Aktív témák
-
Hatalmas piros pontot szeretnék kérni [tubus] kollégának ezért az üzletért ! (Gigabyte chipset)
Korrekt és gyors[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
tubus
tag
Hatalmas piros pontot szeretnék kérni FireFox1996 kollégának ezért az üzletért ! (Gigabyte chipset)
Korrekt és gyorstubus felhasználónak 46 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! 20131105 a régi ph megbízhatósági oldal szerint - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/
-
bigkocka
csendes tag
Egy hatalmas pirosat szeretnék kérni [teeem] fórumtársnak ezért az [üzletért], nagyon korrekt és valóban működik a kód, nem átverés volt!!!!!
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=bigkocka&submit=
-
orkester
őstag
Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve lesz ma este vagy legkésőbb holnap d.e., mert bármelyik pillanatban el kell indulnom és nem tudom ma meddig jutok!
Megbízhatatlanokat továbbra is IDE.
Ha szeretnétek, hogy felkerüljön a pont a listára, linkeljétek a hirdetést is, ne csak a felhasználót!
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Zsolticsson
csendes tag
Esctorius-tól vettem egy laptop billentyűzetet korrekt eladó, minden rendben volt. Jár a nagy piros pötty!
[ Szerkesztve ]
Zsolt
-
Ectorius
csendes tag
Zsolticsson-nak jár a piros pont! Laptop billentyűzetet vett tőlem itt. Minden rendben zajlott, korrekt partner!
-
hepibáb
tag
Endruboy007 : piros pont, mert megvette tőlem a SIM kártyám [link]
-
balumsz
csendes tag
Piros pont jár ZozzHUN -nak a
vásárlásáért,pontos,nagyon korrekt és jófej!ahány ház,...annyi baj legyen!
-
ferko0726
tag
Landor fórum társnak adnék egy pirosat a kiváló Yamaha RX-V459 erősítőért illetve korrekt üzletért!
[ Szerkesztve ]
-
Tomi7887
aktív tag
Piros pontot kérek zira kollégának, ezért a kártyáért!
Pontosan, gyorsan érkezett és kiváló terméket kaptam tőle!
-
-
majki1111
csendes tag
Hatalmas piros pont Kecso89-nek, ezért az üzletért
-
majki1111
csendes tag
Hatalmas piros pont Norb3rto-nak, ezért az üzletért!
-
d!sCm4st3r
csendes tag
Kérnék Pirosat KlinkerDR kollégának a point of Wiev házért amit tőle vettem! Korrekt eladó! Ajánlani tudom!
--- Üdvözlettel: d!sCm4st3r --- Ha már írok egy privátot, kérlek vedd a fáradtságot és válaszolj rá! Köszönöm!
-
ZenginexXx
csendes tag
válasz Mr.Grincs #50 üzenetére
Szertnék egy szép NAGY pirospontot Volesz kollégának a remek HD5670-ért
Gyors, rugalmas eladó, félúton találkoztunk, átadta az árut, ami remekül működik, így nem bántam meg, hogy bíztam benne!
Várom az Ő visszajelzését is!
[ Szerkesztve ]
Configom: AMD Athlon II x3 425 2,7Ghz | 4GB DDR2 800Mhz RAM | 1TB SATA II HDD(WD Scorpio Green) | ASUS nVidia 9800GT |
-
dewil666
őstag
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
-
csoda120
aktív tag
Jár a piros pont vorter kollégának.Egy Nokia N-gage-et vettem tőle,Azt kaptam amit megbeszéltünk,korrekt eladó!
Facebook: szerelem a négyzeten
-
dewil666
őstag
-
oregremete03
csendes tag
Kérek egy hatalmas Pirosat Pantok-nak, mert nagyon gyors és érti a dolgát.
Vettem tőle egy EA Downloados BC2 kódot, elküldtem a pénzt és 10 perc múlva máris megkaptam a kódot. -
Dave946
tag
sziasztok.
Battlefield9-nek egy piros pontot szeretnék kérni a fair, korrekt és gyors üzletért.
http://prohardver.hu/tag/battlefield9.htmlüdv.dévid
SOD
-
Battlefield9
csendes tag
dave946-nak egy piros potnot szeretnék kérni a gyors üzlet és megbízhatósága miatt! egy 420as tápot vettem tőle!
-
gaboor_
csendes tag
--HARDCORE-- -nak kérnék szépen egy piros pontot. Korrekt vevő, minden gond nélkül zajlott! Köszi!
-
e30st
tag
köszönet tomee007 kollegának ezért
megbízható, korrekt tag, mindenkinek ajánlom
Aktív témák
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Alulértékelt az NVIDIA, 2035-re elkészülhet a mesterséges szuperintelligencia
- Autós topik
- Kupon kunyeráló
- Milyen monitort vegyek?
- Escape from Tarkov
- BIOS topic
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest