- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz spawn21 #11205 üzenetére
Erre esett a választás 59-432213?
Nagyon agyalok hogy mit vegyek, nem biztos h teljesen ki tudnám aknázni a benne rejlő erőt, már tulajdonképp nem játszok. Asztali gépemet most fogom eladni, az egy e8200+8800gt, melynél ez a széria bőven jobb. Még olvasgatom a topikot meg majd a tapasztalatokat, h mennyire válik be, úgyis csak ~1-2hónap múlva esedékes a vásárlás.Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz spawn21 #11210 üzenetére
Én is 4+4gb rammal venném, a 250gb-os evo 850 már megvan, már csak bele kell majd rakatni, op rsz nélkül nekem jó lesz, van eredeti w7, elvagyok vele.
Örülök h a hangszórói is jól szólnak, mert a mostani laptopjainkon 100%-ra kell állítani hogy halljuk, ezért is választanám ezt többek között. Egyszerűen kell egy durva gép, teljesen 'elkoptam'.Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz spawn21 #11213 üzenetére
uhd-s pixel mennyiséggel elbír a vas?
illetve ha egy játék felbontását full hd-ra teszed akkor mennyire 'zavaró' hogy 'pixelesebb'
vacillálok a uhd és a full hd kijelző között is ... ugyanakkor sok esetben kiterjesztett képpel használnám, főleg munkára 90%-ban, játékra csak ~10% (lehet még annyi se)
ilyen kondíciókkal inkább az uhd ips kijelzőt ajánljátok?Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz marilllyo #11231 üzenetére
Gondoltam.
De mint írtam nem elsődleges lenne a játék. Illetve ezen a GTR2 (GTR3) is simán elfutna, azzal szoktam nagyon ritkán köröket róni. Új játékot nem láttam szerintem 2éve.
Ezért nem is vagyok benne biztos hogy kell nekem egy ilyen bika gép, csak úgy vagyok vele, hogy ha már veszek akkor 4-5évig kitartson és úgy gondolom ez kitartana.Life is too short to stay stock!
-
zolynet
veterán
válasz marilllyo #11233 üzenetére
Most van olyan lehetőségem hogy nettó áron hozzá tudnék jutni ehhez a notihoz.
Asztali gépet inkább eladom ~50-60ért, így a noti ára kijön ~180eft körül, ami meg már a kjó kateg.
Egyszerűen már nem ülök le az asztali géphez, és a jelenlegi lenovo n100-as notim az idegeimet kergeti. Nem adom el megmarad backup-nak, ha dolgozni kell. (vpn)Life is too short to stay stock!
-
-
zolynet
veterán
Vajon azért nem lehet az új gtx960m Y50 szériát kapni, mert ki akarják szórnia gtx860m-esket?
Én csak várok, várok, de semmi és információt sem tudnak adni. (LSZ)
Lassan már mindenhol kapni, csak belföldön nem.Life is too short to stay stock!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Gitáros topic
- Autós topik
- Foxpost
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest