Hozzászólok Aktív témák

 • Belba

  őstag

  "...Felhívnak korrekten, hogy mikor érkezik a cumó és mondják, hogy bizonyosodjak meg róla hogy megvan e minden mielött fizetek!..."

  Én elég sokat vásárolok a netről (akár Vatera, TeszVesz, műszaki boltok, könyv, DVD, élelmiszer, kozmetikumok, lassan már mindent), van némi tapasztalatom.

  1. Sem a postásnál, sem a futároknál nem bonthatom ki a csomagot addig, míg ki nem fizettem és aláírással át nem vettem! (Volt már ilyenből gondom : egészen más volt az én számlámon, mint amit a futár kért, szerettem volna belenézni a csomagba, mi is van benne a számlához képest?! NEM adta addig át, míg ki nem fizetem/aláírom, és utána sem tud mit csinálni, mert innentől kezdve az én gondom, mi van a csomagban, intézzem el a Céggel.)

  2. Ahogy kifizettem/átvettem a csomagot, attól a pillanattól kezdve sem a postásnak, sem a futárnak semmi köze a csomaghoz, onnantól az én dolgom, hogy reklamáljak az Eladónál.

  3. A postás hogyan tudná a lezárt csomagot úgy felbontani, hogy az ne legyen látható?! Ez nevetséges! (2,5 éve postázunk cuccokat a webshopunkból, és még SOHA nem fordult elő, hogy elveszett volna valami a postán, vagy mást kapott volna bármelyik Vevőnk, mint amit kifizetett, tehát a postások nem szednek ki semmit a csomagokból!)

  Szóval, az utánvételes csomag semmivel sem nagyobb biztonság, ha valaki át akar verni...

  < A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >

Hozzászólok Aktív témák