- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
Új hozzászólás Aktív témák
-
depe95
tag
válasz lackopetyko1 #6111 üzenetére
Attól függ mennyire hamar akarod megvenni. Így ~2 hónap távolságból lehet érdemes lenne megvárni neked is, hogy az új Y50 mit hoz.
A meghirdetett konfiguráció alapján még ha valamivel gyengébb is lenne az új videokártya az SLI-nél, akkor is stabilabb lehet, hiszen csak egy kártya. Legalábbis remélhetőleg
Valamivel drágább lesz mint az y510p, hiszen az induló ára 999$ ami rögtön 1270$ lesz áfával, plusz a haszon szóval az alap modellje szerintem olyan 320-350 ezer körül lesz. -
marilllyo
veterán
válasz lackopetyko1 #6113 üzenetére
Sok játék van ahol jól működik a két kártyás megoldás . Ha egy kártyával veszed akkor nem tudod bővíteni később. /elméletileg lehet..gyakorlatilag nem !/ viszont a két kártyából ha nem kell akkor csak egyet használsz... De lehet, hogy Később még jól jöhet...az a plusz!
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
M.T.
senior tag
válasz lackopetyko1 #6113 üzenetére
Vagy veszel egy használt jól bevált Y500at itt pár hirdetés volt jó állapotúról...
-
M.T.
senior tag
válasz lackopetyko1 #6118 üzenetére
Hát volt pár hirdetés, hogy gépcsere és nem vacokoló sli miatt adnák el valamint az y500 kevésbé melegszik mind a proci mind a videokártya.
Ráadásul ha NVinspectorral meghúzod a VGA kat olyan teljesítmény hoz mint a 750M és kevesebb melegedéssel.
Ugyanis a 750M - 755M felfogható gyárilag túlhajtott 650M ként (+ fesz,+ órajel) annyira minimális a különbség (kepler mag mindkettő)[ Szerkesztve ]
-
M.T.
senior tag
válasz lackopetyko1 #6120 üzenetére
Nálam pl a VGA -k 1000/1225Mhz -en mennek, de tovább nem próbáltam valószínűleg az Ultrabayes nálam nem is bírná tovább mert az Asic qualityje nem a legjobb 60% körüli, míg az elsődleges 83% ami elég jól húzhatóságot jelenthet.
-
pokers
senior tag
válasz lackopetyko1 #6120 üzenetére
Nekem is y500-as van, egyelőre semmi pénzért nem válnék meg tőle, mert nem tudnék mit venni helyette
Tényleg sokat lehet itt a fórumon olvasni, hogy az y510-ek melegednek, míg nekem semmi ilyen bajom nincs.
Az SLI is tökéletesen működik. Szóval még nem eladó az enyém -
marilllyo
veterán
válasz lackopetyko1 #6995 üzenetére
A barátnőm laptopja (Toshiba) Wi-fi -je pontosan ugyanezt csinálja....Mi nem jöttünk rá a megoldásra. Külső USB-s stickkel használja.
[ Szerkesztve ]
-
marilllyo
veterán
válasz lackopetyko1 #6997 üzenetére
Ugyan...a Wi-fi se csináljon már ilyet....Én is azzal használom. Próbáld meg letörölni és használd azzal amit a windows felrak hozzá.
-
kzolee216
senior tag
válasz lackopetyko1 #6997 üzenetére
Én már találkoztam ilyen problémával. Mik okozhatják?
A. - Valószínűleg a feltelepített vírusirtód okozza a problémát. Szedd le, majd ellenőrizd a sebességet. (nálam a nod32 csinálta ezt) Be kellett konfigutálni.B. - Ha routert használsz, akkor engedd ki rajta valamilyen porton a torrent programot.
-
Sheepczx
tag
válasz lackopetyko1 #7004 üzenetére
-
hadeesz
csendes tag
válasz lackopetyko1 #7082 üzenetére
Szia !
Köszi !
Kis keresgélés után én is rátaláltam erre az oldalra és a többi típus még +4gb RAM-mal is jóval olcsóbb mint ahol eddig néztem !
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- fűnyíró traktor
- Video konvertálás
- Bundle topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest