- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Magyar Telekom sem ad már ki telefonkönyvet
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Video konvertálás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz szaszabee #14073 üzenetére
Cska alátámasztani tudom amit Henk kolléga mond. Nekem személyes tapasztalatom volt a HAF X-el, annak is gyárilag oldalt van egy 23as venti. Mondanom se kell egyből felülre került. Most hogy az új házamnál nincs oldalsó venti, sőt felső se, csak első és hátsó, semmivel sem lett rosszabb a szellőzés, sőt talán jobb is. A gyakorlat bebizonyította sok mindenkinél, hogy sokkal jobb ha a ventilátorok áthúzzák a levegőt a házon, elől be, hátul ki. Az oldalsó szerintem csak arra jó hogy legyen plusz zaj. Sőt, most hogy nincs felső ventim azok sem hiányoznak igazán.
-
aleister
veterán
válasz szaszabee #14088 üzenetére
Köszi szépen!
A 8xx-ek úgyis 95 TDP-sek, ami jó 35 wattal kevesebb, mint a 9xx-ek hőtermelése. Tehát elméletileg kb 30%-kal kevesebb hőt bocsátanak ki maxon járatva, így elméletileg elégnek kell lennie az AC Freezernek az én esetemben is.
Egyébként megkérdezhetem, hogy miért cserélted le a 860-ot, 960-ra? Elég sokba lehetett az mbo, cpu váltás. Volt érdemi különbség?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz szaszabee #14095 üzenetére
Ez mondjuk tényleg előnyös.
Engem itt a fórumon meggyőztek róka, hogy a 2x16 nem nyújt olyan nagy sebességnövekedést a 16+8-hoz képest, hogy megérje a drágább mbo, cpu, ram kifizetését.
Egyedül a ram érzékeny alkalmazásokban dőlt nagyon a mérleg a 9xx javára, de ezt elsősorban gamer gépnek szánom.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest