Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
"amelyek a karbonlábnyomot is figyelembe vennék a gyártás és terjesztés során "
Helyes, bar az EU-nak jutott volna eszebe ez korabban es nem csak EV-k kapcsan.
Mennyi kacatot lattam mar jatekoktol kezdve az elektromos kutyukig, amirol virit hogy kb hasznalhatatlan vacak. Legutobb egyik idos rokon vett fejlampat ... 1 het mukodes utan megadta magat.
"tiltják az egyes országoknak, hogy a saját gyártóikat hozzák előnyös helyzetbe. "
Well, ugye a problema hogy EU-n kivuli Kina, szinten onti a penzt a sajat iparaba es akar vesztesegesen is finanszirozhat bizonyos gyartasokat mikozben az EUs cegeknek sokkal nagyobb kiadas betartani a szigoru eloirasokat. Szamomra teljesen logikus, hogy ezt egy szintre kell hozni akar vedovammal, akar a szigoru eloirasok betartatasaval.Aztan persze van tobb nezopontja a dolognak.
Fotelszakertoi mod off.
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
Sz.L.
aktív tag
Időhúzásnak jók ezek az intézkedések...
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
tibaimp
nagyúr
Nem akarok hülyeséget írni, aki pontosabban tudja, pontosítson ki!
Én úgy tudom, hogy például Németországban létezik most is olyan törvény, ami arra sarkallja a német állampolgárokat, hogy eleve német gyártmányú autót vegyenek, mivel arra nem kell valami plusz adót fizetni a vásárláskor vagy később az évek folyamán, legyen az akár francia, vagy olasz autó is és nem csak az EV-kre vonatkozik, hanem minden féle hajtásúra, és régóta él ez a dolog.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Rive
veterán
Az, hogy a kínai előállítás önmagában olcsóbb lenne, már egy ideje nem áll meg
Szóval ha a kínai cuccnak mégis versenyelőnye van valahol akkor érdemes lenne átgondolni, hogy mégis mi okozza a hazai cucc versenyhátrányát
/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
tibaimp
nagyúr
válasz Shadowbull #4 üzenetére
Aha! OK. Akkor nem szóltam.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Corsair ráncfelvarrást végzett az RMx sorozatú tápjain
- Autós topik
- Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...