Új hozzászólás Aktív témák
-
Jok3r1985
tag
van olyan verzió ahol dvd író vagy plusz hűtés van az ultrabayben, de attól ultrabay, hogy bármikor bármire kicserélheted, például vga-ra is
Nyilván akkor a dvd vagy egyéb rovására megy a dolog, ár jó kérdés, szerintem biztosan drágább lenne utólag mint kapásból beletenni... -
Cyber_Bird
senior tag
Szia!
Grat a géphez!
Én semmit nem tettem fel róla. Szűz win 8 install, aztán a lenovo oldaláról a legfrisebb driverek, kivélve a vga, az az nvidia oldaláról a legfrisebb 650M-hez való.Win7: ha 2.02-es vagy újabb bios van rajta, akkor gond nélkül használható azt mondják. Én egy hónapja vettem 2.0 bios volt rajta, de nem is próbáltam a win7-et.
Úgy voltam vele, hogy ha nagyon nem tetszik a win 8, akkor felrakom majd a whitelistes 2.02 biost és a win7-et. Szerencsére megszerettem a Win 8-at nem térnék már vissza win 7-re. (Classic shellel használom)[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
őstag
Nekem szerencsére a szokásos boltomban Várpalotán tudtak egyből adni csavart, mondjuk náluk rendeltem a kártyát, így zokszó nélkül beszerelték. Ahol szervizelnek, ott tuti, hogy ilyen kis mütyüröknek lenni kell, de tényleg speckó kis csavar megy oda.
Milyen mSATA-s SSD-t raksz be?Üdv: Zsolt
-
M.T.
senior tag
-
tb83
tag
Bár választ nem kaptam legutóbb, de azért jelzem a "fejleményeket" a korábbi kérdésemmel kapcsolatban, hátha valaki hasonló problémába ütközött.
Többször próbálgattam többféle eszközzel a jobb oldali usb portot, de egyszerűen nem akart felismerni semmit. Kerestem, hogy hátha letiltotta valami, de nem találtam semmit. Ma is tettem egy próbát és láss csodát, működik... Nem állítottam át semmit, nem szedtem szét, nem csináltam neki semmit, most mégis jó.
Mitől lehet ez?
(Egy Y500-asom van.)
-
-
Greentea
senior tag
Ha az akksiddal nincs semmi gond, akkor az energiagazdálkodással lesz a probléma.
Fura, mert a Lenovo Settings proginál asszem 60%-ra redukálja le az akksit. Próbáld ki esetleg, nem-e az kavar be valahogy. Vagy más teljesítmény vagy akksi limitáló progi nincs fent esetleg?
Frissítsd az ehhez köthető drivereket is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest