Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Már pedig jót tenne a piacnak egy kis portfólió bővülés.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Soderes
aktív tag
Én drukkolok a japánoknak. Mindig mindenben minőségi munkát végeztek. Remélem sikerül.
-
Busterftw
veterán
Eleg komoly toke es cegek alkotjak a friss ceget, remeljuk sikerul nekik.
-
cog777
senior tag
Szinten drukkolok, verseny csak jot tesz. Ugyanakkor en a "mindenben" szot kicserelnem a mondanivalodbol, emlekszem par Sony termekre, illetve ismeros is dolgozott japan cegnel, uhh azt a takolast amit ott csinaltak .
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
Fritz Teufel
addikt
Nem volt még Sony termékem ami nem romlott volna el. Egy VAIO-t kivéve, amiről az első héten már kopott a festék a tenyerem alatt, de majd' 9 évig kiszolgált (újrapasztázás vagy akár csak takarítás nélkül) és modernizálás miatt cseréltem újra. Aztán most annál a cégnél vagyok, ahol a festék készült és már nem csodálkozom semmin...
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
Jagon
tag
Jaja, hajrá Japán! Egy Fujitsu gép kalauzolt el engem a SFF gépek világába, és a lelkesedés azóta is töretlen.
"Mit jelent a rendszerváltás? ... Például Windows telepítés?" - Molnár Krisztián, vlogger.
-
kilua
senior tag
Gondolom most nyomás van rajtuk mert Tajvan politikailag elég instabil helyen van.
-
kilua
senior tag
Nekem a japán weboldalakról van olyan szempontból negatív véleményem hogy: a nicovideo a pixiv alap dolgokért kér prémium előfizetést (hd videó lejátszó, rendezés népszerűség szerint) ha a japán Dlsite englishől veszek játékot epic/steam/gog-al ellentétben nincs semmi olyan hogy a kliens telepíti, kiad egy zip fájlt a Dlsite play (oké annak nem a pc játék a fő profilja) A bookwalker global (ebook üzlet) appja sem olyan jó mint a google play books... Oké a célnak persze mindegyik megfelel.
Különben a japán termékek színvonala ... Sok kínai márka pl Huawei jól felzárkózott. Sőt Kína lassan anime készítésben is jön fel Japán mellé (szerencséjük hogy a diktatúra ott megfolytja a kreativitást, míg Japánban erősebb a kifejezés szabadság, de sok kínai anime animációban nagyon ott van)
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Nem hiszem, hogy menne. Ahhoz kell a fiatalos lendület, Japán társadalma meg az egyik legelöregedettebb.
-
kilua
senior tag
válasz janeszgol #11 üzenetére
Nem az kell oda, Dél Koreában megy a Samsungnak, pedig a Koreában már 1 alatt van az egy nőre jutó gyerekek száma. Japánban sok az idős mert valamiért magasabb az átlag életkor mint nyugaton, de az nem fogja lehúzni a chipgyártást. A chipgyártáshoz jó menő oktatás kell az meg van
A chipgyártáshoz ez kell:
[ Szerkesztve ]
-
Soderes
aktív tag
Szerintem a chip gyártáshoz elsősorban pénz kell. Az pedig van ott dögivel.
Nem hiszem, hogy nincsenek Japánban ütőképes, fiatal mérnökök.
A szándék és a pénz meg van. A megvalósítás folyamatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Teljesen AI-alapon jön a FidelityFX Super Resolution 4.0
- A Biostar videokártyás divíziójában már április 1-jét ír a naptár
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...