Aktív témák
-
Incubus
tag
Kérnék jó pontot No One elvtrásnak a korrekt switch eladásért!
üdv RG
[ Módosította: z0d1AK ]
-
Dodder
tag
Kérnék egy piros pontot ha3fis fórumtársnak a korrekt jó üzletért. Alcatel telcsit vettem tőle nagyon olcsót.
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Maxon
tag
Sziasztok ajánlom a figyelmetekbe [NaNorbert]tet mert vetem tőle a napokban [ezt itt ].Mert korrekt és megbízható,így ajánlom mindenkinek bizalommal
ÉS egy nagy kérek neki
[ Szerkesztve ]
-
borsi
tag
piros pontot szeretnék adni a korrekt üzletért:
WongFeiHong-nak ezért
frőBácsi-nak ebben a topikban kötött üzletért
gooool-nak ebben a topikban kötött üzletért
pro70-nek ebben a topikban kötött üzletért
budo82-nek ezért
peetmaster-nek ebben a topikban kötött üzletért
mad1-nek ebben a topikban kötött üzletért
Vagtam-nak ezért
Bravehart-nak ebben a topikban kötött üzletért
Argos83-nak ebből a topikból kiindult üzletértmindenkinek köszönöm
nem kérek pirosat, ha kölcsönösen elégedettek vagyunk a biznisszel elég egy köszönöm! :)
-
safi74
csendes tag
Kérnék egy pirosat anyadszeret kollégának ezért az üzletért. Köszönöm.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=safi74
-
BurnOut
csendes tag
kérnék 1 hatalmas pirosat Uzmany forum társnak eme remek cfgért
[link]arról nem is beszélve hogy házhoz hozta
nagyon rugalmas és megbízható üzlettárs csak ajánlani tudom mindenkinek
[ Szerkesztve ]
who said that the rock it´s only for crzy people its for all yeahhhhhhh
-
adi mester
aktív tag
Szeretnék egy piros pont kérni blackvinyl kollégának ezért az üzletért.
Gyors, korrekt eladó, mindenkinek csak ajánlani tudom.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
törölt tag
gabo74 részére szeretnék kérni egy jól megérdemelt piros pontot. Már közel 6 éve regisztrált itt, de még mindig újonc státuszban van, mert a fórumon meglehetősen inaktív, viszont annál jobb üzletfélnek bizonyult. Először utánvéttel egyeztünk meg a link alatt látható Windows 7 eladásakor, de végül elküldtem neki előre postán a DVD-t, mondván hogy majd utólag rendezzük a számlát, a régi regisztrációjára, és arra való tekintettel, hogy negatív értékelés nem volt még róla a másik üzleti topikban. Be is jött a megérzésem, átvétel és kipróbálás után azonnal fizetett. Mivel még ezidáig pozitív értékelése sem volt az itteni topikokban, ezért enyém a megtiszteltetés, hogy megadhassam neki az elsőt.
-
jojoando
senior tag
Pirospontot kérek Donantonio felhasználó részére, biznisz tárgya részére, a megbeszéltek szerint történt minden, megbízható , jófej vevő.
Ajánlom mindenkinekNeki!
-
ogy
csendes tag
Piros pontot kérek screwdriver részére ezért az adás-vételért: [Gainward Bliss 7800GS+].
Nagyon korrekt és segítőkész hozzáállásról tett tanúbizonyságot. -
lilácska
újonc
Jár a dícséret lujó55 -nek ezért a memóriás üzletért! Nagyon jó a cucc és jó áron alkudtuk meg!
[ Szerkesztve ]
online minden más!
-
somasz
addikt
Egy pirospontot küldenék D1Rect-nek, mert ha nem is azonnal, de lecsapott a csövekre és csatikra, és meg is tartotta ígéretét, és elvitte a cuccot!
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
ppeterka
csendes tag
danmar Kolléga hatalmas piros pontot érdemel, a Compaq Proliant 1600 gépemet vette meg. Fiatal kora ellenére tessék tiszteletben tartani, szakmai tudásával bőven megelőzi korosztályát.
JLacza kolléga is piros pontot érdemel, elvitte hőn szeretett 4830-as kártyámat, dehát Dezsőnek mennie kellett
-
félisten
Szeretnék én is egy pirospontot kérni somasz fórumtársnak, mert végtelen türelemmel viselte a "bénázásomat".
Életem leglassabb üzlete volt a saját hibámból.
Szóval "maximális pirospont".[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Dedora
csendes tag
Korrekt üzlet Sz.Miki-vel. Jár a pont!
DeD
-
donantonio
csendes tag
jojoando kolegának piros korrekt elado jo szivvel ajánlom mindenkinek
az alkohol folyékony pszihiáter és instabil?néha.
-
Roxy27
tag
Kérnék egy Pirosat h3lls fórumtársunknak a nagyon korrekt üzletért! Egy XBox360 ELITE volt tárgy. Tökéletes állapotú, garis volt, ahogy azt elmondta. itt Köszönöm a lehetőséget, és remélem lesz még alkalmunk a találkozásra. Üdv, Zsolt
Hogy egyszerűbb legyen...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=roxy27
-
Dooby
tag
Sziasztok!
Asus P5GD1-FMS vásároltam Budai Zolitól. Mivel nem voltam képben driverileg, felkerestem a segítségét kérve. Mindenben segített, a lap tök-él-etes!!!
Egy piros pöttyöt neki
Mégegyszer köszi a segítséget, ha olvasnád!
Hali!Kifordítva, minden ember rózsaszín! Utálom az olasz bort!
-
Uzmany
őstag
Pirosat szeretnék BurnOut fórumtársnak. Korrekt, megbizható, tartja magát az igéretéhez
® visions created with passion
-
eziskamu
addikt
Piros Pötty ricsi833-nak türelméért és a jó üzletért
-
peter001
csendes tag
Egy piros pont jár Drimi-nek
-
ThaBoss
senior tag
válasz sestertius #3232 üzenetére
sestertius-nak kérek egy pirospontot, az üzletünk tárgyát ez a játék képezte. Kiváló vevő, ajánlom őt mindenkinek!
-
God MonXter
tag
[syC] kollégának egy nagy piros pontot kérnék,ezért a [Sap 4850es kariért]
Nagyon korrekt volt,megbeszéltük hol lehet átvenni és még az nap lebonyolítottuk az üzletet -
syC
addikt
válasz God MonXter #3235 üzenetére
God MonXternek is mehet a pirospont a kártyáért. Minden flottul zajlott
•
-
szab0729
tag
emerico2004 fórumtársnak jár a piros pont a frankó i5 650-es prociért. Korrekt, megbízható partner.
-
Gyuresz
tag
Szeretnék kérni 1 nagy piros pontot [lagarto21] fórumtársnak a kiváló [XBOX CLASSIC] masináért, csak ajánlani tudom... !
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte.Vagyis egyik szeméből a nyílt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
köszörü
tag
Kérnék egy piros pontot gamekiller01 fórumtársnak a korrekt jó üzletért
köszörü
A lehetetlent megoldom a csodára kicsit várni kell !(TEL:06702860681)
-
hferenc
csendes tag
válasz ferike1222 #3167 üzenetére
szeretnék egy piros pontot adni ferike1222 [link] fórumtársnak [link] ezért az üzletért. pontos rugalmas ,ajánlom mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
toldy
őstag
DarthRevan is megérdemel egy pirospontot ezért az üzletért.
Az élet nem habostorta.
-
Zoloo
csendes tag
nagy pirospont Samsnakezért a konfigért
Lap:Gigapyte 965P-S3 Proci:Q8200 2,4Ghz Hűtő:Coller Master Hyper TX3 Videokártya:Asus 8600Gt 512Mb Ram:4Gb
-
INMOTEP
őstag
Nagy Piros pontot kérnék Oconnor kollégának ezért az üzletért
Aktív témák
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Alulértékelt az NVIDIA, 2035-re elkészülhet a mesterséges szuperintelligencia
- Autós topik
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Escape from Tarkov
- BIOS topic
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest