- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Mozilla Firefox
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Proxmox VE
- ASUS routerek
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
Rosszul közelíted meg a dolgokat barátom. Én messze nem vagyok bank, az én pénzemmel játszottak a banknak kellett volna utalni és kb 3 hét alatt le is jött volna a cucc. Persze továbbra sem értem miért van kártyás ügyintézés ha nem tudják normálisan lerendezni úgy a tranzakciót mint a pay palnal pff
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
-
Lackooo84
nagyúr
Persze, hogy nem kamu. Csak az ő kis rendszerük "generálja" . Igen, Holland postával kértem képzeld, és ezt a szar Cseh TN-t adták. Kicsi kínai mindig véletlenül téved, hát persze persze... Utálom ha hülyének néznek, fizetek valamiért, és nem azt kapom. Egyébként kaptak esélyt, ez már a második ügyintéző volt, feszt arról akartak meggyőzni, hogy ez az én valós TN-em. "Utánanéztek" párszor, és csak nyomatták a hülyeséget, a hibát csak a PP dispute fenyegetésre ismerték el. Én azért fizettem pluszban, hogy tudjam követni a cuccot, ha ők a TN-nel hibáznak, akkor én a semmiért fizettem ugyebár... A személyeskedésből meg vegyél vissza.
Beg: hogy állok a dolgokhoz? Nem kapom meg amiért pluszba fizetek, és le kéne nyelnem? Nem olyan világot élünk. Ha neked sok felesleges 1-2 dollárod van, akkor megadom a számlaszámom, és utald át...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Kékes525
félisten
Rossz árat írtam,az csak egy közbülső összeg volt. A valódi ár: 25,614 forint. Forintban nem dollárban. Ez pedig megegyezik azzal, amit írtál, viszont ebben benne volt a szállítási költség is, azaz a csomag ára szállítási költség nélkül 23,303 forint. Tehát a szállítási költséget is megadóztatták.
Ha ezt az EU-ból rendelem akkor mennyivel lett volna olcsóbb?
"Az ÁFA is a vámteherbe számít." Ezt nem tudtam.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
+ (#72642) DJ. Ru$y
Hát akkor nincs más választásom nyomoznom kell, hogy megbízható helyen hol kapható a Nordic Naturals, Omega Vision, 1000 mg, 60 So/ Gels, mert az árhoz képest sok a 9418 forint.
Ha többet rendelek, nagyobb tételben, akkor csak a vámteher növekszik és a Vámügynöki szolgálat díja nem, vagy az is?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
-
RVR400
veterán
-
DJ. Ru$y
félisten
De itt van egy reális, közel sem irreális számla, amit ő fizetett, Paypalt akár banki kivonattal is alá lehet támasztani, ha az kell ez esetben, az alapján számítanák az ÁFA-t, nem 5000 Ft-os számla áll szemben egy 50-60e Ft-os összértékkel.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
RVR400
veterán
Nem tudom, hogy miért véditek ennyire, de a ti dolgotok. Egyszerűen szar, ilyen "minőséget" negyedáron sem visel el az ember. Ennyi.
Az meg nem lehet kifogás, hogy mennyit gyártanak, mert ez egy 2 másodperces MEO után megy selejtnek...Az sem probléma, ha rövidzár lesz a szar aljzat miatt, és egy 200e Ft-os teló lóg rajta, és 80-ért cserélnek alaplapot is benne akár. Viccesek tudtok lenni. Megveszitek a drága töltőt, mert az olcsók szarok, erre ez is olyan.
És nem, nem olyan, mint ha egy telefon akksuja idővel tönkremegy, hanem olyan, mint ha egy telót úgy veszel meg, hogy ferdén van benne a kijelző, és illesztési hézagok vannak rajta mondjuk az érintőnél. Pont ennyire szembetűnő, mivel nem rejtett hiba...
[ Szerkesztve ]
-
-
Beni2360
félisten
Éppen ezért kérdeztem, hogy mi a baj a postával?
Szinte semmi köze a vámon levő várakozási időhöz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
maj-viktor
őstag
Nekem a 200Ft-os rémlik, meg a 220Ft-tal számoltam-kalkuláltam mindig az megmaradt így a fejemben, aztán pikkpakk és lett 280 Ft
(#74597) vFerko
Nemtudom milyen kuponról van szó, de sehol nem adnak pénzt a kuponért... azaz ha a terméke értéke volt 30Ł, akkor max, a 10Ł különbözetet kaphatod vissza... Mivel nem tudjuk milyen értékben vásároltál stb. így nehéz tanácsod adni! Amúgy refund esetén oda megy vissza ahonnan elköltötted, ha bankkártya - bankkártya, ha paypal-paypal egyenlegre[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Blackhole13
senior tag
idokozben visszairt facebookon. Azt mondta, hogy ez mar a masodik eset, hogy megvadoljak lopassal, 4 eve elvesztette a szemelyiet, de szolt rola a rendorsegnek. Eloszor azzal nyugtatott, hogy majd o feljelentest tesz, mert visszaelnek az adataival, kesobb mar azt allitotta, nem tud mit kezdeni az uggyel, nem o a karosult. Mindenestre megmondtam, hohy felolem barmit allithat, de meg van eselye elkerulni a feljelentest. Irtam a munkahelyenek, hoy milyen kollegajuk van, plusz a bankjanak egy teloszamert, amit ugysem fognak kiadni. Feljelentem meg itthon, aztan elfelejtem gyorsan.
-
Beni2360
félisten
Bocs lemaradt: www.geekbuying.com
Azt már akkor kitárgyaltuk, hogy nem igazi a TN.Ide esetleg:
♦ support_aftersale@geekbuying.com
About missing item, wrong item, defective item, item problems
----------------------
Ezt készítettem a guglival többre nem telik.
Dear sale!
# 3613457 The ordered Arum, still I did not get it.
This goods is lost.
Please refer to the amount paid into my account.
Since I was in the hospital, I could not log in first.
Thanks Bela Walllnerjavítani lehetséges.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
De amint látom ennek keresztet vethetek mert nem júl.03. hanem márc.08 a rendelési idő. Ezért nem találom a paypalon sem.
Veszett már több is Mohácson, ez az átka a sok üzletnek mag a sok e-mail címnek.
Kicseszett egy oldal, most rákerestem a paypalon és meg volt már a refund de az oldalon ezt nem jelezték még mindig szállítási státuszban van és nincs dokumentálva, hogy refund és törölve a megrendelés.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Kozy10
tag
igen,erre is gondoltam.
utánakérdeztem az ügyfélszolgálaton tényleg kiszállították e fizikailag is:
ez a válasz:
"Thank you for your email.
I have checked for you.
It was shipped on 2016/10/19 by Air Parcel Register with the tracking number RS674246XXXNL. It will arrive within 7-25 business days.
The tracking information may be updated slowly as it's only updated at some big points.
Sincerely hope you can receive your order as soon as possible."2 hét alatt korábban már nemegyszer megérkezett hozzám...
de türelmes vagyok[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
Nem az időpont egybeesése az érdekes, hanem az, hogy az enyémnél a tracking jelenleg is ugyanígy áll, és három napja nálam a cucc. Ez már így nem offtopic, inkább valami komoly hiba valahol. Rendeltem már párszor, sosem fordult még ilyen elő. Semmi értesítés, nyomkövetés az indító országból feladástól számítva, de a csomag meg itt.
[ Szerkesztve ]
-
Dominó85
addikt
?ármint hiába véd a PayPal. Ugyanis Aliexpress-en simán bebizonyítható, ha egy tracking nem valós. Míg a PP-nél majd xarnak a fejedre. Egyszer nem szúrt még ki velem az Aliexpress, ha ráhagytam az ügyintézést. 3x ilyen esetem volt, amit írtál. Manapság a PP szolgáltatási és vevővédelmének színvonala jóval az AliPay + Aliexpress stuff alatt van.
* Péter - 06302461862 *
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest