- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózatokról alaposan
Új hozzászólás Aktív témák
-
fefeda
csendes tag
Egy hete van meg a cseregepem (183as) es azota nyaggatom a draga. Meglepo modon a jelgenerator nem hozta ki az elozonel elofordulo rezonancias hibat. Ez annak fuggvenyeben is meglepo, hogy erintesre a bekapcsologomb kotyog.
Ami akad problemam, bar ezt egy win8 ujrarakas szerintem megoldana, hogy nem mukodik a kikapcsolas. Se a shut down, se a restart, de meg ha beallitom a kikapcsologombra a kikapcsolast, akkor sem.
Masik felto kerdesem mar hardveres: problema, hogy hallom, ha a winchester dolgozik? Egy kicsit kerreg, mikor dolgozik, mint egy tobb eves darab, csak nem olyan hangosan.
Ezeken kivul nekem nem tunt fel mas hiba, ha megmarad, ugyis ujra kell raknom az ssd miatt, szoval a kikapcsolasi gondot megoldja sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest