- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Aktív témák
-
HardSanyeee
őstag
válasz Winner_hun #4855 üzenetére
nektek milyen törölt kapcsolat figyelőtök van? nekem teljesen más
-
HardSanyeee
őstag
na végre valami normális újítás is történt növelték képtárhelyet és lehetőség van albumokba rendezni remélem a kommentárok írását is lehetővé teszik idővel
bár a képek megjelenítése személy szerint nem tetszik, a ClearBox-os sokkal jobb volt remélem az iwiw tools-ban megoldják hogy az "új" iwiw-ben is ClearBox legyen
-
HardSanyeee
őstag
válasz Stalker-2572 #5149 üzenetére
elvileg meg kéne nyissa. de ki tudod próbálni hogyha, kilépsz iwiw-ről és megpróbálod megnyitni a képet amit másnak linkelnél. értelemszerűen ha megnyitja akkor az ismerősöd is meg fogja tudni
-
HardSanyeee
őstag
válasz Stalker-2572 #5192 üzenetére
a "ki van a képen - megjelölés" funkciót én sem láttam, de a képeket már lehet véleményezni, lehet örülni
viszont most voltam fenn 1 perce (már amennyire sikerült belépnem) és képekre hivatkozó ikon (az ismerősök listáján) eltűnt remélem visszateszik -
-
HardSanyeee
őstag
Karbantartás? Ilyenkor? Hajnali 2kor szokták
-
HardSanyeee
őstag
Hmm.. és most mik is az új funkciók?
-
HardSanyeee
őstag
-
HardSanyeee
őstag
Annyit tesz az "Én is megosztom" gomb, hogy a a te üzenőfaladra (hírfolyamodra) is kiírja, hogy "Az élet szép" (amit említettél a példádban), illetve hozzáfűzi azt is, hogy kin keresztül osztottad meg azt az üzenetet (tehát a te neved mellett ott lesz ismerősödé is). Tök ugyan úgy működik mint Facebook-on, abban nem tudom mennyire vagy otthon.
-
HardSanyeee
őstag
válasz runner 125 #6266 üzenetére
Nem tűnt el, csak átalakult. A felhasználó adatlapján bal oldalt a "Számmisztika" menüpont alatt találod. Bár a pontos időpontot már nem látni. Például:
2 éve vagytok ismerősök az IWIW-en
4 éve regisztrált az IWIW-en
tegnap lépett be utoljára[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Astra kalandok @Első rész
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Androidos tablet topic
- Asszociációs játék. :)
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Ford topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest