Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #31304 üzenetére
7 emberkének ha jó a tábla akkor tuti
Ha jól látom te is Csepelről mész . Kérdezhetem kivel mivel ?Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz nepszter1 #31307 üzenetére
Akkor használd a feeder cuccod Mi a különbség feeder és bojlizás között ? Az etetőanyag és a csali mérete .
DAIWA BLACK WIDOW 5500A Walterban most akciós (25)Bocs nem akartam bántó lenni
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz Steady74 #31310 üzenetére
Mester méterenként ülünk ? Nem lesz az egy kicsit zsufi ? Ősze fognak érni a ládák bakker
Bírlak én meg szeretlek is na de értedszerk:
(#31309) nepszter1
Jó az kicsit finomabban fárasztasz ,nem erőlteted a halat[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
válasz vendingo #31317 üzenetére
Este már nem nagyon van forgalom így ama irigylésre méltó helyzetben vagy ,hogy ha leérsz nagy valószínűséggel te leszel az első a csapatból és foglalhatod a neked tetsző helyet
Én fél 9 -9 előtt tuti nem érek le[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #31321 üzenetére
Reggel 6
Te vagy a tógazda?
Ha dolgozni megyek is 7 kor kelek :Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
Én voltam ma pecantani (kb 3 órát ) fogtam 3 db pontyot 2.5 és 4kg között ,2 kis kárász és 2db 4cm es sügeret .
ja és így jártam az első ponttyal ami hál istennek leakadt ahogy meglazult a gumi .Így meglett a topsetem
-
hermanyi
addikt
Na a tegnapi bottörés után ma lementem ide az RSD re keszegezni . Jól lent van a víz sajnos . Halat nem sokat fogtam pár darab dévér (volt dorozsmás is) . Fogtam 2db tenyeres pontyot . Ami viszont kiderült ,hogy pula kell a keszeges topba is . Kiló körüli erőszakos dévért alig értem el a merítővel . HP krepton nagyon nyúlik
-
hermanyi
addikt
válasz Steady74 #31396 üzenetére
Meglesz az Steady bácsi . Csak most sok a kiadás A berendelt Mosella kaja a szintén berendelt autó gumi ,a 4 es tag a bothoz. Májusban asszony menni akar Orfűre pár napra . De sunyiban úgy is megveszem a héten
-
hermanyi
addikt
válasz sityupityu #31399 üzenetére
Fa alatt ültem . A 265 ös top is épen elfért .
-
hermanyi
addikt
Ebben nincs elem Ez a rakos bot top szetjét elégíti csak ki . Ha nagyobb a halacska akkor ezzel tudod rövidíteni a gumit .
De ha a horgász bulira te szeretnéd magadévá tenni akkor viszek neked egyet . Mond meg ez a méret megfelel vagy vastagabb kell
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz sityupityu #31486 üzenetére
Megoldjuk 2 percenként megyünk ki be
Én csak úszózni fogok az tuti (nincs más cuccom )Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
hermanyi
addikt
Aqua bol én jövőhónap elején hozok elvileg . A profibol 2mm es 25kg . Steady papának ha kell még akkor a 6mm es potyos ,és abbol nekem is kell , Darálni keverni és tuti kaja .
-
hermanyi
addikt
válasz Grillo #31552 üzenetére
20 éve még egy jó csaj után is megfordultam ,tehát képes voltam korán is kelni egy peca miatt . De ebben a korban már nem nagyon ha nem muszáj . Hétköznap is kelek a meló miatt vagy 7:05 kor és nagyon mérges vagyok a telefonra miatta . Igaz nem a meló miatt kelek ilyen korán, hanem a gyereket kell vinni óvodába.
szerk :
Az tény ,hogy szép a hajnali párolgó víztükör látványa de szép az így is[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz sityupityu #31578 üzenetére
Akkor úgy vagy néha mint én ,csak én néha 70 nek is szoktam
-
hermanyi
addikt
válasz vendingo #31596 üzenetére
Függ ,hogy milyen vízen használod .Hol van a hal meddig bírod kicsalogatni milyen mély a víz . Én személy szerint 7 méter alá nem mennék be .
Szerk : RSD-n horgászom
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz vendingo #31601 üzenetére
Ilyen helyre egy 6 vagy 7 méteres spicet vennék .Azzal a túl szélét is szépen meg lehet úsztatni ha kell . Ha csak ilyen 1 max 2 kilós dolgok vannak benne akkor felesleges szerintem gumizni ,főleg ha lehet sétálni is a hallal a part mellett ha úgy adódik . Én így látatlanba 0.13/0.10 be nyomnám 1-1.5 ös úszó 16 os Kamasan B511 es horoggal . Előkém úgy 20-25 cm hosszú lenne .
Szerk : jansky1
Milyen pellet kell és mikorra ? Ha jössz a 18+ os horgász piknikre akkor tudok vinni . Most fogok rendelni aqua pelletet .[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz vendingo #31606 üzenetére
Profi 2mm esböl kellene egy zsák . Ez ami eddig tuti 750 be adják
szerk :
Ha nem lehet sétálni és gyakori a nagyobbacska kiló feletti akkor mindenféleképp gumizd . De ne sokat mert nem lesz az a hosszú merítőnyél amivel eléred a halat .
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz vendingo #31735 üzenetére
Max pénteken Meló után jössz ha nincs szabi Én is úgy fogok menni az biztos ,bár mondogatom magamnak ,hogy fel bírnék kelni hajnalban ,hogy a péntek estét itthon töltsem. De így 40 felett tisztában vagyok a képességeimmel és tuti bealudnék óracsörgés után
-
hermanyi
addikt
válasz Djsaba #31742 üzenetére
Eső ,hó nem zavar a pecában . Pár éve január elsején mentünk Bokodra rakozni amíg lent voltunk kb 10 cm hó esett reggeltöl kora délutánig Ami nekem keresztbe tud tenni az a szél . Rakohoz sem tul elönyös és a match sem túl boldogságos akkor . Számomra ha 2g nál több van a fenéken az már húshorgászat és én olyat nem művelek Pedig próbáltam már finom pecával feederezni de nem az én műfajom . Pergetést is próbálgattam ismerősöm sportex botjával kerestük is a vízben vagy jó fél órát . Part mellett amikor már ki akartam emelni a csalit rávert egy nagyobbacska csuka én meg beszartam és bedobtam a botot a vízbe (A bot meglett) Egy szó mint száz maradok az úszozásnál
-
hermanyi
addikt
válasz Steady74 #31785 üzenetére
3000 fontért már van használható új rakos
Walter olcsó botja arra jó ,hogy ha kezdenéd a rakozást ,hogy pont megutáld az egész módszert . Kezdőnek nem szabad ilyen botot adni . Én most kezdtem újra a rakozást ez alatt azt értem ,hogy új láda bot + egy két kiegészítő ,és a botom nem is 13m es ,és használt is a ládával egyetembe de majdnem 200e ,hogy le tudok menni pecantani .Szerk :
Ha netán-tán egy egyszerűbb keszegezést akarok itt az RSD-n mondjuk hallal az meg minimum 3500 huf / alkalom úgy ,hogy a területim ide szól[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz Steady74 #31798 üzenetére
Kezdő rakos vegyen használt botot . Nem kell mindjárt 13 ban kezdeni (ez abban az esetben igaz ha van olyan víz ahová nem létszükséglet) 60-70 ért lehet már olyan botot venni amit azért lehet nyüstölni és strapás is ,esetleg van hozzá pot alkatrész is vásárláskor. Láttunk már országos versenyen is törni botokat ,pedig azok nem kezdők . Az enyém is tört mint a ropi egy kis szutyori 2.5 ös potynál ,előtte meg 3-4-5 kilós is simán kijött .
Saját tapasztalat ha pontyos vízre visznek le előszór rakozni és fogok 3 db pontyot akkor biztos nem tetszik meg a módszer . De mivel keszegezni vittek le és 3 óra alatt fogtam kb 8kg halat (Karika ,dévér hasonlok) így azonnal megtetszett a dolog. És mai napig ha tehetem csak azt használom . Nagyon fárasztó tud lenni a rakos ha rendesen pörög ezt el kell ismerni .
Szerk :vendingo
Pergetést sem tartom egy olcsó sportnak ,mert ugye nem mindegy milyen az orsó . Lehet olcsót is használni de akkor az évente szinte biztos ,hogy cserés . Ráadásul nem csak gumihallal mész le a vízre hanem van nálad körforgó rapala wobbler stb . Azok meg nem nagyon ocsok .Ha van egy jó sz@r napod simán bent hagyhatsz 3db ot mindjárt majdnem 10 ropi . Le tudok én is menni 500 huf bol rakozni üzemanyaggal együtt csak nem biztos ,hogy fogok halat Ugyanúgy ahogy te pergetésnél[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz j.davidovics #31802 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
válasz DonThomasino #31869 üzenetére
15000 csak az adatok kellenek se vizsga se izgalom és van érvényes állami jegy. Legalábbis anyiért csinálták múlt héten.
-
hermanyi
addikt
válasz galervin93 #31880 üzenetére
Vettem én is. EA kajával és mosella kajával akarom keverni 13.án.
-
hermanyi
addikt
válasz Szeszkazán #31890 üzenetére
Kinai hamisítványt vettél mert az eredetit Okuma Longbow nak írják
-
-
hermanyi
addikt
válasz Steady74 #31908 üzenetére
Tudom ,hogy az a tuti de a Mosellánál sem volt csak ez (de ennyi pénzért nem tudtam ott hagyni) . Azért lett most ilyen . De ebben sem fogok csalódni . Holnap tesztelem a 30 as csatornán Erdei kajájával és egy kevés angol morzsával .
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
Ma voltam kint a 30 as csatornán (családdal) . Azt kell mondanom tetszett ahhoz képest ,hogy túl sokat nem fogtam ,kb 20 db keszeg 2 törpe . Körülöttem senki semmit . Kaja a Mosella Dévéres és 1kg EA federes keszegese volt egy marék süllyedő morzsával .
-
hermanyi
addikt
A horgász boltosom tegnapi Balatoni kiruccanása . Ez már majdnem fogas .
Fogtak egy pár darabot . [link]Ja és mind ment vissza mert onnan több mint 1 óra haza és ha elhozza akkor büdös halszagú lesz az autó
[ Szerkesztve ]
-
hermanyi
addikt
-
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #32076 üzenetére
Drágán szerezted az álamit. 25 a területi rsd-re 6500 volt az álami jegy. Legalábbis én anyiért kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Óra topik
- New Game Blitz - 2024
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest