- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SkyShowtime
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- DIGI internet
- DIGI kábel TV
Aktív témák
-
((UFO))
tag
Mehet a pirosBorgemdvének egy I900at vásárolt tőlem korrekt vásárló csak ajánlani tudom.
"Ne légy gonosz" http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=((UFO))
-
t.mobil
csendes tag
Jár a piros pont zsolti1902-nak
a gyors és zökkenőmentes üzletért:MSI D-Bracket -
((UFO))
tag
Papamaci kollégának mehet a piros pont gyors,korrekt megbízható.Ezt vette tőlem.
"Ne légy gonosz" http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=((UFO))
-
zazahoho
őstag
mcmike-nek kérek piros pontot bevésni,mert gyors korrekt pontos ,és megbízható ph-s tag ,ajánlom a vele való üzletelést az alaplap
[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
zazahoho
őstag
ezért az üzletért piros pontot kérek ela -nak korrekt segítőkész ph-s ,nem mellesleg házhoz is hozta a portékát
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
zazahoho
őstag
ezért az üzletért piros pont illeti emerico2004-t
-
HunZoli
csendes tag
Calibraman2-nek kérnék szépen egy Pirospontot bevésni a következö Üzletért .
Bátran ajánlom mindenkinek, segítökész korrekt kapcsolattarto partner .
Még ajándékot is adott.http://pcforum.hu/azonosito/reszletek/pop/0/Pukl%E9r+Zolt%E1n/points.html?pop=0
-
zazahoho
őstag
ezért az üzletért piros pontot kérek LeC -nek korrekt pontos ember ,és nem mellékesen a veloci hibátlan minden paraméterében,mint ahogy hirdetve volt
[ Szerkesztve ]
-
Dady 86
csendes tag
Piros jár ((UFO)) kollégának, ezért az üzletért LG KM900 Arena
Dady
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Piros pontot érdemel Antimatrix fórumtársunk a gyorsan és korrekt módon bonyolított üzletért.
Ajánlom mindenkinek a vele történő bizniszt.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
madaraszf
aktív tag
Ezért az üzletért kérek egy nagy piros pontot Dassler kollégának. Gyors és korrekt eladó.
madaraszf felhasználónak 58 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
madaraszf
aktív tag
Ezért az üzletért kérek egy nagy piros pontot Bobak fórumtársnak. Gyors és korrekt "eladó" ill. vásárló.
madaraszf felhasználónak 58 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
miles.co
csendes tag
sony1972: piros pont, mert telefonkártyát vettem tőle. Megvettem, betettem, működik.
A privátot előbb észreveszem, mint az UP-ot! (a hirdetéseim addig élnek, míg le nem zárom, akkor is ha nincs up-olva)
-
04ahgy
nagyúr
yako úrnak pirospötty jár, egy COD6 MW2 kupont vett tőlem, utalással, majd küldtem az aktiválókódot. A kupont meg hamarosan emlékbe megkapja MKP (Magyar Királyi Posta) segítségével és aktív közreműködésével.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
zsolti1902
aktív tag
Egy piros pontot kérnék t.mobil kollégának az MSI D-Bracket vásárlásért. Minden a megbeszéltek szerint történt.
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB
-
smoky6
csendes tag
zooleeb -nek jár a piros! Korrekt vásárló.
[ Szerkesztve ]
-
Gál István
senior tag
Sajtos pogi - nak pirospont jár ezért az üzletért! Korrekt vevő!
-
hd.tv.zs
csendes tag
Nagy Pirospont fabko forumtársnak.
Nagyon korrekt, megbizható.
Ezért az Üzletért -
Tothgera30
Ármester
DroneZ^-nek jár egy piros, mert korrekt módon cseréltük részemről ezt az egeret. Pontos, gyors megbízható, ráadásul ő is rendesen becsomagolja a postára adott terméket! Elégedett vagyok, így mindenkinek bátran ajánlom.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
kovikap
csendes tag
Köszönet colos890721-nek , a korrekt vételért.
Gyors és megbízható. -
<NewL>
addikt
szeretnék adni egy pirosat Drakoo kolégának. kölcsönadott egy telefont pár napra! köszi szépen
There's an app for that
-
Serrano
csendes tag
1 db piros . rendel stairmaster -nek a DVD íróért.
Serrano
[ Szerkesztve ]
-
djsnail
tag
Kozma János felhasználónak piros pont a gyors és korrekt üzletért!!!
[ Szerkesztve ]
djsnail felhasználónak csak pozitív értékelése van...
-
nagyix
csendes tag
Kérnék egy nagy piros pontot Abuu fórumtársnak a bizniszért!
[ Szerkesztve ]
"Szolgálunk és védünk" halálunkig! (köszönjük Viktor "király")
-
cool13
őstag
Kérek egy pirosat, EZÉRT a készülékért emerico2004 fórumtársnak.
-
blade4
aktív tag
Pirospontot kérek colos890721-nek, a tápért és a hűtőért!
Korrekt partner!
Köszönöm szépen! -
Paul119
addikt
Trident28 kollégának kérnék egy nagy piros pöttyöt a korrekt előre utalásért(asus engtx275 volt a biznic tárgya)
bátran ajánlom mindenkinek[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
colos890721
tag
Kérnék egy pirosat blade4-nek, ezt a tápot vette tőlem.
Személyes átvétel volt.
Korrekt, pontos és megbízható!colos890721 felhasználónak 176 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! https://www.faceboook.com/compharvest https://comp-harvest-kft.business.site/
-
Sajtos pogi
csendes tag
Pirospont jár politomi[link] kollégának a gyors és korrekt üzletért! C2Q Q6600 at vásároltam tőle.
-
Trident28
tag
Viszont jár a pirospötty Paul119
kollégának a remekre szabott Asus gtx275-ért! Köszönöm a lehetőséget! Maximális Tisztelet!-"-
-
Geller72
veterán
Küldenék egy pirosat Lavad fórumtársnak ezért a bizniszért. Gyors, pontos és megbízható tag, mindenkinek bátran ajánlom. Előre utaltam neki és minden rendben volt. Köszönöm.
Geller
Aktív témák
- Politika
- Robotporszívók
- Spórolós topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hardcore café
- EAFC 25
- Február végén debütál a Yu-Gi-Oh! EARLY DAYS COLLECTION (PC, Switch)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa Competizione
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / RTX 2060 12GB / 32 GB DDR4 / 240GB SSD+1TB HDD
- Apple iMac - 22" 4K Retina (2019) DCI-P3 i3-8100, 8 GB / 256 SSD, RADEON 555X 2GB // +SZLA +GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5G I 8GB I 512SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest