- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
Topikgazda
válasz sityupityu #38100 üzenetére
Nagyon szeretem, eléggé esetleg és vicces az egész, de pont emiatt jó. Egy picit éltem abban a korban (na jó, annak a kornak a végén), emiatt is tetszik nekem nagyon.
-
tween
őstag
Má megin én Szégyelljétek a pofátokat! ( Most megyek, és lecid@zom Gabit) ...
-
veterán
-
L_YKing
addikt
-
hermanyi
addikt
Bakker mindenki ilyen fiatal itt?
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
-
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #38106 üzenetére
Ha az első randimat kicsit komolyabban veszem akkor olyan idős fiam lehetne mint sityupityu
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
veterán
-
hermanyi
addikt
válasz sityupityu #38112 üzenetére
mellé kellett volna raknom a Mavert
Amúgy tud 16m felett is csak a toldót rá kellene húzni a 16 os tagra ,de így első összerakásnál nem mertem ,főleg ,hogy tartóba volt a bot .
[ Szerkesztve ]
-
hcs57
őstag
Talán még nem volt... [link]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
fess
őstag
válasz galervin93 #38113 üzenetére
-
hermanyi
addikt
FireFox1996 Ma peca?
Van kishalad?Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Piftuka
veterán
válasz Steady74 #37946 üzenetére
Ez igen! Csodálatos "műszerekkel" lettél gazdagabb!
Sajnos élőben még nem volt alkalmam megvizsgálni egyetlen Acolyte horgászbotot sem, de Martin Bowler és a Drennan termékek régi rajongójaként tudom, hogy a világ egyik legjobb feeder botját vásároltad most meg.
Ebben még mindig az angolok a legjobbak. Kívánom, hogy sok örömöd legyen a használatában, és igazi, örök horgászélményekkel ajándékozzanak meg ezek a botok!
Melyik üzletből rendelted, és milyen csomagolásban küldték?
"Aquila non captat muscas."
-
veterán
-
Piftuka
veterán
válasz Steady74 #38022 üzenetére
"De nem kefélem, meg babusgatom, ezek használati tárgyak."
Ilyen alapon az életünkben előforduló többi használati tárgyat sem kell tisztán tartani. Ruhák, szerszámok, autó...
Szóval szerintem ez nem ezen múlik, hanem hogy ki mit tart fontosnak, kinek mire van igénye.
Én nagyon vigyázom mindezekre, és természetesen a horgászfelszerelésemre is. Minden horgászat után áttörlöm a használt botokat, orsókat. Soha nem is fogom meg dzsuvás kézzel sem az orsót, sem a botot. De az apró cikkeket, csalikat, aromás flakonokat sem. Így persze könnyű is tisztán tartani őket.
A hálókat, halkímélő eszközöket is minden horgászat után elmosom otthon. Elképzelni nem tudnám, hogy bármelyiket halas, nyálkás, büdös állapotában bevágom valahová a garázsban, hogy ott "rohadjon"...
A ~10-12 éves orsóim is olyan állapotban vannak, mint az újak.
Értem én, hogy a profi versenyzőknek verseny közben erre nincsen ideje, módja, kedve... Talán ezért (is) nem érdekelt soha a versenyzés világa.
(Mondjuk azt már soha nem értettem, hogy Dömének, Jankovich Krisztiánnak és a többi "horgász celebnek" miért nincsen arra igénye, hogy legalább a forgatott filmek alkalmával ne etetőanyagos kézzel markolássza a botot és az orsót...)
-
hermanyi
addikt
válasz sityupityu #38126 üzenetére
De
Erre fáj kicsi szíve mégis csak
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz hermanyi #38128 üzenetére
Én már nem mondok semmit.
Amikor írtam, hogy tavasszal nézegettem a rive ládákat, de aztán meggyőztem magam, hogy jó nekem a régi milo mithos 1300 ládám is (amúgy is úgy megszoktam már, hogy nem is érzem jól magam más ládán), akkor még mondta is, hogy nem érdemes rive ládát venni mert ugyanazt megkapod más márkában.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
vendingo
veterán
válasz Piftuka #38127 üzenetére
Azért nem takarítom, mert első használatnál úgy is retkes lesz.
Ugyanez érvényes a motoromra, 1x mostam le amióta megvan, akkor is csak azért, hogy ne sárosan kerüljön a szerelőhöz. Kocsit évente 3x mosok, mert az első peca alkalmával full dzsuva lesz. Poros, eső után sáros az út amin járok.
Nekem ha lenne rá időm akkor se takarítanám a cuccaimat.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
veterán
válasz vendingo #38130 üzenetére
Szerintem ebbe kár belemenni, mert mindenki más ebben. Írtam él is korábban, hogy a rakó, spicc és boló botokat leszámítva a többi botjaimat én is ritkán takarítom. Viszont a csatlakozási pontokat minden boton tisztán kell azért tartani, mert az tényleg meg bosszulja magát ha nem tesszük meg.
A kocsival úgy vagyok, hogy szeretek tiszta autóba ülni, viszont utálom takarítani.
Viszont akárhány motorom volt azokat mindig tisztán tartottam, azoknál allergiás vagyok arra ha a koszos.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
hermanyi
addikt
válasz sityupityu #38129 üzenetére
Ugye vette a Browningot amit a Rive gyártott . Kicsit leharcolta és megunta és eladta nekem . Már akkor ezt a Gurut nézte ki de ,hogy nem veszi meg mert drága stb stb . Én akkor mondtam már neki ,hogy hüleséget csinál ha nem azt veszi meg ,mert úgy is az lesz a vége . Á nem mert húzós stb stb De ismerem annyira és tudom ,hogy tavasszal a narancson fog kezdeni . De ezért is szeretjük a drágát
-
Interceptor
addikt
válasz sityupityu #38131 üzenetére
Úgy vagyok vele, hogy magam miatt is takarítom a cuccaimat, mert nem szeretem ha retkes, nem lenne jó ránézni. A gyűrűket meg szerintem mindenképp érdemes legalább 2 alkalom után megpucolni(de inkább minden alkalom után), de ha már azt megcsinálja az ember akkor végig tudja tisztítani az egész botot.10-15 perc összesen, szerintem megéri.
[ Szerkesztve ]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
veterán
-
hermanyi
addikt
Az övé is Daiwa Mondjuk egy kicsit újabb kiadás meg nagyobb halacskás . De tuti bot. Én egyből beleszerettem mikor tavasszal a kezembe vehettem . Nehogy így járj te is, és nyártól már csak a rako
Nem nehéz megszeretni ,főleg ha egyből egy jó botot vehetsz a kezedbe és hal is akad .Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Steady74
Topikgazda
válasz Piftuka #38127 üzenetére
Peca után a feedereket nem szoktam eltörölni, ez adódik abból, hogy eleve etetőanyagos kézzel nem nyúlok a bothoz, előtte mindig megtörlöm a kezem. Következő peca alkalmával meg az anya részbe belefújok, apa részt kézzel lehúzom és kész. Eddig bajom nem volt se a match se a feeder botjaimmal. Rakót viszont minden peca után még a vízparton nedves puha ronggyal eltörlöm, száradás után rakom csak el.
A Drennan botokat a bobco tackle-től rendeltem, korrektül, merev papírhengerben küldték.
Orsókat 2 évente szervizbe szoktam vinni karbantartani. Bár Imre videóját megnézem, és lehet utána a Stradic-oknak nekiállok szétszedni
Pityu: impulzusvásárló vagyok ezt a Frenzee ladát érdemes lehet megnézned
-
Piftuka
veterán
válasz Steady74 #38137 üzenetére
"Peca után a feedereket nem szoktam eltörölni, ez adódik abból, hogy eleve etetőanyagos kézzel nem nyúlok a bothoz, előtte mindig megtörlöm a kezem. "
Én is. Van mindig egy vödör víz a botok közelében, hogy ha az egyiket éppen csalizom, és közben a másikat viszi a hal, akkor gyorsan bele tudjam mártani, nehogy etetőanyagos kézzel kelljen megfognom.
"A Drennan botokat a bobco tackle-től rendeltem, korrektül, merev papírhengerben küldték."
Ezt a boltot nem ismertem eddig, de köszi a tippet! Impresszív a kínálatuk választéka.Találtam is néhány remek horgászbotot.
Kár, hogy elég drágán postáznak Magyarországra, és ingyenes postázás nincsen náluk! Ebben az "Angling Direct" sokkal kedvezőbb feltételeket biztosít.
-
veterán
válasz Steady74 #38137 üzenetére
Köszönöm, de nekem nem kell. Nem variálok.
Anno a horgászboltos cimborámmal együtt vettük a ládánkat (2 mithos-t). Ő idén csak lecserélte, de már megbánta. Mondta, hogy rám kellett volna hallgatnia. Ugyanúgy van mint én, ha 10 év alatt hozzászoksz egy ládához akkor nehéz váltani. Egyszerűen nincs bajom a jelenlegi ládámmal. Egy csomó hely van benne, preston kiegészítőkkel van felszerelve (kivéve a görgős bottartót). Akárhány ládára ráültem, egyiket sem éreztem olyan kényelmesnek és testhezállónak mint a jelenlegit. Pedig én is a riveket nézegettem (sok volt kirakva belőlük tavasszal), na meg prestonokat. Jut eszembe, görgős bottartó.....a mai napig senki sem csinált annál jobb bottartót mint amit a milo anno. Koppintották is azóta rendesen. És a molo is árulja a mai napig, nem véletlenül.(#38138) tween De látom, hogy azért összekalapáltál pár halat.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
tween
őstag
válasz sityupityu #38140 üzenetére
Kitettem magamért
Milo Mithos 1300 a ládád?
-
veterán
-
Ez téli kesztyű vagy csak vmi kerti munkás féle?
Én egy ilyen Cormoran Neoprént használok több éve, ilyen időben 3 órán még simán bírja a kezem, a dobó újnál nem húztam vissza a kesztyűt, így is lehet kényelmesen dobni.hermanyi: (csak most olvastam) mindig van nálam kis hal, akár fagyasztott, akár élő (jelenlegi kínálat: kárász, ponty, vörösszárnyú, aranyhal ), telefonon üzenj, így gyorsan tudok reagálni. Ma is szép idő volt, lehetett volna úszózni pár órát
[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
hermanyi
addikt
válasz FireFox1996 #38143 üzenetére
Azt akartam ,de mivel nem reagáltál idehaza maradtam . Pedig feeder is mehetett volna finoman .
-
tween
őstag
válasz sityupityu #38142 üzenetére
Haverod nem a FT-on adta el véletlenül?
Foxi! Sima cérnakesztyű, ezt találtam a kocsiban
-
veterán
-
Steady74
Topikgazda
Alan Scotthorne videókat néztem meg tegnap este. Nagyon tud az "öreg".
-
BlackmMmDog
aktív tag
[shimano-karacsony.hu],berakom ide. hátha találtok valami hasznos dolgot
-
Steady74
Topikgazda
-
j.davidovics
csendes tag
Na, első benyomás az új hd-s japános témáról? 😋😋
Új hozzászólás Aktív témák