- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mersant_le
csendes tag
válasz castiels #94255 üzenetére
A box pontos tipusat nem tudom, de KAON es ranezesre tok ilyen, + a taviranyito is ugyan ez.
csatornavaltas mukodik leptetessel es numerikusan is. a musorujsagot nem tudtam behozni, valamint az aktualis musor infojat nem tudtam elocsalogatni. ha csatornat valtasz megjelenik az info, az eredeti taviranyiton ha megegyszer megnyomod az info gombot reszletesebb leirast ad, itt ilyet lehetoseget nem talaltam.[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
válasz castiels #94368 üzenetére
Ez nem szériahiba , magából a gyártási technológiából fakad.olyan mint anno a plazmáknál .
NoX1 lehet butaságot mondok, van az edge ledeseknél helyi sötétítés funkció , vagy valami hasonló?
mert ha igen kapcsold ki.[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Zoló1981
tag
válasz castiels #94377 üzenetére
Az eddigi fórumkövetésből azt szűrtem le, hogy csak a Mediában és Sony márkaboltban lehet utólagos garanciát venni.
Az LG Telekomos 5 éves kiterjesztett regisztrációja febr. 15-ig tartott.Zoló, a segédM. - Samsung Galaxy S7 | acer aspire E15 | LG 32LA620S | LG 55UH850V | LG G2 mini (D620r)
-
blakey
titán
válasz castiels #94384 üzenetére
Nem tudok róla.
(#94385) aronpapa
A gyári kiterjesztett ingyenes, amire meg rá akartak beszélni az biztosítás.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Iomega
addikt
válasz castiels #94395 üzenetére
Lehetséges, de biztosan nem jelenthető ki. Az előző LG-t, évekkel ezelőtt szeptember hónapban vásároltuk, kaptunk 5 év garanciát, regisztráció után a 2 évre rájött + 3 év.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
MaxxDamage
félisten
válasz castiels #94819 üzenetére
Ilyen célra a legjobb a külső HDD/SSD
Általában a nagyobb/külső PD-k eXFAT rendszerük miatt a TV nem is kezeli le, így HDD-t használok inkább. /azt viszont kezeli 8TB felett is dokkolóval/◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
blakey
titán
válasz castiels #94825 üzenetére
Egy kisebb is bőven (250-500GB) elég ha csak rögzítésre szánod.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MaxxDamage
félisten
válasz castiels #94825 üzenetére
Attól függ mire használod, csak felvétel, vagy esetleg BluRay (.mkv) filmek lejátszása is cél?
Csak felvétel, akkor az előttem lévő H.Sz. a mérvadó.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
nagyúr
válasz castiels #95123 üzenetére
Hát nem tudom, belépő szinten nekem egyetlen fontos dolog van, azért a kevéske pénzért a legjobb képet kapjam. Minden más másodlagos. Ha kell kötök rá egy 5.000Ft-os android boxot, mint ahogy anno tettem is a sony-nál és nézem arról a filmeket. Annyi pénzért belefért. Az LG-vel viszont nem fog tudni semmit csinálni ha nem jó a képe, max lecseréli. Mégegyszer mondom, nem vagyok egyáltalán samsung fan, nekem is LG-m van. De be kell látni, hogy a belépő ips tv-i az LG-nek nem adnak szép képet.
(Nem muszáj amúgy samut nézni mindenképp, én a sony háza táján is körbenéznék, csak ne azt a nyamvadt 6xxx szériát vegye az lg-ből ...)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz castiels #95648 üzenetére
Az ilyen appokhoz droidnál és ios-nél kell ugye kábeles/műholdas előfizetés,másként nem tudod nézni.
Na mármost ha van kábeles/műholdas előfizetés,akkor nagy eséllyel bele is van dugva a tv-be,így teljesen felesleges lenne a szolgáltatóknak egy tv nézős appot csinálni a tvre,amikor már úgyis van TV szolgáltatás,ezért szerintem nem is fognak ilyen appokat csinálni.
Az hogy 1-1 csatorna csinál önálló appot az teljesen más. -
draco31
veterán
válasz castiels #95678 üzenetére
Gépház --> Rendszer --> és a kijelzőnél lentebb Több képernyő, csatlakozás vezeték nélküli megjelenítőhöz. Ott megkeresi, és rá kell nyomni. Első csatlakozás volt vagy 1 óra mire sikerült, de amióta ismerik egymást, szinte azonnal csatlakozik.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
István2000
csendes tag
válasz castiels #95704 üzenetére
Én nem frissítettem, úgyhogy az enyémet nem fogja. Zavar az állandó figyelmeztetés az új verzióra, de mit tehetek? "Mindig egy kicsit lassabbá"-ezt írtam. Semmi bizonyítékom nincs arra amit leírtam, csak a sok-sok éves tapasztalat(nem csak a sajátom)és a tudat hogy mi a gyártó érdeke(és eszköz is van a kezében ahhoz, hogy elérje a célját). Én nem akarok befolyásolni senkit, csak leírtam a véleményem. Senkit nem biztatok arra, hogy kövesse a példámat!!!
[ Szerkesztve ]
István2000
-
blakey
titán
válasz castiels #95704 üzenetére
Nem lassul semmi, nyugodan frissíts, jobb lesz, nemrég épp az 50fps-t javították külső forrásból érkező jel esetén.
-
veterán
válasz castiels #95777 üzenetére
Gyárilag ami fent volt enkem HBO GO az csak úgy működik ha a kábeltévé szolgáltatódnál elő vagy fizetve az hbo-ra és tőlük kérsz hozzó pin kódot. Külön le kellett szedni egy másikat ami akkor is működik, ha nincs hbo tv előfizetésed, csak a netes elérésért perkálod a havi 1500-at.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
válasz castiels #95777 üzenetére
Nekem a régi tv-n is volt hbo go, annak a gyorsindítója fehér hátteres volt.Ahogy írták, van független verzió is ami mind a szolgáltatós mind a saját regisztrációval is megy, annak a gyorsindító háttere fekete.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Mitya2010
csendes tag
-
blakey
titán
válasz castiels #96036 üzenetére
Android box-ból a telenor is árul Apple TV néven eszközt - az Apple TV nem Android box, tvOS fut rajta, teljesen más "világ", a többi okés, megy a MyTV, HBO GO, Netflix, saját tartalmak lejátszása, stb. Igazi hálózati lejátszó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest