- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózatokról alaposan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozso68
őstag
válasz M3Ny3'T #1042 üzenetére
Szia!
Akkor szép sorjában:
1. Szerintem ezt a típust nem igazán akkus használatra találták ki, nekem hálózatról megy, az akku csak egyfajta szünetmentes tápként dolgozik benne. Mások talán más tapasztalattal bírnak.
2. GDDR5
3: Ez a masina játékra lett kitalálva, nagyon jó a hűtése, bírja a strapát.
4. Lengyelországi a szerviz, erre azt javasoljuk, hogy vásárlás utáni elállási időben kell nyúzni a vasat, hogy mindenképpen kijöjjön a bibi, és akkor a boltnak kell visszaadni a gépet, és újat venni. Gond főleg a régebbi szériákkal volt (touchpad), ezeket már tudatos választással el lehet kerülni (pl: I7 freedos-nál kerülendő az 59-356564, és javasolt az 59-367183, ami pl nekem is van). És még páran a hangszóró rezonanciára panaszkodtak, ha jól emlékszem, főleg I5-ök esetében jött elő, de ez 2 perc használat után kiderül. Ha nem jön elő tesz alatt bibi, kicsi az esély, hogy később gond lesz bármivel, legalábbis eddig nem hallottunk ilyesmiről. A központosított lengyelországi gariztatás a Lenovo-nál most még nem teljesen kiforrott, hallani ezt-azt, talán jobb elkerülni, de tuti, hogy javulni fog.
5. Optimus egyenlőre még tiltva van minden üzemmódban.
6. Lásd 4. pont.Itt olvashatsz a vasról egy profi tesztet, még a régebbi szériából.
Én csak javasolni tudom, az Y500-at, főleg I7-tel, és mindenképpen WIN8-cal kell használni, még ha freedos-szal is veszed.[ Szerkesztve ]
-
M.T.
senior tag
válasz M3Ny3'T #1760 üzenetére
Szia a hőfokok teljesen rendben vannak ha előtte asztalid volt akkor soknak tűnhet de ez ennyi szokott lenni.
Ha teszel alá hűtőpadot kicsit (pár fok) mérsékelheted a proci hőfokát a mag 105 foknál kezd throttlingolni és elvileg ebben a modelben meg még 1 vagy 2 gyártónál 130 fokra van téve a lekapcsolás a biosban gyárilag (legalábbis ha jól tudom )Persze 100 fok felett tartósan főleg a 105 elérve már én sem örülnék.
Nekem több játékot is végigjátszva hütőpaddal 92 fok volt a max az sem sokszor.
A játékok (Crysis 3, BF3, Black Ops 2, Starcraft 2 kieg, Tomb Raider "2013")[ Szerkesztve ]
-
M.T.
senior tag
válasz M3Ny3'T #1762 üzenetére
Úgy van hogy 105nél throttlingol és azthiszem 108-110 foknál lekapcsol a legtöbb gépben (ezeknél a prociknál) de ahol vacak a hűtés ott hamar csökkenhet a teljesítmény és esetleges lekapcsolásnál adatvesztés léphet fel és ezért ha jól tudom a lenovo meg az Asus a biosban átrakta 130ra a lekapcsolást mert a throttling miatt úgy sem éri el sosem.
-
Bozso68
őstag
válasz M3Ny3'T #2529 üzenetére
Az ugyanilyen ADATA-m nekem is lett cserélve. Szerintem ennek volt egy rossz szériája. Az biztos, hogy egy régebbi gyártásút kaptam gari után. Ha jól tudom, ezekben nincs hőmérő, fix, alighanem 57 fokos jelzést ad, hogy ne keresse értetlenül a felhasználó a hiányzó adatot. A laptopot én is hűtőpadon használom venti nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest