- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Összerakja az AI-t és az 5G-t az NVIDIA
- Más reklámokat nézhetnek a Facebookon az európaiak
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz djnice #18226 üzenetére
A box S905X, de ettől függetlenül igaz, 720p a felbontás. Sőt érdekes, mert pl. belenéztem a Gyűrűk Ura első részébe és az csak 360p volt , de ugyanígy a Master of None is, pedig az egy jelenleg futó sorozat. Sajnos ahol most tudom tesztelni, ott nem túl acélos a net, ma megyünk haza, ott állandó a net sebessége, ott majd meg tudom nézni pontosabban, hogy tényleg a net miatt esik a felbontás, vagy ez ilyen...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
dugesz77
őstag
válasz djnice #18252 üzenetére
Na kipróbáltam én is.. Standard csomag tehát Full HD a max. Megy minden rendesen , leszedi hozzá a feliratokat Opensubtitles-ről. Én Mecool M8S Pro+-ről próbálom. Először nálam is 720P volt a maximum de az imputstream beállításoknál át lehet rakni maximumra ahogy a 4k-s youtube-nál csináltuk (720 a beállított) és Full Hd-n is megy így:
felírat választás:
Viszont 720p-nél jó minden 1080p-nél néha akad a folyamatos lejátszás.[ Szerkesztve ]
-
Reaper
őstag
válasz djnice #18304 üzenetére
Van benne adaptív, lehet nem olyan kifinomult, de látszik, ahogy váltogatja a felbontást, amit ha akarok, akkor manuálisan is lehet, de nem igazán volt különbség, ugyanúgy megakadt minimál felbontásban, mint a 720p-n.
De akkor lehet, hogy tényleg a szerverrel van gond, az is lehet, hogy akkor akarjuk nézni, amikor sokan, én pl késő este, és csúcsidőben nem bírja, vagy valami. -
yanpec
aktív tag
válasz djnice #20096 üzenetére
TVboxon Libreelec alatt fut a Kodi. Half OU ès SBS 3D filmek szuperül mennek, de ezekkel a 3D BD.iso-kal bajok vannak. Nekem aktív 3D projektorom van, ez meg valszeg passzívra kèszült?
Benq W5700 projector, Samsung galaxy watch 4, Samsung galaxy S20+, Nvidia Shield pro TVbox, Samsung Q950A 11.1.4 cs, atmos soudbar, Samsung UBD-8500 UHD Bluray lejátszó
-
csibuka85
senior tag
válasz djnice #20331 üzenetére
S912 de CoreELEC nincs rajta. Egyenlőre nincs SD kártyám hozzá.
[ Szerkesztve ]
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
sub71
aktív tag
-
mexel
veterán
válasz djnice #28608 üzenetére
Újra leírom: Több Ce alatt futtattam és máshogy viselkedik 9.2.1-es régi vason és máshogy egy nightly-val pl egy NG vason.
De mivel tisztában vagyok vele hogy ez kodi azért is a kodi topikban teszem fel a kérdést.
De ezt a Kodi-t itt CE-nek hívják mert az kezeli így van hozzá köze nyilván, főleg ha csak CE alatt hibás és más platformon nem.
Nem én vagyok az egyedüli aki szenved vele, csak ide nem mindenki írja be. -
nfsu17
veterán
válasz djnice #28919 üzenetére
elnézést
És az a kérdés ide tartozik, hogy hogy a fenébe lehet beállítani egy olyan egyszerű dolgot, mint hogy a film.mkv mellett lévő film.srt szíveskedjen megjelenni magától? (CE-s kodi)
Már saját betűtípust is tudtam betenni, dune playeren is sikerült már évekkel ezelőtt ezt a nehéz feladatot megoldani, itt az anyámért sem akar magától betölteni.Egyszerűen csak ennyit szeretnék:
-ha van a film mellett felirat (én teszek oda, ne is töltse le nekem auto, nem akarok ilyen extra fjúcsört), akkor indítsa el,
-ha nincs, akkor ne indítson semmit, kivéve ha forced van az mkv-ben (ezt amúgy is el fogja indítani, tök mindegy mi a beállítás, ezt olvastam)Így van beállítva most:
Hang: elsődleges nyelv: hungarian
alapértelmezett hangfolyam előnyben....:pipa ONElsődleges felirat: nincs (itt elvárnám, hogy legyen egy olyan opció, hogy "külső felirat", de nincs ilyen)
feliratok kinyerésének engedélyezése: OFFVagy ott kell bekapcsolni, hogy:
-megy a film, feliratok menü: legelső sor > feliratok bekapcsolás: ez itt mindig OFF-on van. Tegyem ON-ra és alul meg "beállítás alapértelmezetten minden médiához"??Köszi.
-
nfsu17
veterán
válasz djnice #28931 üzenetére
"...vagy egyéb''
Ilyen nincs nálam, de a ''kezelőfelület nyelve'' mintha megoldotta volna
Csak én nem látom ezt át, hogy erre hogy jöttem volna rá magamtól?
Nagy köszi.
Egy szó még a HRA-s hanghibához: két másik fajta HRA-t is próbáltam, azoknak 2000 kb/s volt a per jel előtti bitsebességük. Azok jók voltak. -
consono
nagyúr
válasz djnice #30361 üzenetére
A FireTV stick amúgy jó ajánlat szerintem. Nekem még a "régi", nem 4K-s van a hálószobában, leginkább Netflix megy rajta, arra tökéletes. Kodi is van persze fent, azt egyel több gombnyomás elindítani, de az is megy simán.
xtend : köszi!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
Hege1234
addikt
válasz djnice #36462 üzenetére
kipróbáltam kikapcsolva is és a start/stop-al de én nem látok különbséget
viszont én nem látom, hogy akadozna a kép
pedig a szappanopera ki van kapcsolva nálam mindigez az akadozásmentesség alatt nem arra gondoltok, hogy úgy nézzen ki mint pl. a gemini man?
mert más filmről nem tudok ami még 60p-be lenne
a többi meg 23.976 ahol mindig lesz olyan hatás mintha "akadna"
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs