-
IT café
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
balint82
senior tag
válasz backdraft81 #65923 üzenetére
A 206-t és a taxi-s Peugeot példát csak azért írtam, mert nekem speciel azok ugrottak be először a márka hallatán. Technic szettre ezek közül egyik sem esélyes.
Ez a 24 órás kocsi nekem olyan semmilyen. Se nem tradicionális, se nem klasszik supercar. Egy Porsche, egy Lambo, egy Bugatti kb már a nevük eladja őket technic supercar fronton, de ezt gyanítom sokan csak azért fogják megvenni, hogy továbbra is teljes legyen a sorozat.
Gondolom összeálltak a Peugeot-val és ki kellett valamit találni, hogy mi legyen.Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Sziasztok emagon best buy áron van a Technic Ford Gt:
32990 (!)
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
-
balint82
senior tag
Zseniális Moc a Végtelen kesztyűhöz (76191).Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz HUN_Sector #66332 üzenetére
Elég érdekes a megfogalmazás, az alapján azt gondolnám, hogy ha bármelyiket szettet veszem azok közül, jár az ajándék, az ideas jazzhez és máshogy 40 alatt nem jár, viszont a karácsonyi főutcához meg jár.
Csak mobilon nem hozza az ajándékot.
Mindenesetre elég fullos akció, köszi.[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz Neurotoxin #66370 üzenetére
Nekünk meg anno a bakancs Micrank visszapillantója bánta egy hülyegyerek keménykedését bent a Nyolcban.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
-
balint82
senior tag
válasz RapaNui1 #66726 üzenetére
Xwing 1000-1500 Ft
Death Star elején 15 körül, utána 10-re be fog állni (mondjuk nincs benne figura, de ugye SW)
Érme saccra 10eHa mindet eladásra vetted, akkor amint megjön, vagy még előtte hirdessed meg.
Amúgy furcsa, hogy mindegyik ajándék van még...
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Azért az mindent elmond, hogy mindegyik ajándék elérhető még S@h.
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Nálunk is megvesszük a csillivili city, Ninjago szettet aztán a trofast tárolóban végzi, úgyhogy innentől classic / ömlesztett cucc lesz ajándékba, nem dobozos
Detto nekem is a raktársöprés jutott eszembe erről a témáról, meg egy pár betépett designer.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
Gonosztevős szettre előrendelési akció van az emagnál:
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
-
balint82
senior tag
válasz Major Lion #66878 üzenetére
A fehér Creator Porsche 49990 áron nyitott s@h és anno adtak mellé egy Porsche design bankkártyatartó szettet, amit élelmesebbje 20-25000 Ft-ért el tudott adni.
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz magickonfig #66916 üzenetére
Kockaaruhaz.hu kérjél bontatlan dobozos verziót 36 db / doboz, két teljes sorozat. Kb 50e.
Egyik marad, másikat eladod.
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz nexus6 #66975 üzenetére
Mai példa : ajánlva (!) nekem küldött levelet (természetesen Lego volt benne ) a szomszédhoz dobták be - a vezetéknevünk első (!) betűje megegyezik. Egész nap itthon voltam, nem csöngetett be, csak simán bedobtam a szomszédhoz.
No komment, hogy létezhet ez a cég még egyáltalán?[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
-
balint82
senior tag
válasz HUN_Sector #67019 üzenetére
Ráküldve a 10% kuponokat elég baráti árak lesznek.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest