Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
Valamilyen mindenképp, kérdés a jelzés - utólagos szettek vannak csak csipogóval vagy külön távolságot mutató panel el; gyári alkatrész retrofit ügyben én nem vagyok jártas (néhány bontóban, márkakerben vagy típus fb csoportjában érdeklődnék tovább), hátha meg lehet jeleníteni a gyári kijelzőn
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
vihartigris #2799 üzenetére
Akkor csütörtökön irány a Lidl. Mondjuk még olcsóbb, ha nem raksz fel, aztán max ha kell, elviszed kárpit tisztításra, aztán annyi
(nem vagyok nagy huzat hívő alapvetően)
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
vihartigris #2776 üzenetére
Piroska autó üléshuzat (Bp, Csuka utca)
Bagaméri üléshuzatEgyedileg felmérik, választhatsz anyagot, és így biztosan jól fog illeszkedni.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
PainKiller13 #2772 üzenetére
Wheel-size.com oldalán van infó, ha nem gyári felni lesz.
-
molnarpeter
nagyúr
Japán és koreai autók mind elég vékony fényezéssel rendelkeznek, Kia/Hyundai max a rozsda terén lesz jobb, kavicsfelverődés és hasonlókra ezek is érzékenyek szvsz
Mondjuk mindegy is, az ilyen terepes látszatú dolgoknak a sok műanyag a rákfenéje, megáll alattuk a kosz és feltűnésmentesen dolgozhat a rozsda, ilyen szemmel is lehet nézni. Full szubjektíven nekem a Kia lenne első helyen, mert alacsonyabb a többinél, közelebb van az emelt kombi formához. Mondjuk ha nem 30 évre veszed, valószínű a Mazdával sem lenne bajod, vagy végső esetben B terv és fújsz rá 1-2 évente pár flakon jóféle waxoylt, onnantól kezdve 10 km-es körzetben neked lesz a legtartósabb a bódé
(utóbbit igazából márkától függetlenül tudom ajánlani, minél újabb korában kap hasonlót, annál tartósabb lesz a vas.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bandika0626 #2601 üzenetére
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
udimension #2426 üzenetére
Ez még az 1.6 GDI?
Fűtés nincs szélvédőre irányítva? (/párátlanítás gomb benyomva?) -
molnarpeter
nagyúr
Desztillált vízzel tölteném után, aztán pl tankolásonként érdemes ránézni, nameg fényképezni a vízállást. Valamennyi fogyás elfogadható, ki kéne puhatolni, mennyi a határérték... Illetve lehetne írni egy mailt is, csatolva fotót, hogy legyen írásos nyoma. Újabban sok gyártónál hallani ezt, nem egyedi jelenség - tippre az alacsonyabb fogyasztás miatt csökkentett súrlódás állhat a háttérben szerintem
-
molnarpeter
nagyúr
Nem gond a vegyes összeállítás pótkerék esetén. Gyakorlatilag csak az aktuális időjárás szól bele, alapvetően nyári jár az autók mellé, vész esetén megteszi. B verzió: venni a pótkeréknek párt, aztán ha elkopik 2, azokat feltenni, pótkerékre meg dobni egy négyévszakos gumit (arra már használtat is be lehet vállalni igazából, az üregében nem fog megromlani az sem).
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
tuareg85 #2293 üzenetére
Alvázra bitumenes cuccot én csak új autóra mernék fújni. Ha marad alatta egy pötty rozsda is, az nem fog látszani, csak szépen elrohad sunyiban. Szóval részemről kézi, aprólékos javítással kezdeném (csiszolás, aztán alapozó, majd fedő festék), utána pedig évente ismételt waxoyl irányba mennék (praktikusan osztrák út előttre időzítve), azt fel szabad vinni pőre fém felületre is nyugodtan, gátolni fogja a korróziót, és nyomon lehet követni a lemez állapotát tökéletesen.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bajnokpityu #2084 üzenetére
Ilyenre kéne egy PHEV amúgy. De ki kéne mérni, hány másodperccel hamarabb ér anyu ovihoz, és megéri-e ez a felárat a szívóhoz képest (nem tudom, mennyire drága az ideje, de saccra olcsóbb egy külön embert erre foglalkoztatni, ha kijönne a matek
). Meg kéne nézni a használt árakat is, valószínű a szívó jobban tartja, nagyobb az igény...
-
molnarpeter
nagyúr
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
kisza25 #2045 üzenetére
Szerintem lendkerék szempontból dízelnél a finom pedálkezelés tud sokat jelenteni még, de én szeretek alapjáraton indulni, akkor a motor leadott nyomatéka is limitálja az igénybevételt
mondjuk az is inkább kb 2 liter körül kényelmes. Céges 1.4 TDCI-nek jellemzően adtam egy pici gázt induláshoz, hogy tuti ne fulladjon le, sőt, az 1.9 dCi-nek is, de ott csak azért, hogy oldjon automatikusan a villany fék
bezzeg az SDI, se kettőstömegű, se lefulladás, 1.3 dízel után felüdülés vezetni
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
McNamara #2028 üzenetére
Szerintem meg is van
41690C7900 (clutch regulator assembly) névre hallgat, ha minden igaz. [link] Igazából az a kérdés, hogy ez az 1.4 kiváltsága, vagy az 1.2 is kapott belőle, nem túrtam bele nagyon a katalógusokba, 7zap alapján mintha lenne...
Tegnap pont néztem egy Fordos videót, amiben szétszedik a CDV-t [link]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
McNamara #2012 üzenetére
BMW illetve Volvo esetén szokott lenni egy clutch delay valve, azt szokták kiiktatni a jobb pedálérzet érdekében. Meg kéne nézni, hátha van ilyen a rendszerben
Itt egy cikk a témában: [link] lényegében egy szűkítő, ami megakadályozza, hogy leugorjon az ember a kuplungról, talnán ehezebb lefulladni vele, illetve kisebb a kuplung terhelése
viszont nehezebb vele finoman csúsztatni, lesz vele egy késedelem.
-
molnarpeter
nagyúr
Ha jól rémlik, Opel technika - abban a topikban is megérhet egy kérdést.
Ha már van a műszerfalon hibajelzés, akkor érdemes lenne egy valamennyire típushoz értő szakembert felkeresni és kiolvasni, milyen hibát tárolt el egész pontosan. Olcsóbb, mint dobálni bele az alkatrészeket.
Érdemes lenne a fékhatást is egy műszaki vizsgával foglalkozó helyen rendesen megmérni, érzésre nehéz lenne ezt megállapítani a kézifék kivételével (hátra amúgy is kisebb fékerő jut, különben keresztbe akarna állni)
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
ANDROID??? #1826 üzenetére
[link] ebben el van magyarázva. Néha van egy ötödik injektor a DPF előtt, de nem minden esetben
más gyártók plusz adalékot használnak (Eolys/Infineum). Az AdBlue pedig a NOx katalizátorhoz kell.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
petyametyo #1776 üzenetére
Főtengely vagy váltó szimering csere rémlik, vezérlésre érdemes ránézni, kormány talán mállik csúnyán (i30 emlék). Nem reprezentatív, csak ezek ugrottak be, viszont én főleg fiatalon találkoztam ezekkel a kocsikkal. Facebook csoportokban érdemes olvasgatni. Esetleg V60service.hu profi hely és foglalkoznak koreai típusokkal, jó fejek, egy kérdést megérhet (talán fb-n is választ kapsz náluk, vagy telefonon mikor épp nem szerelnek
). Nameg hátha lesz még itt valakitől input
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bajnokpityu #1234 üzenetére
Pótolja vízzel/benzinnel
-
molnarpeter
nagyúr
Más típus fórumából:
-Fuel control actuator
-Check valve damaged or blocked
-low pressure fuel system supply
-high pressure fuel system leaks
-High inlet restriction
-fuel filter
-fuel rail pressure sensor
-in tank lift pumpNekem az jutott eszembe, hogy figyelni kéne élő adatban az értéket. Vezetéket, csatlakozót ellenőrizni, és kontakt spray. Ha jól rémlik, nem régi vásárlás, jelezném azért, hátha találkoztak már a hibával, stb. V60service jut eszembe Pest megye déli részén, mint Hyundai-os szerviz.
Üzemanyagszűrő mikor volt cserélve? Lehet tudni félretankolásról? Esetleg a nyomást szabályzó szelep egy ellenőrzést szintén megérhet.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bohoc71 #1201 üzenetére
Szét lett szedve, ki lett mérve? Jellemzőbb a szerkezet megragadása (márkától függetlenül értve), persze ezzel nem kizárni szeretném a lehetőséget. Esetleg ki is lehet mérni a vezetékeknél, vagy próbalámpával ellenőrizni.
Külföldről bontott alkatrészben lehet, hogy tudok segíteni, privátban elérsz
-
molnarpeter
nagyúr
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bajnokpityu #562 üzenetére
Fél szemmel nézem a Tesla dolgokat, hát a Model 3 rendesen odavágott a nagyobbaknak. Pár év múlva egy Model S-X itthon is versenyképes áron lesz másodkézből
-
molnarpeter
nagyúr
[link] január óta ingyenes a lekérdezés, itt néztem - őszintén szólva eszembe nem jutott volna a teljesítmény, ha nem látom az adatlapot
Nemrég posztolt valaki egy fogyasztási toplistát a villanyautós csoportba, SUV létére meglepően keveset eszik, jól sikerült típus. Mennyi garit adnak rá, tekintve, hogy elektromos?
-
-
molnarpeter
nagyúr
"Severe weather", de nagyja reális.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bajnokpityu #439 üzenetére
Hyundai csoportban szidják a 2.2-t, mint a bokrot
nem mernék megesküdni rá, de múltkor talán pont ilyen állt motorhibásan szerelőnknél, felkapta az olajat, meg talán főtengelyt is cserélni kellett volna (mert nem lehetett köszörülni), stb...
Belga carpass nagyon jó cucc
-
molnarpeter
nagyúr
Fogyit nézd meg spritmonitoron. Kokszolódás a szívó oldalt érinti, keress rá a "gdi carbon buildup" kulcsszavakra, illetve egy cikk. Egyes GDI motorok kipufogógáz-visszavezetés nélkül készülnek (pontosan nem tudom, melyikben , van/nincs), tehát lassú folyamat, nem VAG/BMW szintű. 150e után azért ránézetnék (esetleg 200, ha sok a pálya)
-
molnarpeter
nagyúr
Kia olaj táblázat minden típushoz: [link]
Jó lenne egy összefoglaló, akkor be lehetne tenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bitcoin topic
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Kihívót kap a Red Magic?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest