Új hozzászólás Aktív témák
-
V.L.
aktív tag
Üdv!
Olyan topikot keresek ahol kiskerekről kialakult vélemények vannak megosztva. Kimondottan az Alien érdekelne.
Közben megtaláltam.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nem találom a zenét keresek topicot, pedig írtam már bele. Az egyik topic megvan, ami alig él, de a jobban pörgőt nem találom. Köszi
-
PazsitZ
addikt
-
Ice!?
őstag
Sziasztok!
Múltkor mintha láttam volna olyan topicot, hogy "nap topicja". Vagy ehhez hasonló. Valaki nem tudná belinkelni, hogy merre találom?
Köszi a segítséget! Üdv! -
Hasek
Közösségépítő
-
Bermi
aktív tag
sziasztok,
nem indítottam még témát és nem is vagyok benne biztos, hogy megélne-e az oldalon, de mivel a lakosság nagy százaléka cukorbeteg, ezért gondoltam megpróbálom, indítok egyet. ami szólhatna a cukros találkozókról, jó receptekről stb.
körbe néztem nem találtam hasonlót, melyik rovatban lenne a helye? (gondoltam a lokálban?)
F1.....
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Keresek egy olyan topikot, ahol megmondják, hogy hol lehet, olcsón kapni, pl egy egeret. Van ilyen, vagy hasonló? Vagy nyissak eggyet?
-
Winner_hun
titán
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Winner_hun #214 üzenetére
Sztem, nem értetted mit akarok. Egy olyan topik kell, ami üzletekkel folgalkozik, vagyis ha beírod, hogy neked egy Logitech G5 egér kéne ők megmondják, hol lehet olcsón hozzájutni. Vagy hasonló.
-
Winner_hun
titán
válasz Vasinger! #215 üzenetére
A fele az lenne hogy a ph-n, vagyis a hardveraprón
ps: Topicnyitási kényszer - avagy érdemes-e ilyen topicot nyitni?
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Vasinger!
nagyúr
-
14adam
addikt
Hello,azt a topciot keresem amibe legális fegyverekről beszéltek.Előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
14adam
addikt
válasz Winner_hun #219 üzenetére
-
okib4100
aktív tag
Van webhosting cégekkel foglalkozó topic?
Ebben a témában szeretnék kérdezni, de a hálózat, szolgáltatókban nem találtam ilyet, az azonnali fáradt gőzös kérdések órájában az utolsó 4 hozzászólásban főként politizálás ment, gyorsan ott is hagytam.
Van vmi ilyesmi amit keresek?
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz okib4100 #221 üzenetére
Ez esetleg?
Milyen webhosting szolgáltatót válasszak?
Nem túl friss és bőséges topik, de egy hozzászólással fel lehet hozni és semmivel sem rosszabb, mint nyitni egy ugyanilyetFeel Good Inc.
-
PHM
addikt
Sziasztok!
El szeretném olvasni az Alapelveket, de nem találom.
(Tudom, béna vagyok.)
Valaki homályosítson fel, legyen szíves.
Előre is köszönöm.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
PHM
addikt
válasz philoxenia #225 üzenetére
Hát ez ciki. Mindenhol kerestem, csak az orrom előtt nem.
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
14adam
addikt
Azt keresem amikor lehetett próbálni betütipusokat,képek beillesztését,meg pl fórumoknak az első oldalát ott szokták megszerkeszteni.De most hirtelen nem jutt az eszembe
-
Sirandrish
legenda
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
14adam
addikt
válasz Sirandrish #229 üzenetére
igen,köszönöm
-
BloodyEddie
őstag
Azthiszem Logouton volt egy cikk erről, miszerint név nélkül, egy közösen használható PH felhasználónév alatt van lehetőség cikkeket kitenni az oldalra. Mi lett ezzel a kezdeményezéssel, megvan még ez az írás valahol?
-
Winner_hun
titán
-
BloodyEddie
őstag
válasz Winner_hun #232 üzenetére
-
veterán
Legyen szíves kinyitni valaki a SZEX 16+ topicot, már elmúlt 22 óra.
Keresek egy hsz-t benne. Fontos lenne.[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Winner_hun
titán
-
veterán
-
Csakénvagyok
őstag
Volt egy írás a Logouton, sajna már nem emlékszem ki írta. Szóval a megrögzötten visszajáró PH!sokról írt, példának Zoltánfit hozta.
Köszi.
-
Winner_hun
titán
válasz Csakénvagyok #237 üzenetére
A kitartó PH!-s (google cache link, egy ideig működik már csak...)
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Winner_hun #238 üzenetére
Ja, értem. Kösz
-
Skyhigh
aktív tag
Keresem a topicot ahol megtalálom, hogy ki mikor jogosult saját egyéni avatarra, illetve ahol kifejthetném, hogy miért nem számít közösségi hozzászólás, ha valaki a logouton szakmai cikket publikál, vagy szakmai cikkhez szól hozzá!
A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
MODERÁTOR
Harrrr!!!!
-
Skyhigh
aktív tag
válasz philoxenia #243 üzenetére
Ezt aláírom!
Ha megnézzük a logout címlapját, akkor ott tévesen ven feltüntetve a "friss szakmai írások", illetve a logout fórumában a "szakmai logut".
Én pl írtam a logouton szakmaibb cikket.
Ez itt egy kicsit off, nincs erre egy topic?A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
Winner_hun
titán
-
janos666
nagyúr
Nem teljesen topicot keresek, de nem találtam a topicot ahol kérdezzem.
Van egy apróhírdetés Ph-n, ahol valaki segít kigariztatni azokat a VGA-kat, amiknek elveszett a a garancialevele, stb... Na, ezt most sehogy sem találom a keresővel, pedig láttam már. Nem rémlik valakinek?TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Vasinger!
nagyúr
Kijöttt egy új játék, aminek a neve: Ghostbusters. Nem láttam még topikot neki, nyissak?
-
Ice!?
őstag
Feltünőbb helyre kellene tenni ezt a topicot. Nem találtam meg, amikor kerestem egy topicot, de nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest