-
IT café
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
Montale-nek melyik a legjobb illatjai? Mit érdemes kipróbálni?
-
tibbike01
őstag
Köszi Mufi!
Amióta az Anentust próbáltam, a fejemben mindig az van, hogy minden parfüm szeretne egy kicsit Aventus lenniMercutio:: nekem csak annyi véleményem van, hogy a tartósságuk nagyon gyenge és még így leárazva is drága... egy dareej vagy cartier odavissza veri
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Interlude decant-ot keresek nagyon kíváncsi lettem.
-
tibbike01
őstag
A Mancera parfümökről mi a véleményetek úgy általánosságban? Egész baráti áron vannak a 120milis EDP-k.
Ez lenne a niche belépőszintje?[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Akinek van új üveges Guerlain Homme EDP-je az tudna nyilatkozni a tartósságáról? Mennyit bír? Milyen erős?
-
tibbike01
őstag
Köszi!
Rákeresve a forumban nagyon vegyesek/ellenetétesek a vélmények. Valakinek nagyon tartós prémium illat némi Aventus hasonlósággal. Valakinek meg silány, édes szintetikus gyenge tartóssággal.
Egyik barátom eladja az ő Cedrat Boise-t és filózok hogy vegyem-e meg.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
TF Oud Wood-ról jut eszembe a Versace Oud Noir-t próbáltátok már?
Douglesben próbáltam, kb ugyanolyan mint a TF Oud Wood, csak gyengébb intenzitással, de ugyanúgy megvan a balzsamossága, fássága. Nagyon hasonlít a 2 illat és nekem alapvetően bejön, de egy 100milis kiszereléssel szerintem nem tudnék együtt élni. Túlságosan tolakodónak érzem.[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Idén nyáron ki, mit fog használni?
Nekem Guerlain Homme EDP jár a fejemben, ez jó választás lehet? Nem akarok túl aquás irányba elmenni.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
-
tibbike01
őstag
A Lattafa arab parfümöket ismeri valaki?
-
tibbike01
őstag
A Nerolin kívül hol lehet még Montale, Mancera, PDM...stb illatokat szaglászni?
-
tibbike01
őstag
A saját esküvőtökön melyik parfümöt viselnétek? Augusztusban lesz az esküvőm és beszereznék valami jóféléből 5-10 mili decantot.
Jó lenne megtölteni a teret valami igazán jó illattal.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
Köszönöm mindenkinek! Nagyon rendesek vagytok! Csak 5 vagy 10 milis decantokban gondolkodok. Van akit megkeresek majd privát üziben.
Más: épp ma jött meg a L'Artisan Timbuktu illatminta, már nagyon régóta kíváncsi vagyok rá, elvileg a világ top 10 parfümjei között van és azt kell mondanom, hogy tényleg nagyon jó. Ilyet még nem éreztem, egyszerre nehéz, de mégis könnyed szappanos illat egy kis füstösséggel. Nagyon kellemes. Holnap egész nap a csuklómon lesz, kíváncsi vagyok a tartósságára és hogy hogyan változik az illat, de így első találkozásra rögtön megvett kilóra. Csak ez a fránya pálcikás minta...
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz Peterzon94 #15366 üzenetére
Jól gondolom, hogy az új üveg van a fragnaticán? Melyek azok a sokkal jobb, hordhatóbb illatok?
Nagyon bejön ez a balzsamos-szappanos alap. Eszembe jutott TF Oud wood-ra hasonlít valamelyest.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz freelanced #15396 üzenetére
Mancera Cedrat Boise
-
tibbike01
őstag
-
tibbike01
őstag
válasz freelanced #15425 üzenetére
Nekem az Aoud Lemon tetszene, de irreálisan drága. 50e + egy Mancera parfümért...
-
tibbike01
őstag
Ti melyik parfüm márkát tartjátok a legjobbnak? Tudom hülye kérdés, de melyik az a gyártó amelyikben még sosem csalódtatok...illat, minőség, tartósság terén.
-
tibbike01
őstag
Nekem Guerlain, Hermes és Prada, amikben még nem csalódtam.
Most, hogy beleszerettem a Timbuktuba, kíváncsi vagyok a többi L'Artisan illatra. Ti melyiket próbáltátok? Hihetetlenül minsőséginek tűnik ez a Timbuktu.A Rasasi és egyéb Arab parfümökkel mindig az a bajom, hogy nagyon szintetikusak, hosszú távon lehetetlen velük együtt élni. Pedig lenne köztük néhány jó illat.
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz promagus00 #15480 üzenetére
Arukereső kb bármlyik webshop. Ázsia Center addig menni amíg a legolcsóbbat meg nem talalod. Esetleg krémánian eladó parfümök között keress.
-
tibbike01
őstag
válasz promagus00 #15490 üzenetére
Viktor & Rolf - Spicebomb, bár nem biztos, hogy olcsóbb, de határozottan jobb.
-
tibbike01
őstag
válasz promagus00 #15492 üzenetére
Sehol, esetleg a Notino üzletben ki tudod próbálni, vagy az extreme verzióból tőle tudsz venni decantot.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest