Aktív témák
-
szektamokus
tag
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy a Panasonic TX-32LX70 az Lcd-ék között milyennek számít?
Most a legolcsóbb helyeken olyan 160-ba megy, ha esetleg ebben az árban tudtok jobbat mondani az is jó, lényeg hogy 32" legyen.üdv, Norbi
-
szektamokus
tag
válasz Alex91 #14699 üzenetére
Az hogy lehet hogy a TX-32LX70-re 8500-es kontrasztot írnak és az idei LX80-as modellre pedig már csak 3500-et, vagy ez annyira nem számít?
Amúgy Sony, Panasonic, LG, Samsung, Sharp között van valamiféle minőségbeli különbség, mármint a 32" és kb 150e forintos kategóriába?
Norbi
-
szektamokus
tag
Sziasztok!
Kinéztem pár konkrét tipust, véleményeitekre lennék kiváncsi, hogy melyik milyen?
Samsung LE32R81 / Samsung LE32R86
Sony KDL-32U3000
Panasonic TX-32LX80P
LG 32LG5000Norbi
-
szektamokus
tag
Sziasztok!
Tovább gondolkodtam, hogy melyik lcd is lenne a legjobb választás és közben találtam rá erre: Toshiba 32C500P.
Az ára a 32" kategóriában a legjobb , csak nem tudom, hogy miért ilyen olcsó?
Azt láttam a leirásában, hogy csak analóg tuner van benne, mit gondoltok fontos a digit tuner vagy az még a jövő?
Képminőség?
Megbizhatóság?
[link]üdv, Norbi
-
szektamokus
tag
Egy kicsit elirtam 32C3500P és az ára pedig 99000.
-
szektamokus
tag
Alig egy hete keresgélek lcd-t de állandóan jön egy jobbnak tűnő ajánlat
Szóval itt van ez a Sharp LC-32X20E full hd, tud mindent amire szükségem lehet, kérdésem annyi lenne hogy miért ilyen olcsó a többi hasonló tudású tv-hez képest? Pedig a Sharp nem tartozik az olcsó gyártók közé. ( igaz pixmaniánál! itt olvastam, hogy jobb elkerülni őket, de mi a probléma velük ).
http://www.pixmania.com/hu/hu/676626/art/sharp/lc-32x20e-16-9-32-82-cm-l.htmlhttp://www.sharp.eu/cps/rde/xchg/SID-0A0A4384-C765E640/hu/hs.xsl/169_2237_3130353939_HUN_HTML.htm
Ennyi pénzért itt Pécsen csak belépő szintű Sharp LC-32D44E-GY tipust láttam. Talán ennyit számit, hogy az tavalyi modell?
Norbi
-
szektamokus
tag
Köszönöm az infót, azt hiszem pixmaniat elfelejtem.
Valakinek van tapasztalata Sharp LC-32D44E tévéről. Euronicsban láttam és a tv adás elég meggyőző volt rajta.
Tudom, hogy ez a Sharp belépő szintű modellje, de az adatai alapján nem tűnik rossznak és ahhoz képest az ára sem túl vészes.
[link]Norbi
-
szektamokus
tag
Én úgy vagyok vele, hogy a megbízhatóság az első ( remélem egy Sharp, ha már nem a legolcsóbb, akkor legalább minőségibb anyagokból van összerakva ( főleg ha "made in Japan" bár manapság ezt nem lehet tudni )
Full hd nekem talán annyira nem fontos mivel pc-ről ahogy írtam max 720-as anyagot néznék, játékban pedig a gépem nem bírná a full hd-s felbontást.
Lényeg hogy az sd adás "szép" legyen rajta és a pc-t tudjam rákötni. ( itt olvastam, hogy pl JVC és Pana nem a legjobb ha számítógéppel van összekötve )
Amúgy néztem sok Samsungot, de azoknak pont az sd adás a gyengéje legalábbis amennyire ezt egy boltban ki lehet venni a sok tévé között.
-
szektamokus
tag
Cifu
Sokadik lcd-ként itt van ez a Sharp LC-32X20E Full HD ( egyedül a 100hz nem tudja, de ez talán nem akkora baj ), nekem nagyon jónak tűnik, igaz nem is tartozik a legolcsóbbak közé.Kérdésem annyi lenne, hogy olvastam a leirását és azt irja, hogy korlátozottan pc kompatibilis és felsorolja a támogtott felbontásokat:
VGA 640 x 480
SVGA 800 x 600
XGA 1024 x 768
WXGA 1360 x 768
SXGA 1280 x 1024
SXGA+ 1400 x 1050
na most ezek szerint ha én pc-ről akarnák full hd filmet nézni akkor azt nem jelenitené meg tökéletesen?
Amúgy DVI-HDMI kábellel kötném össze a gépet a tévével.
info a tv-ről: [link]üdv, Norbi
-
szektamokus
tag
Sziasztok!
Valakinek van Sharp LC-32X20E tévéje?
Kíváncsi lennék, hogy sd adás milyen rajta, valamint pc összeköttetés simán megoldható e?Mit gondoltok egy majdnem új darab mennyit érhet meg? Pixmaniánál újonnan 160e ( de ugye ott a gari elég rázós ), de más boltokban nem láttam még 240 alatt.
Norbi
-
szektamokus
tag
Sharp 32X20E tényleg 199e itt pécsen is!
Akkor már csak azt kérdezném meg tőletek ( bár még mindig nem találkoztam olyannal akinek lenne ilyen és mondana róla néhány szót ) hogy egy ilyen tv 1-2 hónaposan mennyit érhet meg?
Amúgy néztem rajta sd adást, nem volt rossz, na mondjuk ami előtte ment demo az volt az igazi, de ugye ilyen műsor a magyar tévékben egy darabig nem várható. -
szektamokus
tag
Cifu:
Köszönöm a tanácsokat, végülis maradtam a Sharp LC-32X20E modellnél, így 1 nap után azt mondom nem volt rossz döntés
A tévét szeretném összekötni a pc-vel és azt szeretném megtudni, hogy DVI-HDMI kábeles összekötésnél mennyi a maximális vezeték hossz ami még elmegy?
( A legtöbb boltban 10 méternél hosszabbat nem láttam és egy helyen olvastam, hogy 10m felett jel erősítő szükséges )
Nekem 15 méterre van a pc a tv-től, ennyit elbír vagy ez már túl sok?Norbi
-
szektamokus
tag
Sziasztok,
Van egy olyan problémám, hogy pc-ről akarok filmet nézni, de nem tudom, hogy a videókártya programjában mit és hogyan állitsak be?
Az 1 képernyős verziót elő tudtam csalni, de mivel a gép és a tv nem egy szobában van, ezért ez nem a legjobb. A clon se jött be mert ott a felbontással vannak problémák ( monitor: 1280x1024 a tv pedig 1920x1080 ) de van egy olyan hogy dual képernyő, itt mind a két monitoron külön be tudok állitani mindent, de ( és itt jön a problémám ) a pc-n ott az asztal az ikonokkal a tv-n pedig csak az asztal ikonok nélkül és most mit és hova állitsak hogy a film menjen a tv-n???
A videókártya: 9600gtMásodlagos, de hangot még sehogy sem sikerült gépről kivinnem a tv-re, de lehet hogy az kábel probléma
Ha valakit érint 10m-es DVI-HDMI kábelt tudtam venni pécsen az infolexben 3140ft-ért. Szerintem nagyon jó ár volt
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- EAFC 25
- Suzuki topik
- DIGI internet
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest