-
IT café
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Ma irogattam egy skint, de nem tetszik, csak azért rakom be a képet, hátha valakinek mégis...
[link]"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
M@dridista
csendes tag
Nem sz.r.
[ Szerkesztve ]
-
Engineer086
Modder
Nah, egy ideje idegesít a dolog, de most már szeretném megoldani...eddig egyik egyedi asztali témámban nem sikerült kicserélni azokat a bumszli navigációs gombokat a témának megfelelőre. Most az egyik témához (noche) a készítő mellékelt egy progit, amivel könnyen, gyorsan lehet (ne) ez megoldani. Viszont mindig kiír egy hibaüzenetet, hogy nono, ezt te nem csinálhatod. Elvileg minden patch-elve van, hozzáférés meg van adva, szóval nem értem a dolgot Valaki nem tudna segíteni a dologban? elég idétlenül néz ki így a dolog.
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
bAtt001
addikt
válasz Engineer086 #26304 üzenetére
ha 64bites az os-ed akkor 2 fájlt kell cserélni ezért mind a kettőnek adni kell jogosultságot:
C:/Windows/System32/explorerframe.dll
C:/Windows/SysWoW64/explorerframe.dll
hátha ez segít -
albert8
veterán
Első ezen a Win-en
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Engineer086
Modder
Nem bírtam ki, hogy ne foglalkozzak az asztalommal Több háttérváltoztatás után ez egyenlőre a végleges
-
qamu74
őstag
válasz Engineer086 #26308 üzenetére
szép panorámakép
-
st3vy
csendes tag
Hali!
A notebookom jelenleg ilyen!
-
Recon666
Közösségépítő
-
st3vy
csendes tag
válasz Engineer086 #26311 üzenetére
Köszönöm!
Ami alul van nem tálca, csak egy rainmeter kiegészítő, ha privátban küldesz egy e-mail címet elküldöm Neked!qamu74 Köszönöm!
-
qamu74
őstag
Vizsgára készülve, tanulás közben kreáltam
-
Recon666
Közösségépítő
-
Engineer086
Modder
Valaki el tudná magyarázni, hogy ezt a "fícsőrt" hogy tudom használni? Lecserélném a dock-om
-
Recon666
Közösségépítő
-
karlkani
aktív tag
válasz Engineer086 #26333 üzenetére
Átírod minden helyen az elérési utat...
LeftMouseDownAction=!Execute ["elérési útja az adott programnak"]
-
karlkani
aktív tag
válasz Engineer086 #26336 üzenetére
Nincs mit, itt van néhány windows mappa elérési útja, ha gondolod...
-
qamu74
őstag
Hi!
Tud valaki segíteni?
Ilyen formában kellene a fehér szín( 0, 0, 0, 110) ez feketének az árnyalata,na ilyen formában kellene a fehérnek a kódja! -
bAtt001
addikt
-
pocokxx
Közösségépítő
MA VAN AZ UTOLSÓ NAPJA A SZAVAZÁSNAK! TISZTELETTEL KÉREK MINDENKIT, AKI MÉG NEM SZAVAZOTT, HOGY EZT MA ÉJFÉLIG TEGYE MEG!!
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
qamu74
őstag
-
Agro
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok a kérdésemmel.
Tegnap neki estem átalakítani a desktopom, és lassan kész viszont van néhány dolog amin nem tudok állítani és nagyon zavaró.
Alkalmaztam deviantartról a Crystal Dark témát, aminek köszönhetően ügye a menü, ablak, és egyéb hátterek sötétes szürkére váltottak és halvány szürke a kiírás. Az ablakokban gyönyörűen olvasható minden.
A gondom az, hogy az Explorer/Chrome böngésző sávjaiban valamiért nincs meg ez az összhang és sötét, mind a felirat mind a háttér. Próbálgattam a Window Color and Performance menüben állítgatni a színeket de semmi reakció, bármelyik menüben állítom a karakterek színét világosabbra egyik sincs hatással a böngésző sávra (ahhova a weblapok címét írom). Sajnos PS-t nem tudok most küldeni.
A másik probléma csak explorernél jelentkezik. Amkor rányomok egy letöltésre ugye alul megjelenik egy beépített engedélyt kérő menü (mentés, megnyitás). A color and performance menüben ügye világos színüre van állítva az üzenet ablak karakter szine és ezt is alkalmazza, de a téma aktiváláskor minden üzenet panel és annak gombjait a téma sötétszürkére állította kivéve az explorerét, ezt a színt lehet valahol állítani vagy tudja esetlleg valaki, hol lehet átállítani a jó öreg felugró ablakos megoldásra?
-
[pod]Diablo
őstag
válasz Recon666 #26313 üzenetére
Jollet,mint mindig.: )
A talcat hogy csinalod meg ilyen vekonyra?Vagy a tema ilyen alapbol?Esetleg elkerhetnem a tema nevet?Elore is koszonom!
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...
-
Recon666
Közösségépítő
válasz [pod]Diablo #26346 üzenetére
A téma miatt van, Nude témát használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Szólánc.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple notebookok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest