Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
nem tudom, nekem pl. van SSD helyem, ezzel kapcsolatban kérdeznék másokat:
nekem ez a foglalat inkább tűnik mSATA-nak, mint m.2-nek szerintetetek?
ezen jobban látszik, de M2- lesz ez, most, hogy kicsit jobban utána néztem[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz marilllyo #9333 üzenetére
nekem ezt sikerült elérnem alulfeszeléssel:
offset -90 stabil, -95 az már sok volt neki, nem fagyott ki egyből, de egy idő után elkezdtek leállni a háttérben futó programok, majd a BF4 is leállt,
tehát -90-en stabil, így proci 80-82 fokig megy el 2-3óra BF4 alatt, a porszűrőt nem akarom kiszedni, mert akkor meg a procihűtő lesz hamar poros, 1-2 óra játék után 87-88 fok volt alulfeszelés nélkül, szóval olyan 5-6 fokot nyertem, a GPU meg 78ról 73-lett a max, ez mind maximum hőmérséklet, tehát a 3 óra alatt mért legmagasabb hőmérsékletek, tehát az átlagok ez alatt vannak 2-3 fokkal
Az alulfeszelést az intel extreme tuninge utility programmal csináltam.[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
ezért biztos kiverném a balhét nagyon durva, frizbiztek vele vagy mi?
én most azt nem értem, hogy most vitték el, akkor honnan tudod, hogy ilyen lett a gép
2 nap alatt visszakaptad?[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz marilllyo #9355 üzenetére
de ez mi, hogy tökéletes külső állapotú lapost elküldök és úgy kapom vissza, hogy vihetem autófényezőhöz, így kb eladhatatlanná válik a gép, vagy csak nagyon nyomott áron
a laptopszalonnál van a +1év gari, akkor, ha minden évben elküldöm takarításra akkor így kapom vissza? köszi akkor inkább cserélek én benne alaplapot, procit, memóriát, HDD-t, kijelzőt, ha kell, mert még ennél akkor is szebb lenne a végeredmény, hogy életemben nem csináltam még a felétEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz texriddick #9369 üzenetére
nem jól pasztázták, vagy nem jól illeszkedik a hűtés a procin
-
kisza25
félisten
válasz Battis85 #9378 üzenetére
mondjuk, ha csak SSD-vel lenne akkor meg drágább lenne, akkor meg az lenne a baj...
az Y50-nél azt rontották el, hogy se mSATA, se M.2, se ODD, tehát, vagy HDD, vagy SSD választani kell
én most azt csinálom Y510p-nél, hogy veszek bele egy M.2-őt, ha lehet rá rakni oprendszert akkor marad a HDD is a gépben, ha nem akkor a helyére meg rakok egy 2,5" SSD-t és arra rakok wint, így lesz 248GB az csak elég lesz külső rackbe, meg megy a HDDEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz pmheros #9382 üzenetére
ez szerinted ugyanaz? mert oldalukon csak 1 fajta van?
-
kisza25
félisten
ma elkezdtem 2db 1TB USB3 külső vinyó között másolni, és hiába dugtam mindkettőt az USB 3.0-ra lassabban tud így másolni, mintha az egyiket USB 2.0 a másikat USB3.0-ra kötöm, ezt már korábban is tapasztaltam más gépnél, de ez így elég gáz, mert mindkettő 90-100MB/s tudna, de így max 28-30
ha a gépre másolok akkor ok[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz beholder00 #9405 üzenetére
-
kisza25
félisten
válasz marilllyo #9415 üzenetére
Na biost módolni biztos nem fogok (párszor beszívtam vele, vakon visszarakás meg hasonlók) most beledobtam a gépbe egy 120as ssd-t majd jön bele egy M.2 128 is a hét folyamán az 1tb meg megy rackbe,vagy beépítem még nem tudom
-
kisza25
félisten
hát ez vicces, 4GB RAM-al BF4 játszhatatlan volt, vettem +4GB-ot már játszhatóvá vált, de proci 90-100% tekert VGA 65-75%-on, beraktam az ssd-t 95% teker a VGA és +20 FPS LOL
-
kisza25
félisten
ssd hdd helyett, mondjuk 32 fő pályán történt a dolog, 64fősön azért nem ilyen látványos a dolog, ott 60-65% GPU kihasználtság 75% körülire nőtt, valószínűleg a proci tehermenteseik valami alól, amúgy a BF4 alatt sokan beszámolnak az SSD miatti gyorsulásról, viszont a GPU magasabb kihasználtsága miatt 5 fokot nőtt a hőmérséklet
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz marilllyo #9446 üzenetére
egy szétszedést meg akartam spórolni (hülye patentok miatt), egyszerre akartam a 2db SSD-t cserélni, de csak csütörtökön, vagy pénteken kapom meg, és szerdán fel kell rakatnom egy programot a munkámhoz, utána már nem tudom telepíteni a gépet
-
kisza25
félisten
válasz Cyber_Bird #9450 üzenetére
én is ilyen indíttatásból vettem először lapost, hogy na azt, majd nem fogom folyamatosan bütykölni, hát persze
pl. első laposom
második laposom
még, hogy nem lehet rajta mit babrálniEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz marilllyo #9453 üzenetére
asztalinak az a nagy előnye, ha egy alkatrész kinyiffan, rakod bele a következőt, ha rendesen hűtöd nem is nagyon nyiffan ki, de itt kapsz egy kész terméket, sok varia nincs és ha valami elromlik akkor az egész gép mehet gariba
-
kisza25
félisten
szerintem meg intel chipset, intel vga, aztán NV, mert NV itel VGA-n keresztül van kezelve és csak ezután a legfrissebb NV driver, nekem így tökéletesen működik, először gyári HDD-re telepítettem így, most meg SSD-re és tökéletesen elsőre ment mindkét esetben
-
kisza25
félisten
válasz katalin888 #9511 üzenetére
mire szeretnéd használni?b590-ből van i3-3110m +gt720-m az erősebb, de a 720m kb semmire nem elég, nem sokkal jobb, mint az i3/i5-be integrált
-
kisza25
félisten
14munkanapod van jelezni írásban, hogy élsz az elállás jogával és a jelzés napjától 14 napod van visszajuttatni a terméket hiánytalanul, hibátlanul, de természetesen kipróbálhatod (ez a lényege), tehát a csomagolások kibontása miatt nem kell aggódni, ha 14napon belül postára adtad, de nem ér oda 14 napon belül, abba már nem köthetnek bele, csak tudnod kell igazolni a feladás napját. A visszajuttatás költsége téged terhel, de megvásárláskor fizetett posta visszajár.
Nagyjából ennyi a lényeg[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
na ma megjött az ngff ssd igen kicsinek tűnik, remélem ez kell bele és nem msata
-
-
kisza25
félisten
én ezért vettem a HD változatot, mert 15,6"-on 1080p felbontás nagyon sok, 1366x768 -az enyém így tökéletesen olvasható
MÁS: Nem bírtam ki megvolt a gép 3. szétszedése
Transcend MTS400 128GB SATA III 6Gb/s M.2 SSD eddig tökéletesen működik, eszközkezelőbe kellett felismertetnem, ráraktam pár dolgot a V300-ról 180-220MB/s-el ment rá (gyárilag is ennyi a megadott írás sebesség, olvasás ~500 azt nem próbáltam)Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
az 1366x768 pont váltója az 1080p-nek, ha jól tudom, sokan panaszkodnak a win8-ra és fullHD-ra milyen laptopt vegyek topikban, nem lehet normálisan skálázni, nekem az 1366x768 is már sok volt 12,5"-on
-
kisza25
félisten
y510p-ben nem vagyok elragadtatva az i5 teljesítményétől, mert turbót kikapcsolva 2,5Ghz-en megy játék alatt, erre rájöhettek lenovonál is, mert y50-be már 4200H-t rakták aminek az órajele 2,8Ghz, szóval elvileg az alá nem veszi vissza, mikor indítom BF4-et az elején 100+ FPS van(turbó 3Ghz-en teker) aztán eléri a proci a 70 fokot kikapcsolja a turbót és lesz 65-75 FPS, szóval kevés a proci multi alatt még az 1db GT 755m-hez is
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz marilllyo #9540 üzenetére
na igen sli-nél biztos nem számít ennyit oda i7 kell, de nálam 1DB 755m van
Throttlestop ez egy program, vagy valahol be lehet állítani?
más: közben kiderítettem, hogy m.2 SSD-m üzemi hőmérséklete 0-70 fok és 100 fokig ok, belepasszol az y510p hőmérsékleteibe[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
válasz marilllyo #9544 üzenetére
most voltam az új IRAM szerveren AIR superioriti 4-en voltunk, volt 160-170 FPS-em lowon
Silk roadon mikor betölt van 100-110 FPS ilyenkor 3Ghz turbo van még aztán elkezdi visszavenni és marad 2,5Ghz-en és 65-75 lesz,
szóval nem válaszoltál arra amit kérdeztem:Throttlestop ez egy program, vagy valahol be lehet állítani?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 845 G8 / Ryzen 5 PRO 5650U / 32GB/512GB
- Eladó Sony Vaio PCG-71211M notebook / Intel i3 / 4GB DDR3 / 120GB SSD / 1 TB HDD
- Lenovo Thinkpad X280 notebook
- Eladó hibás Asus F5SL notebook alkatrésznek / core 2 T4300 / AMD HD 3470
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB!!! Space black (pacek fekete) -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest