- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózatokról alaposan
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.T.
senior tag
válasz holozis_HUN2 #2071 üzenetére
Szia!
I5 és I7 -es verzióból is létezik SLI-s meg single GPU-s.
Hogy melyiket érdemesebb amelyik jobban tetszik, ha jobban kell az akkumulátorról használható idő akkor single GPU val szerelt való neked ha meg a teljesítmény akkor SLI.
I5 vs I7 hát ezen páran már vitáztunk ha alacsonyabb felbontásban játszol egy több szálat kihasználni képes játékkal akkor szerintem I7 ha meg nem akkor talán az I5 is megteszi bár én mindig elmondom láttam pár videot ahol BF3 multiban 64 fős szerveren jobban ment az I7 el ez a gép, igazából a frostbite motor 12 szálat képes kezelni.
Az I7 proci 8, I5 meg azt hiszem 4 szálat tud futtatni.
Bár ha nem multizol akkor az I5 fele billenhet a mérleg kevesebbe kerül és ELVILEG kevesebb hőt termel, bár erről pár forumtárs akinek van jobban tud nyilatkozni.
De hogy a pro és kontra ne érjen véget ha komolyabb munkára is használod a gépet megintcsak jól jöhet az I7.Szóval nem olyan könnyű eldönteni ezt a kérdést teljesen megértelek............
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz holozis_HUN2 #2071 üzenetére
Ahol nézted nagy betűkkel van feltüntetve melyik az SLI verzió. A dual nem egyenlő az sli-vel.
Azon a helyen ez lenne az:
http://www.pc-outlet.hu/images/Lenovo_IdeaPad_Y500_59-367192_8GB.jpg -
Danex
addikt
válasz holozis_HUN2 #2074 üzenetére
Ha ennyire hardcore játékokkal akarsz játszani én i7-et mondok... jönnek az új konzolok mind 8 magos gép így a portolt játékok is jó eséllyel már ki fogják használni. Fraps meg az ilyen felvevő programok tudtommal mind proci igényesek... Crysis3-ban én érezhetően CPU limitbe ütköztem i5-tel. Ha akkor nem 300K lett volna az i7-es (amit itthon már nehezen tudtak volna benyelni) akkor én is azt vettem volna... így valószínűleg majd külön veszek bele i7-et ha már nagyon kevés lenne a CPU
-
Sapphi
aktív tag
válasz holozis_HUN2 #2074 üzenetére
Frapshoz vegyél bele egy SSD-t vagy egy gyors külsőwinyót a laptopwinyók nem igazán szeretik, ha játszol meg mg mentesz is rá irtózatos mennyiségű adatot.
Az meg hogy 3 év múlva milyen játékok lesznek csak találgatni lehet mivel most kijöttek az új konzolok és lehet megint erőt fitogtatni, hogy ki tud szebb jobb játékot készíteni.
De azért remélhetőleg bírni fogja ez a gép rendesen a kiképzést.
-
Dicker
őstag
válasz holozis_HUN2 #2082 üzenetére
Mivel a hűtése i7 3630-ig/ra lett tervezve nem veszélyes. Persze egy sokkal erősebb cpu már okozhat gondot, bár azok meg már túl drágák, hogy megérje cserélni szerintem, és nem is biztos, hogy nem bírná viszonylag hűvösen tartani. 3840QM-ig nyugodt szívvel bővíthető. Afelett kérdéses már.
15 felárat megér az sli, ha kell, ha nem. Maximum kiveszed, vagy eladod... Mert, ha később kellene akkor +50 lesz. Ha meg eladod is nyersz rajta, az meg jó lesz sörre, nőkre, vagy bármire.Szerk.:
eBay a legegyszerűbb. De 70 ezer körül mozognak.[ Szerkesztve ]
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz holozis_HUN2 #2089 üzenetére
Őszintén szólva (szerintem) a laptopra inkább az elején éri meg rákölteni a pénzt. Mert macecrás cserélni illetve költségesebb megvenni utólag mint eleve azzal kérni.(SLI, core i7.)
Ramoból igazából mindegy, szerintem abból ha 8GBvel veszed akkor is bővítheted később 16-ra. ill az ssd a másik ilyen ami nem létfontosságú és egyszerű cserélni. Ha van rá feleslegben pénzed, akkor érdemes azt is előre megvenni, mert sokat dob a sebességérzeten. De ezt utólag sem vészes beszerelni.
Ha teheted akkor meg főleg msata formátumban és akkor még az 1tb belső tárhelyed is megmarad.[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
A 3630QM kerül annyiba. 3840 az kb. 120 körül lehet. De ezeket nem most kell megvenni. Ráér 4-5 év múlva, ha már kevésbé lesznek értékesek.
M.T.
Nem is úgy gondoltam, hogy garancia idő alatt kellene cserélnie/eladnia. Egyrészt semmi oka rá, mert minek? Ez a processzor csere meg 400 mhz miatt most drága, de évek múlva már talán van benne fantázia.
-
M.T.
senior tag
Ezzel a géppel sokmindent lehet csinálni elég erős mind játékra mind munkára.
A dolgokat már tudod sok újat már nem lehet elmondani döntsd el magadra hallgatva vagy esetleg a pénztárcádra.... -
M.T.
senior tag
válasz holozis_HUN2 #2094 üzenetére
A proci cserélhető, az ultra bay VGA cserélhető a dedikált ami a gépben van az forrasztott az alaplapra.
A core I5 csak multiban fogja vissza elvileg. -
M.T.
senior tag
válasz holozis_HUN2 #2097 üzenetére
Igen ott van.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz holozis_HUN2 #2099 üzenetére
Köszi, hát amennyit beszéltem velük rendesek :
- Haló ***** vagyok, érdeklődnék, hogy van-e i5-ös SLI-s Lenovo Y500-uk.
- Jó napot kívánok van raktáron, igen
- Köszönöm, viszont hallásra!
- Visz hall!Aztán e-mailben megrendeltem és mondták, hogy csütörtökön jön
Ha valami nem ment rendben itt fogok először panaszkodni megígéremEzzel szemben: Rokonom volt a laptopszalonban ott azt mondták, hogy az országban a boltjaikban az egyetlen ilyen laptop náluk van és hogy siessünk, mert elfogy. Megnéztem interneten még van pár helyen és ahol nincs, oda is azt írják hogy 2-3 munkanap...- ez se nagy dolog, alapvető eladói tulajdonság, de azért nem szimpatikus
Viszont ~1-másfél hónap múlva kijön az utódja, szóval lehet, hogy valamivel nehezebb lesz találni Y500-at.
Többieknek köszönöm a nyugtatásokat
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
adammkaa
senior tag
válasz holozis_HUN2 #2106 üzenetére
KÉrdésedre visszatérve teljesen mindegy hogy SLI vagy dual 650M-nek irják ugyan az, ha megnézed a computerimperium honlapját ott van 290.000 ért és ugy van irva hogy dual, de ott a logo is hogy SLI. És az i7 3630 al és 16gb rammal. Érdemes azzal nyitni.
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
válasz holozis_HUN2 #2106 üzenetére
KÉrdésedre visszatérve teljesen mindegy hogy SLI vagy dual 650M-nek irják ugyan az, ha megnézed a computerimperium honlapját ott van 290.000 ért és ugy van irva hogy dual, de ott a logo is hogy SLI. És az i7 3630 al és 16gb rammal. Érdemes azzal nyitni.
Nexus 5 Black
-
Bozso68
őstag
válasz holozis_HUN2 #2110 üzenetére
Igen.
-
Danex
addikt
Vagy kezedbe veszed a telefont és 30Ft-ért megtudod azonnal
-
Dicker
őstag
Nem... Ne vezessétek már félre. Megkapta a normális választ rá már ezelőtt.
Akkor SLI, ha az is oda van írva. Ahol csak dual, és 2 GB van az nem sli.
Ne csak a képeket nézzétek meg, mert van hozzá leírás is.59-3672GB (i5-3230M, 8GB RAM, 1TB HDD, GT 650 2GB, DVD-RW)
229.990 Ft59-367192 (i5-3230M, 8GB RAM, 1TB HDD, GT 650 SLI 4GB, DOS)
244.990 Ft59-356579 (i7-3630QM, 8GB RAM, 1TB HDD, GT 650 2GB, DVD-RW, Windows 8)
259.990 Ft59-367183 (i7-3630QM, 16GB RAM, 1TB HDD, GT 650 SLI 4GB, DOS)
289.990 FtY500_120G_SSD (i7-3630QM, 16GB RAM, 120GB SSD + 1TB HDD, GT 650 SLI 4GB, DOS)
329.990 FtY500_250G_SSD (i7-3630QM, 16GB RAM, 250GB SSD, GT 650 SLI 4GB, DOS)
339.990 Ft -
holozis_HUN2
tag
válasz holozis_HUN2 #2114 üzenetére
Am az 1 vidikártyás win 8-as laptop jobban megéri nem? Mert az core i7 meg win 8... És ez 100k- ba kerül együtt... De ez:[link] majd megoldást jelent az sli problémára nem? Ez 50k és 15k-val drágább a core i7-es mint az sli-s és így 65k-t kell fizetni amannak meg 100k plusszt kell fizetni... Ez a kivehető vidikártya az sli-s nem? Mert akkor jobban megéri vagy nem?
-
beloadjoker
őstag
válasz holozis_HUN2 #2116 üzenetére
Hát szerintem nem nagyon lehet máshová tenni Legalábbis én meg lennék lepve (de nekem még nincs ilyen gépem, szóval javítsatok ki ha mégis)
És így is van helye nem ? vagy ez már nem olyan mint az y580 hogy van egy msata hely ?
[ Szerkesztve ]
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Jok3r1985
tag
válasz holozis_HUN2 #2116 üzenetére
van a gépben egy msta ssd-nek külön hely, miért akarod az ultrabaybe tenni?
-
Danex
addikt
válasz holozis_HUN2 #2118 üzenetére
Nem egyszer kifejtettük...
Ha
játék + kevés pénz = i5+SLI
játék(főleg ha streamelni akarsz) + sok pénz = i7+SLIMásodik kártyát csak Ultrabay-be lehet rakni, ha a gépen belülre akarod a HDD-t és SSD-t is akkor msata-s SSD-t kell venni.
-
holozis_HUN2
tag
válasz holozis_HUN2 #2127 üzenetére
Mondtátok hogy az ultra bay-ben van egy vidikártya... Az egy 3. Vagy az az sli? Mert ha nem akkor 3 vga elég ütős
-
holozis_HUN2
tag
válasz holozis_HUN2 #2134 üzenetére
Am gt 650m mellé az ultra bay-be belehet tenni egy erősebb kártyát?
-
Danex
addikt
válasz holozis_HUN2 #2135 üzenetére
Jelenlegi felállás szerint nem.
-
M.T.
senior tag
válasz holozis_HUN2 #2178 üzenetére
Nem akarlak megbántani de nagyon sokat agyalsz ezen.....
Szerintem felesleges is találgatni hogy elfogja e vinni 3 év múlva a játékokat sőt aki előre megmondja hazudik.
De még nagyon találgatva is azt kell mondjam most egy generáció váltás előtt állunk sajnos a játékipar a konzoloktól jobban függ mint a PC-ktől ezért még ködösebb a helyzet mert ez a laptop nem hasonlít felépítésében a konzolokra.
VALÓSZÍNŰLEG egy ősz környékén vagy jövő tavasszal vett AMD procis (ami a konzolokban lévőkre hasonlít) nagyobb eséllyel indulhatsz neki egy 3-4 éves nem cserélek gépet periódusnak.
Így vagy engedsz az igényekből ahogy telik az idő vagy veszel egy asztali gépet, amit bővíthetsz.Ha esetleg nagyon sok pénzed van és mindenáron laptopot akarsz ami az asztali gépekhez hasonlóan bővíthető akkor azt hallottam az ALIENWARE gyárt ilyent kb 1 000 000 Ft körüli áron.
Nem a nullákat nem írtam el az ott 1db 1-es és 6db 0 utána
[ Szerkesztve ]
-
Sz4bolcs
senior tag
Aha, 4 év múlva majd pixelvadászunk a directx15-ös játékokon, közben felvesszük fraps-szel a fenomenális játékélményt. Gondolom a lelked mélyén az első számítógéped óta érzed, hogy milyen dolog ez a számítástechnika... carpe diem
Metrot én végignyomtam. Legmagasabb felbontás mellett azért kellett pár kompromisszum a grafikai beállításoknál (értsd.: ultra high helyett high és még úgy is akadt nagyobb csatákban).
Azt azért hozzátenném, hogy annak a játéknak a grafikája nem indokolja a gépigényét, ráadásul szerintem elég optimalizálatlan is. Crysis 3 sokkal tetszetősebb.
Amúgy a Metro optimális gépigényénél azt írták anno, hogy Nvidia Titan (és most egy hosszú káromkodás következik...)[ Szerkesztve ]
-
Sz4bolcs
senior tag
válasz holozis_HUN2 #2181 üzenetére
M.T. már megmondta. Rendes ember erre neked nem fog (tudni) konkrétan válaszolni.
-
beloadjoker
őstag
válasz holozis_HUN2 #2181 üzenetére
Én is csatlakoznék az előttem szólókhoz, bár én nem szoktam játszani, de amilyen iramban fejlődik a technika és így vele gondolom a játékok is, szerintem lehetetlen tartani a lépést egy akármilyen csúcs készülékkel is. 2 év után muszály lecserélni ha újabb játékokat/nagyobb teljesítményt akarsz. Lassan de biztosan jön az i9-es család akkor prociban már az lesz a csúcs, a videókártyára meg nem is térnék ki, abból már rég vannak sokkal jobbak is, és felbontásban is már kezdenek terjedni a full hd feletti eszközök is. Szóval vedd meg, használd, és ha neked kevés lesz, add el és vegyél egy másikat, kb ez a sorrend szerintem. és hogy ennek mi a periódusa ? szerintem ez csak pénztárca függő
[ Szerkesztve ]
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
nbware
senior tag
én megmondom neked, hogy simán elvinné a játékokat, ha kibírná addig a laptopod, de sajnos ezeket már úgy csinálják, hogy kb 2-3 év után vége Eddig nekem minden naptoppal így jártam, így tapasztalatból tudom sajnos.
Lenovo y720, Samsung S8, Iphone 7
-
Bomc
aktív tag
Hát nem hinném, mert a sima GT650M már most Class 2-be van a notebookchecken, szerintem 2-3 év múlva (vagy talán annyi se kell neki) és az GT650M SLI is le fog csúszni a Class 3-ba...
-
nbware
senior tag
válasz holozis_HUN2 #2191 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy fogyasztásilag kevesebbet fogyaszt egy laptop, mint egy asztali gép. Laptop hordozható, asztali nem. Annyival nem erősebb az asztali, hogy én azt válasszam. most 200 fps helyett tud kb 100at, nekem az is bőven megfelel. De ha szeretsz milliószor, milliós felbontásban játszani és nagy fps-el, akkor válaszd az asztalit, egyébként meg laptop.
-
nbware
senior tag
válasz holozis_HUN2 #2194 üzenetére
Ezeket még az én laposom is röhögve viszi, (i7, gtx660m y580). De ez a y500 még jobb játékban, így még tovább fogja bírni, csak i7es procival vedd, 16 giga rammal, ssd-t tegyél bele és szerintem nem fogod megbánni
-
f.attila16
csendes tag
Nem akarok beleszólni az életedbe, de miért nem vársz egy ps4 re? Játék felvétel ugyanúgy van benne és a konzolokat amúgy is 4-5 éves ciklusra csináljak. És ezeken már nem 800x600 ba futnak a játékok. És amúgy is a fejlesztők többsége konzolrol portól pcre szóval kb mindegy min megy.
-
M.T.
senior tag
válasz holozis_HUN2 #2186 üzenetére
Még nem lehet kapni olyan procit ami a konzolokban lesz.
Annak az lesz a lényege, hogy közös memória cachet fog használni a VGA meg a CPU és az idő 60-80%a nem memória másolással fog telni.
Így gyorsabban lehet végezni feladatokat amiket egy mostani csúcs kártya is épphogy elbír az a proci röhögve viszi majd (de persze azért nem mindenben fogja leverni a külön kártyákat mivel sokkal kevesebb tranzisztor van benne).
Ilyen procit csak majd ősz környékén fognak árulni és ne feledjük el az első fecskéket is hiába veszi meg az ember kell program ami kihasználja, valamint nézzük meg mióta van DX11 és most mennyie elterjedt (vagyis a mostani állapotig mennyi idő kellett a megjelenése óta), tudom software-hardware különbözik de az elterjedési ciklus szerintem ugyan olyan.
Nem fognak egyből új procira optimalizálni programokat amikor még az emberk 99,9999%ának régi típusú gépe lesz, anyagilag zsákutca lenne.
Ha meg konzolról hoznak át játékokat azokat közös cache nélküli procira meg fogják csinálni az anyagi dolgok miatt.
Kicsit egyszerűen fogalmaztam de aki elolvassa érti a lényeget.[ Szerkesztve ]
-
M.T.
senior tag
Még annyit mondanék neked ha nem tudod mit akarsz venni akkor ne ezen a fórumon kérdezd az embereket, ha független véleményt szeretnél olvasni.
Az Y500 as fórumba írók többségének ilyen gépe van és ők is átestek valószínűleg a dilemmán amit átélsz és ők döntöttek a gép megvétele mellett logikus, hogy a többség ezt fogja javasolni, tehát nem fogsz tudni 100%ban objektív véleményt kapni, max termék tapasztalatot ami többnyire pozitív.[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
Metro fullos SSAA-t a legújabb PC-s kártyák se bírják rendesen...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz holozis_HUN2 #2201 üzenetére
Szerintem vegyél PC-t ha ennyire aggódsz. Azt is lehet hordozni, ha muszáj és most azért mert évente mész 1-2-szer nyaralni nem hiszem, hogy neked megéri. Én azért vettem laptopot, mert viszem egyetemre, majd haza, szeretek a konyhában tanulni és mert néha lanpartyra könnyebb vinni (évente 1-2szer). Egyik haverom tavaly kivitte a strandra a laptopját nem is értettem, szerintem nem nyaralásra való. Síeléskor jó esetleg.
A PC-hez jön még, hogy nincs sok pénzed. Így egyértelmű szerintem.2170: dörzsiztem én eleget Felrakom a programot akkor köszi, hasznos. Pl. böngészős "vissza", "előre" parancsot már felfedeztem, görgetés még rejtély.
[ Szerkesztve ]
-
Danex
addikt
válasz holozis_HUN2 #2204 üzenetére
Nyaraláskor nem nyaralni megy az ember? élvezd a gépnélküliséget
Ágyban való gépezésről meg, nem hiszem, hogy értelmesen lehet ott játszani mivel az egeret hova teszi az ember?, ezekhez egy kis mini asztal kéne az ágyba.
Egy ilyen teljesítményű gépet kb fele ennyiért össze lehet rakni és fejleszteni is tudod majd (kis itx/m-atx lap, mini ház) és haverhoz egy szatyorban is eltudod már vinni a gépet, a maradék hiányzó pénzből meg tudsz venni egy olcsóbb laptopot/tabletet, hogy ha ilyen igény van az internetre nyaraláskor is.
240-250ezerből nem lehet kihozni azt amire igazán vágysz, streamelni 720p alatt felesleges annál lejjebb már nem veheted a felbontást a jövőben + i7(mivel a stream CPU igényes) ,ha BF és ilyen highend játékokkal akarsz játszani. Azt kell megérteni ennyi pénzért , te egy középkategória alját-közepét kapod kb a PC-nek.
-
M.T.
senior tag
A 660M(kepler mag) nagyobb órajellel mint a 650M(kepler mag), így tehát értelemszerűen a 660M a gyorsabb.
De 2 db 650M már legyűri a 660Met programtól függően 20-70% körüli + teljesítménnyel...Egyébként nekem volt asztali gépem Phenom2 x3 720 4magosítva ati 5770el(kis reklám Itt megvásárolható).
Az lassabb volt ennél a gépnél bár ha jobb intel procim lett volna ami jobban kihajtja az 5770et akkor kb ugyan ott lettem volna teljesítményben, olyan programnál ami jól meg van írva SLIre elérhetem kb egy jobb intel proci+5850 teljesítményét kb.
Ezt abból gondolom a tesómnak I5-750 + HD5850 kb ugyan úgy megy a crysis 3 bár lehet egy hangyakukit gyorsabb az ővé[ Szerkesztve ]
-
Sz4bolcs
senior tag
Úgysem fogsz ágyban játszani, ha van egy asztalod, és egy széked. Nekem is voltak ilyen perverz fantáziáim, h. majd mi mindent fogok én a kanapén/ágyban csinálni az új szerelmemmel, de igazából eddig legnagyobb részben ugyanúgy használnom, mint ha pc lenne. Mondjuk én tisztában vagyok vele, hogy a hordozhatóságot fizettem meg pc-hez képest durva teljesítménykompromisszummal, de kárpótol az érzés, hogy "de bármikor berakhatom táskába, és vihetem" És azért az átlag munkagépekhez (meg a régi pc-mhez, amin játszottam is) képest az Y500 még mindig durva e-pénisz.
-
nbware
senior tag
a 660m igen gyorsabb a 650mnél, de az y500ban 2db 650m van, így az a gyorsabb Mindenképp az i7 felé vedd az irányt, mert az tovább bírja a terhelést.
-
Sapphi
aktív tag
Szerintem is a te igényeidhez a PC jobban passzol. Én személy szerint azért veszek notebook-ot, mert elmondhatatlanul zavar egy nagy doboz meg, hogy nem tudom belevágni egy táskába és vinni, ha éppen olyan munka vagy suli van.
Azért választottam ezt a gépet, mert szeretek játszani néha (napi 1-2 óra elvétve) plusz a munkám megköveteli néha, hogy kicsit gyorsabb számítási teljesítménye legyen ezért nekem i7-es is van.
De nagy valószínűséggel, amint több információ adott lesz az XBOX One-ról és a PS4-ről valamelyik közül választani fogok és a kényelmes kanapémba bele fogok "feküdni" és azon fogok játszani.
És ezzel azt a problémát is kiküszöbölöm, hogy nem fut majd egy játék úgy, ahogy az elvárható lenne.
Ha nem tudsz kompromisszumokat kötni akkor semmiképpen se vegyél laptopot, mert meg fogod bánni. Ha elfogadod azt, hogy bizony lesz olyan, hogy egy játék mediumon fut el akkor nagyon jól megleszel ezzel a géppel, ha pedig minden áron nekem fusson el fullon meg még mennyek a Fraps dolgot szeretnéd választ a PC-t és több örömödet fogod benne lelni.
-
Sz4bolcs
senior tag
válasz holozis_HUN2 #2213 üzenetére
Kinéztél egy ~250k-s laptopot, és a miniházon akarsz spórolni? ej-ej...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz holozis_HUN2 #2217 üzenetére
Szerintem térjünk erre vissza 2-3 hét múlva
A laptophoz egy plusz, hogy olyan, mint egy ékszer. Asztali gépet használom, amíg nincs minden telepítve a laptopra és néha olyan jó "megsimítani" a tetejét. Érezni a minőséget.
[ Szerkesztve ]
-
dragoners
tag
válasz holozis_HUN2 #2213 üzenetére
megvannak az asztali gépnek is az előnyei, meg ennek a laptopnak. Én hónapok óta ezt a laptopot tervezem megvenni, vagy a következő Y510et valamikor augusztus tájékán (ha lesz). Győzködtek engem is, hogy asztali gépet vegyek, mert az olcsóbb, meg ilyenek, de tudásba sok-sok év múltán fogod észrevenni a különbséget. Ilyen videókártyával meg processzorral nagyon sok-sok év múlva, addig bőven elleszel ezzel a laptoppal, ahogy jelenleg mindenki el van itt
-
Danex
addikt
válasz holozis_HUN2 #2217 üzenetére
Ne vegyél semmit, fogalmad sincs mit szeretnél még. Gép összerakásához egy másik topicban tudsz segítséget kérni.
Reggel még azt írod ITT, hogy minden menjen maxon, meg fraps. Most meg már semmi nem kell, többet mi már nem tudunk segíteni elmondtuk véleményünket mind2 oldal mellett, de ez már kezd lassan OFF lenni és nem igazán maga a laptophoz kapcsolódni ,hanem vásárlási tanácsadóra.
Ha ennyire akarod a mozgathatóságot akkor laptop és pont.
Amit igazán te szeretnél az minimum 350ezres kategória alsó hangon(fullon minden + fraps) laptopban.
-
M.T.
senior tag
válasz holozis_HUN2 #2222 üzenetére
Szerintem a szíved a laptopot szeretné az eszed és a pénztárcád meg a PC-t.
Én szerintem hallgass a szívedre és akkor ha nem is jársz jobban de boldogabb leszel néha az is fontos ebben a rohanó világban ha nem is lessz annyi fpsed de legalább nyugottabb leszel.Az I5 vs I7 témával kapcsolatban már írtam neked HDban az i5 kicsit visszafogja a 650M SLI-t ful hdban meg majdnem mindegy kivéve ha olyan programot használsz ami kihasználja a több szálat pl.F3 64 fős serveren az I7+650M Sli jobban megy mint az I5ös verzió.
Főleg ha felvenni is akarsz mondjuk frapsel.
Részemről a téma lezárva[ Szerkesztve ]
-
M.T.
senior tag
válasz holozis_HUN2 #2227 üzenetére
Ez nem gépfüggő, mármint az ncorera ha reggelsz akkor akármelyik gépről belenézhetsz.
[ Szerkesztve ]
-
M.T.
senior tag
válasz holozis_HUN2 #2232 üzenetére
Igen ez az elmélet én ismerek olyan embert aki már a 30 nál is fanyalog meg van olyan ismerős aki 20fpsnél is élvezi a játékot.
De a Crysis3 topikban is irt egy srác hogy FPS játékkal nem játszik 60 fps alatt mert neki nem jó, a szemét zavarja stb..... -
Sz4bolcs
senior tag
válasz holozis_HUN2 #2231 üzenetére
Nemtom.. Én is úgy voltam vele, ahogy M.T. írta. Közel sem használom ki annyira a hordozhatóságát a laptopnak, mint ahogy egy azonos árú pc teljesítményét kihasználnám, de valamiért szívesebben vettem meg ezt, mint egy pc-t.
-
M.T.
senior tag
válasz holozis_HUN2 #2248 üzenetére
Nem mondtam hogy nem elég az I5 de I7 el jobban megy az tuti nézz meg videókat a neten.
Amúgy amíg nem láttad élőbe addig te is csak találgatni tudsz, ez van remélem ezen nem sértődsz meg.....
A frostbite motor 12 szálat kezel namármost hiába tud az i5 4et az i7 akkor is a dupláját tudja, és a játék profitál belőle.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest