értelmét kijönni vele. Úgyhogy marad a WDC WDC WDC
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
válasz Imafett #6294 üzenetére
egyszerűen nem értelek ha gyorsabban találunk blokkot többször kapsz kevesebbet (x*y) ha lassabban kapunk blokkot akkor kevesebbszer kapsz többet (y*x). na mármost ez szimpla matek nem? x*y=y*x
jaaaaaaaaaa hogy a türelmetlenséget, viszonylag nehéz képlettel leírni jó akkor bele sem írom az egyenletbe..Stay hungry!
-
LLam
senior tag
(#6325) LLam: Óránként változó nehézségű coinnál igenis nem mindegy, mennyi idő alatt találsz blokkot. Egyszerű matek, igaz?
Attól, hogy többször van blokk, nem értem, miért ne kapna többet, ugyanis a több blokk az nagyobb luck, tehát többet kap, többször kapja meg az adott hasrate-re járó részét a jutalomnak. Ez is egyszerű matek.
Türelmetlenség? Nem. Ez rugalmatlanság, hogy nem éri meg egy sokórás blokkból félúton kijönni. Ami adott esetben jelentős profittól buktathatja el az embert. Ez is pusztán egyszerű matek.
Értem, hogy pool admin vagy, de attól még nem kéne fals infókat írni...Minden pool-ban ugyanannyi blokkot találnak a minerek, mivel a luck kiegyenlíti az erőviszonyokat, tehát mindegynek gondolom, hogy hol versenyez az illető. Az óránkénti diff változásra akkor lehetne hivatkozni, ha az folyamatosan növekedne, de a WDC esetében csökkenni is szokott. Ez már kezd nem egyszerű matek lenni nem?
Tartom magam a kijelentéshez, hogy ez egyszerű türelmetlenség, nem véletlenül találták ki a PPLNS kifizetést.. a pool hopping magatartást ismered?Azt pedig végképp nem értem, hogy miért kavartad bele, hogy pool admin vagyok??!
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
Akkor tisztázzuk:
eddig mindösszesen 38 WDC-t "kerestem" a pool elindításával, ami a szerver bérlést sem fedezi. Ezzel az elejétől tisztában vagyok, nem kenyérre kell a pénz, hanem hobbiból csinálom. Ez tehát azt jelenti, hogy nincs anyagi érdekeltségem. Nem is tudom, hogy honnan szedted ezt, de kezd elfogyni a türelmem veled kapcsolatban. Tehát szépen megkérlek, hogy ne tételezz fel velem kapcsolatban semmit, hanem kérdezd meg előbb! Azaz neked semmit nem kell duplán meggondolnod mielőtt leírod, elég csak kérdezned és aztán levonni a következtetést.. stimmt?
Továbbra is azt állítom, hogy aki bányászni akar és nem árfolyamokat lesni, annak egy stabil coin lehet csak a célja. Ha ez a coin ráadásul LTC (bányászat) feletti nyereséget hoz az csak még jobb, és ez a WDC.
Mindegy, hogy mekkora a pool, a nagyság csak akkor számít ha valaki türelmetlen és instant akarja az eredményt.Az is tény, hogy az itt írogató emberek többsége nem ez a kategória.
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
"... ha valaki szeret néha coint váltani."
itt van az eb elásva. én mindig egy coinról beszéltem és sosem többről. Természetesen a PPLNS elszámolás sem véletlenül lett a poolon beállítva.
---válasz eddig.
Azt is gondolom, hogy lassan belefáradnak az emberek, hogy mindig a legjobbat akarják bányászni, majd a legjobb áron eladni. Szvsz vagy bányászol, vagy kereskedsz. Lehet a kettőt vegyíteni, de sztem csak a 100%-ban végzett munkának lesz kielégítő az eredménye, és a "legjobbcoinpillanatnyilag" bányászás meg a kereskedés 2x100%-ot kíván meg.
(#6572) HSM
Amikor 2012 áprilisában felment a BTC 250-re majd beesett 60-ra, nos én akkor sem álltam le a bányával, mert hittem és hiszek benne, most meg 800 dodo magasságában van és fog ez még sokkal többet is érni Persze a moon/doge/egyéb coinokkal szemben megvan a BTC vagy akár az LTC azon előnye, hogy elsők. A btc a legelső kriptopénz az ltc meg az első scrypt kriptomani. A tucatutánzatokban nehéz bízni.
A megoldás tehát az, hogy jól válassz és légy türelmes vagyis bízz a választásodban. Ez utóbbi nyomokban sem fedezhető fel a tucatcoinok kapcsán.[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
válasz Ricsiii1992 #6597 üzenetére
Est. Shares this Round 242485
ez az érték hogy változott? csökkent vagy nőtt?
(#6599) gyuszaa A sörbányászásra gondolsz?
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
"A pool operatorok egy dolgot áruljanak el nekem:
Miért titkolják (ill. miért nem írják ki nagy betűkkel a főoldalra) a poolok a következő adatokat:
pplns n=?
auto threshold payment fee?
free auto threshold payment limit?
manual payment fee?És még egy kérdés: ha kockáztatom az erőforrásaim értelmes kihasználását azzal, hogy kis forgalmú altcoinokat bányászok, akkor miért ne kockáztatnék a coin osztási metódust illetően, tehát miért minden pool pplns? Miért nem találok simán prop poolokat?"
huhhuuuu mepet!
elég sok időm ráment, de a titkolt adatok a következők:
a pplns n=? nem kiírható (tehát nem is tudom titkolni sem!), mert dinamikus típust használok:
"PPLNS requires some settings to run properly. First we need to define a default shares count that is applied if we don't have a proper type set. Different dynamic types can be applied, or you can run a fixed scheme." továbbá "* Dynamic target adjustment allows the blockavg target to adjust faster to share counts while still tracking round share averages by using a percentage of the current round shares to alter the pplns blockavg target this is useful with the nature of many alt coins low and fast adjusting difficulties and quick round times reverse_payout is useful to even out payouts for fast round times when even steady miners are missing share submissions for the current round.."auto threshold payment fee?
free auto threshold payment limit?
manual payment fee?ez a három kérdés teljesen értelmetlen, mert nem a pool állítja be, hanem a bányászott coin hálózata, ami nem titok mert az adott coin whitepaper-ja tartalmazza.
Remélem érthető amit mondani akarok: nem titkol senki semmit, mert a kérdéseidre a hálózat, whitepaper vagy a pool oldalán eérhető blokk információ választ ad.
Kérlek, az
enyhéntámadóan fogalmazott kérdés feltevése előtt olvass sokat és ha még mindig nem tiszta akkor óvatosabban fogalmazva kérdezz! Kösz.Stay hungry!
-
LLam
senior tag
1. nem véletlenül nem vagy pool admin, igaz?
2. "Ha én pool operator lennék, biztos, hogy ezeket az infokat feltüntetném, mert ha az egyik poolnál fel van tüntetve, a másiknál nincsen, akkor (szvsz jogosan) információk eltitkolására gyanakszik a felhasználó-jelölt, akkor is, ha ez nem is eltitkolás, csak pusztán hanyagság."
Egyetlen poolnál sincs feltüntetve azaz nem hanyagság. Talán csak simán tudatlansággal fűszerezett rosszindulat?3. ismétlem PPLNS n=dinamikus tehát nem feltüntethető. a blocks résznél viszont látható, hogy változik a PPLNS által figyelembe vett share értéke.
4. a stílus maga az ember.
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
Est. Shares this Round - ez az az érték ami a network difficulty-ból következően megmutatja, hogy a következő blokk kb. mennyi share-t tartalmaz. Az érték a lucktól függetlenül kerül ki az oldalra. A mögötte látható % a pool.1f.hu-ból már beérkezett share-k számát mutatja ehhez az értékhez viszonyítottan.
Kérek mindenkit, aki még nem utalta ki magának a WDC-t a poolból az tegye meg! 2014. január 7. 12.00-ig van erre lehetőség, utána lelövöm a poolt.
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
a következő bányászoknak van több mint 1 WDC egyenlegük még a poolban:
davi1x, deadwing, ADMADAMKA, chal, axhell, Alter, Captain, Deuskérlek benneteket, lépjetek be és utaljátok ki a coinokat!
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
válasz Overlocker #6989 üzenetére
téged nem mutatott ez a paréj mpos, de remélem már ki is vetted..
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
Én úgy vagyok vele, hogy ha nő a nehézség az azt jelenti, hogy bíznak benne az emberek, azaz belefektetnek. Közben meg beszélnek róla mindenkinek, azaz terjed a hír és egyre többen kerülnek bele a körbe.. Akárcsak a kollégám aki torrentező szinten van, de btc-ről csak most hallott tőlem és egy kisebb vagyonkával száll be, de nem bányászni fog, "csak" befektet, aztán remélem elmondja még pár embernek..
Nekem már a csajom is vágja, hogy egy sepa utaláshoz képest mennyivel könnyebb kriptopénzzel fizetni
1 szó mint 100.000 a diff növekedés rossz nekünk bányászoknak, de nagyon jó a kriptopénz ökonómiának, paradox módon tehát nekünk is!
"Légyszi amikor LTC emelkedésről beszéltek, akkor írjátok, hogy az LTC/EUR (vagy LTC/USD) vagy LTC/BTC keresztről van szó, mert így értelmezhetetlenek számomra ezen kommentek!
köszi!"jelenleg minden fiat pénzzel szemben (usd, eur) emelkedik az ltc, ltc/btc viszont makacskodik
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
"Kíváncsi vagyok, milyen paraméterekkel fogsz számolni, különösen az árfolyam-nehézség terén."
+1000ltc/btc szokásos sávval vitatkoznék kicsinyt. a szokásos sáv nekem a 0,03+ (0,035-0,032) sáv és most ez alatt van, azaz nem akarja követni btc erősödését.. (vagy lehet rosszul emlékezem az 1250dodo/btc-s időkre)
én csak az 1x már megtörtént 0,05+ értékre várok és verem is bele azonnal btc-be
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
A magyar WDC pool (beta) 2014.01.07-én 12:00-kor bezárjuk a pool-t. Mindeki utalja ki magának a coinokat!!
davi1x
ADMADAMKA
chal
Captainnektek van még bent 1-15 coinotok. a leállítást követően nem tudtok belépni és kiutalni!
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
-
LLam
senior tag
páran kérdezték, hogy hol informálódhatnak a következő dobásunkról, nos itt: https://twitter.com/crypto_mUI
stay tuned!
(#7153) doku77 simán!
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Elektromos autók - motorok
- Apple notebookok
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest