Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
A Lego Racers gyerekkorom egyik kedvenc videojátékos emléke a mai napig, úgyhogy kíváncsian várom
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
GreatL
senior tag
-
Sonja
veterán
Ó, de imádtam a LEGO Racers-t! Rongyosra játszottam, nem tudtam sokáig megunni.
Remélem ez lesz a méltó örököse!
Jöhet!
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
.
[ Szerkesztve ]
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mbalazs5551
újonc
Nagyon várom, a LEGO Racers az egyike volt azoknak a játékoknak amit még a WIN Xp-n szét nyomtunk
-
.LnB
titán
A Lego Racer Demo (PC Guru-s CD-ről), volt az első játék, amit feltelepítettem, az első saját PC-mre.
Ettől még mondjuk ez a LEGO 2K nem érdekel, de nekem is "jelentős" cím volt a Racer.
Homo Ludens
-
hunluki
senior tag
+1 a lego racers szép emlékekre. Én még 333mhz-es celeronon hasítottam vele voodoo 2-vel
Amúgy retro játszós netbookomon mind a mai napig fent van, megyek is összeszedni egy jóféle térugrós powerupot -
podtibi
aktív tag
Így 2023-ban ez elég ciki, ha a 24 éves lego racers alapján nézzük. Azt sem bánnám ha egy racers remastered lenne, csak mégsem annak akarják eladni, hanem valami "újabbnak".
[ Szerkesztve ]
Aláírás: Ezt inkább rád bízom.
-
.LnB
titán
Új hozzászólás Aktív témák
gp Úgy tűnik, hogy valaki idő előtt hozzájutott a játékhoz, amelyből néhány képernyőmentést osztottak meg.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung X5 thunderbolt3 1TB külső SSD
- God of war ragnarok collector
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L380 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs