- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Videó stream letöltése
- Microsoft Excel topic
- Hálózati / IP kamera
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- Windows 10
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
válasz cserri18 #15183 üzenetére
érintőképernyő, és bill, világítás ha nem fontos, szvsz jó. én is ilyesmit vennék.
Gar időt számlával tudod jelezni lenovonak, akkor átírják arra amikor vetted. egyébként a saját gyártói időponttól él.
Nem okoskodni akarok!üzemeltető elvileg már nem élő kft.
szerk. 2: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=A%26T+Investments+Kft.
[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz Amilo02 #15196 üzenetére
akkor ennyit bírt a tervezett elavulásos szar. kíváncsi vagyok az enyém mikor kezdi el csinálni. 1 éve megy nálam, akkor fürödtünk. Assetom milyen, de valószínű, hogy a gyári olcsó szar megoldás lesz mint a többieknél.
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz Amilo02 #15198 üzenetére
<3 úúú az de kúl! gratula! =) örülök, hogy jó lett! a jövő 7en jön meg a 16g ram a gépbe... kivi leszek megyene vele... amúgy valakinek van infója, hogy ha nincs gyárilag alaplapra integrált memó hogy lehet ráapplikálni? elég-e ha csak ráforrasztom a csipszeket vagy kell még mást is mókolni?
-
carr
őstag
válasz gergelyv #15202 üzenetére
igen azt írtad, és értettem. valószínű érted. a lényeg, hogy megy. nekem 0 alaplapi van és egy 8as modul. forrasztanék az enyémbe még 8at a lapra, meg mellé 16ot hogy mennyen dualban... nem is értem amúgy amd-t hogy engedheti meg, hogy ne dualban menjen a ram a proci mellett, elvileg sokkal gyorsabb ha dualban megy amdvel. nem?
-
carr
őstag
válasz gergelyv #15204 üzenetére
úristen. ilyen bonyolultan fogalmazok? csak és kizárólag akkor megy dualban ha van a memóriafoglalat mellett egy forrasztott ram is. C340ben van kétfoglalatos verzió? vagy csak én nem láttam még AMD fronton ilyet? Lehet.
Igen, akkor az első 2x8gb lesz dual.
Nekem C340 14APIm van. ryzen 3200u vega3 lófaszkirály touchos irodai bigyó360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz F1r3b1rd #15207 üzenetére
+1 a régi T430s-em annyira szét van faragva rá se ismerne a gyártó. már csak a proc gyári benne.. xD
MER FORRASZTVA VAN! kva annyukat.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
megkapta a ramot 1x16gb 2666mhz, de csak 2400mhz.en megyen.
BIOSban nem állítható, van valami mód, hogy menjen 2666on? most bontottam ki.
-
carr
őstag
válasz Amilo02 #15210 üzenetére
cpu-z.
más.
Win10em van, akarja frissíteni win11re magát. hogy tudom letiltani, kikapcsolni, elkerülni, a win11et? köszi360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=725FlkANVuc
win11 automatikus frissítés kikapcsolás forever.
Legszivesebben maradtam volna a win7nél.
Akadásmentesen ment minden, aztán jött a 10 és ugyanazok a tételek beszaggattak, netezés überdöcögős lett, homokóra, 250Mbps netnél.... fasza...360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Ja, és asszem lesz itt még mókolás...
https://gregdavill.com/posts/dell-xps13-ram-upgrade/
Ha másnak sikerült, és van schematic akkor minden megoldható.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
-
carr
őstag
Nem okoskodni akarok, de kábel milyen? Van, hogy csak kábel, és/vagy driver para. Bár nekem DP kábellel voltak negatív tapasztalataim. :/
-
carr
őstag
tegnap tárgyaláskor ismét magamrahagyott volna ez az átkozott ideapad. Faszombamá
Kikapcsoltam induláskor leállítás (win10 buzisága kikapcsolva, hogy ne hybridbe aludjon), és mikor megérkeztem ügyfélhez látom, hogy 0%ra merítette magát, és persze kurva forró volt.
Inkább veszek egy korosodó thinkpadet megint, úgy érzem, vagy összerakom a framework-re a $-t, mert ez már kritikán aluli lenovo minőség.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
C340 Ryzen tulajok! Nálatok mennyi idő míg Start menüből újraindul a gép? Most mértem le. Nálam 3 perc mire ki majd bekapcsol.
Vmi gebasz? Hw vagy sw para inkább? Tipp ?
Régi telepítéskor (gyári vagy nemtom) ezt csinálta. Most megint ... Kösz360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz Amilo02 #15245 üzenetére
energiagazdálkodás: mi történjen a fedél lehajtásakor: semmi.
Kérdés, hogy külső monik mennek-e úgy. T430s-en mentek.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
skacok!
Mi a bánat van má? frissült a vantage, nem találom azóta a beállításokban, hogy a vantage induljon a rendszerrel de ne tolja a pofámba a főablakot. help!
köszönöm360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Sziasztok! C340 14 API van. frissítettem a kamera drivert support.lenovo.com-ról, de a helyzet változatlan, messengeren tart a feleségem angolórát, de 2-3 hónappal ezelőttig minden jól működött, azóta 10 perc után kifagy a messenger (firefox x64 legfrissebb) böngészőben a kamera. aztán a visszakapcsoló gomb is kisötétedik, vissza se lehet kapcsolni. google meets ua. Valakinek valami tipp, hogy mi a szósz lehet vele? kamera alkalmazás nem fagy ki. bár az nem is online....
[ Szerkesztve ]
-
carr
őstag
Ötlet? Most nem hivatalos.204 végű drivert tettem fel egy wifiről 2 eszköz 20p ment . Minden jó. Kiderül meddig jövő héten.
-
carr
őstag
Skacok! Az a485höz képest kb fele a hangerő a c34014apin.
-
carr
őstag
Szóval arra gondoltam meghekkelem hogy a hamgosat bele tudjam tenni.
-
carr
őstag
válasz Atalata #15300 üzenetére
Biosba mindenképp bemennék hogy engedélyt kapott e a wifi.
Amúgy ha lehet újra húznám win10el... A11 az nem user friendly hanem hülye friendly.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
Sziasztok!
C340ben milyen foglalatú a wifi kártya helye?
Azért kérdem, hogy bele tudom-e varázsolni működőképesre a ax210 EA kártyát? Köszi360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz cs.zs. #15510 üzenetére
köszönöm.
közben belepróbáltam az AX210-et, de hiába telepítem a drivert, no go.
AX200-at látom redditen, hogy megy.
-
carr
őstag
Ez egy kb 3 éves gép. Ha jól emlékszem akkor vettem és volt még rajta fél év gari. Vagy 3 hónap mindegy . De akkor is kurva gyalázat. 90% asztali gép volt. És a faszért törik el? Kb mikor nyitod mintha egy tonna szar lenne rajta olyan erős ez a geci hinge.
Szal ebbe a gépbe ami amd procis nem megy bele az ax210 wifi kártya. ThinkPad a485 simán megeszi, ottani topikban lévő driver újraindítás után azonnal beleállt. Wtf360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz cs.zs. #15543 üzenetére
500m a net lefelé. Azt hiszem tudja a 200is. Nem szükséges.
10, a 11 frissítést kikapcsoltam a picsbe
A 10 is túl hulyebiztos360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
carr
őstag
válasz cs.zs. #15546 üzenetére
Köszi. Fene gondolná, hogy a háttérhatalom is összejátszik az ms-el.
Akkor az új tp-re már 11et rakok, fene enné meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - 2024 MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 16 GB RAM / 512 SSD / iStyle
- Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen2 újszerű szép állapotban!
- Dell i5-8gen laptop szép állapotban 6hó jótállással!
- ASUS Zenbook 14 OLED UM3402 - 14"QHD+ 90Hz (2880x1800) - Ryzen 5 5625U - 16GB - 512GB - Win11 - Gari
- Dell Latitude 5420,14"FHD,i5-1145G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest