-
IT café
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Nézd ez tipkusan az a feladat, ahol a vélhetően pár perces fix előtt akár órákig lehet beüzemelni a környezetet, dokumentációt olvasni, próbálgatni, hogy mit merre, meddig.
Most magamból indulok ki, de gondolom a többiek se használnak movian-t vagy mi is ez, így gondolom senki se akar hülyeségekre időt fecsérelni, és olyan dolgokat setup-olni, amit ezután sem fog soha az életben használni. Azért mert megjelent az első felhasználója itthon a movian-nak, vagy minek (bevallom arra se vettem a fáradtságot, hogy utána nézzek, hogy mi is ez ), és máris előjött valami hiba valamelyik pluginben, szerintem nem fogja senki rávetni magát a hiba javítására.Ugyan fingom sincs mi ez, de biztos van más alternatívája, javaslom nézz szét azoknál, vagy tanulj meg együttélni a movian vagy mi, hiányosságaival. Vagy ha ennyire izgat, akkor tanulj bele a javascriptezésbe. A közösség mindhárom tagja az egész világon biztos nagyon boldog lesz, ha kijavítod ezt a plugint.
Én kérek elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- eGPU tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest