Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz spammer #7033 üzenetére
Neked mi a konfigod?
(#7026) colomb2 válasza T_chris (#7024) üzenetére
Regebben en is sutottem kenyeret, kenyersutogepben. De mar elmult. A sortol meg beteg vagyok... csak a tomenyet nyomom.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
-
tvamos
nagyúr
Hat, azert kezzel maszirozni, keleszteni, meg megsutni azert lusta vagyok.
Tudsz ilyen soros kenyer receptet dobni nekem? (Akar privatban is.) Kivancsi lennek, mit szol ra a gyermekem. (F..szom ki van, hogy csak az edes kasa kene neki allandoan.)[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Igazabolmaz a kerdes, hogy megeri-e 2-rol 3-ra valtani, ha medialejatszonak kell. A Raspberry Pi topicot is olvasom, de az alapjan nem tudom eldonteni. (Igazabol az alapjan nem valtanek.)
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz spammer #7127 üzenetére
Megboldogult nagypapam ezt ugy mondta, (amikor egy szog beverese is 2 honapba kerult,) hogy "Lassu munkahoz ido kell!" Ez akkor valik fontossa, ha a szeg meg az egy kepet, vagy nagymama fakanalat sem birta el. No nem azert, mert a szeg gyenge volt, csakhat a kivitelezes par sor, meg feles utan mar....
No, en sem kapkodok el semmit, es sokszor nem is jo amit csinalok... kicsit savanyu... de az enyem.
Valahogynigybvagyok a Debian installalassal is..."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz Apollyon #7238 üzenetére
Engem erdekel.
Ma hazafele jovet lattam 4 Teslat... de a bicajom kevesebb aramot fogyasztott. (Valamennyi azert kellett neki, mert ment a lampa. Elemrol.)
(#7237) colomb2
Ezek mar jo reg vannak. Mondjuk meg nem lattam olyan embert, aki vett is ilyet. Csaszarmorzsa... szeretem. Csak most eszembe juttattad... Elo tudom allitani mikrosutoben is.[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
De gondolom valami elogozolt rizs, ami 2 masodperc alatt megfo, meg befuszerezve. Nem mindig er meg fel szatyor fuszert felhalmozni otthon. Vagy nem tudom. Tenyleg! Lehet, van olyan ember, aki meg tudna magyarazni nekunk, miert jo, es akkor megertenenk.
-
tvamos
nagyúr
válasz Apollyon #7257 üzenetére
mineralokortikoszteroid
....... rododendron .........(#7263) bob.zxr válasza Iscariah (#7259) üzenetére
Osszeolvastam mar sok konyvet, de nem latom az utat...
A testedzes nagyon veszelyes, csak annyit latok.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
En nem eszek ilyesmit. Nem azert irom.
(#7266) Iscariah válasza bob.zxr (#7263) üzenetére
En amorf testalkatu vagyok... de ha az Ido rovid tortenetevel lehet lefogyni, akkor.... eddig nagyon rossz iranyban keresgeltem.No majd letoltom hangoskonyvben.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Csak most jutottam el eddig a szosszezetig: [link]
-
tvamos
nagyúr
Nem akarok belep..fazni, de a kollegam ugyan ezen okbol (nem akarja levalasztanimaz sd-t, mert telepitve vannak oda programok) azt csinalja, hogy van egy megosztott mappa a gepen, amire wifi-n keresztul a telefonjarol tud file-okat tolteni. es file explorerrel betallozza...
-
tvamos
nagyúr
válasz bambano #7552 üzenetére
Szupi! En 4 Mariestads tarsasagaban unnepeltem. Sajat kep nincs.
-
tvamos
nagyúr
Nem értem, miért kellett az y-t, meg a z-t osszekavarni a billentyuzeten!?..
-
tvamos
nagyúr
válasz bambano #8199 üzenetére
Hogy ne a hatam mogott szulessen a dontes...
Ha engem kerdeznetek, en 3 topicot javasolnek:
1, Melyik Linuxot valasszam, hogy telepitsem, meg allitsam be
2, Milyen programokat hasznaljak, hogy kell oket telepiteni
3, Halozatszervezesi dolgok, meg ilyesmi... de ez nem hiszem, hogy Linux specifikus dolog, bar az eszkozok joresze Linux-ot futtat.
Ez a kezdo, halado, meg kozephalado, ujrakezdo, meg windows-rol valto informatikus nekem megfoghatatlan fogalmak.
De nekem ugy is jo, ahogy van, csak sosem tudom, hogy az ubuntu topicba, a kezdobe, vagy a haladoba menjek. Nem is latom okat kulon kezelni a Debian alapu disztrokat, de persze lehet, hogy az is jol van igy."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz ubyegon2 #8206 üzenetére
Az lenne a legjobb, ha nem is lenne kulon topic, hanem lenne egy legordulo menu, ahol az ember beallithatna, hogy OFF/Kezdo/Halado/Software/Halozat/Nem kategorizalt. Akkor mindenki tudna ra szurni, akit minden erdekel, az mindent elolvas, akit meg csak az OFF, az meg arra szurne, vagy nem tudom. Persze, akkor kene egy masik forum motor, vagy mi a szosznek hivjak.
-
tvamos
nagyúr
Szerencsere nem tudom, mi az a tearing, igy nem is akarom megjavitani.
Akkor mar ne is menjek a bubuntu totyikba, hanem rogton a kezdobe?
-
tvamos
nagyúr
válasz bambano #8305 üzenetére
No, szerintem én meg benevezek a jövő héten egy jó káposztás harcsára, meg levezetés képpen csülkös pacalt fogok nyomni. Volt a seregben elég lejárt toros káposzta, meg bab... Emlékszem...
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz bambano #8316 üzenetére
Nem kell minimális részvétel, elég a minősített többség!
Inkább a fórum bogyóval kéne valamit henkölni, mert folyamatosan megakad. Nem tudom, mi a baj. Telefonon, több böngészővel, meg tableten is. Oké, aszrali gépen megy...[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Jo, es akkor ennek mennyi lesz a permutacioja? Azt legalabb tudja egy kezdo is, hogy bubuntu tiz pont hat, de hogy mi az az az ize, meg az a masik hogyishivjak....
Oke, ennekem asszem van systemd, de amugy abszolut nem tudom, hogy mi az.(#8332) F34R
Vegulis, ha nincs jobb...[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
Akkor esetleg lehetne, hogy csak a most szellem topic-okat kene osszevonni azokkal, amik most elnek, es ahol nem vennek sertesnek, hogy oda tartozzon.
Meg mondjuk a nagyon kezdot atnevezni siman, kezdonek."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
Nem vitatkozni akartam, szerintem is igazad van, de ugysem olvasnak vissza az emberek, sajnos. Pedig nem artana. De akkor nincs mas megoldas, be kell zarni azokat a topic-okat, es atiranyitani az embereket a kezdobe. Mar ugyis megegyeztunk, nem?
A minteseket nem fogja verig serteni, ha egy kalap alatt kezeljuk oket az uborkasokkal? Csak kerdem...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest