Új hozzászólás Aktív témák
-
Real Ghoost
aktív tag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy a Toucból mennyi időnként ad ki új variánst az apple? Kb évente mint a telefonokból? Illetve, hogy ezek is olyan jól tartják-e az árukat? Karácsonyra lehet meg lepném magam egy 8 gigással, aztán ha beválik akkor jövőre talán letudnám cserélni egy iphone 4re. (40-45ért látok használtat belőle, vaterán 50 körül hírdetnek 1 év garival újat, bár ki tudja az mennyire megbízható forrás) Esetleg, hogy van-e ezeknek a kütyüknek valami tipikus meghibásodása ami gyakran előjön?
[ Szerkesztve ]
-
Real Ghoost
aktív tag
Tudnátok ajánlani egy megbízható boltot ahonnan újonnan tudnék venni 8 gigás 4g touch-ot? A hivatalos boltjukban 62e, webshopokban meg 50 körül is látni, csak rám ijesztettek az iStyle-ban, hogy ha olyat veszek akkor majd beszopom a garanciával. Jöhet privátban is.
-
-
Real Ghoost
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy 8 gigás touchot, töltögettem rá pár zenét, de az itunes már akkor is "egyéb"ként ismerte fel ezeket nem zeneként, viszont lejátszotta őket a zene menüben. Most frissítettem az oprendszert 5.0-ra, ami elvileg minden töröl a készülékről, de így is az itunes rögtön azt mutatja, hogy valami egyéb tartalom foglal 0,68 Gb-t, így az elérhető helyem csak 5,8 giga. Nyomtam egy visszaállítást, összes adat + tartalom törlésével, de ugyanez a helyzet fogad. Van valami tipp, hogy mit csinálhatnék, vagy ez normális? -
Real Ghoost
aktív tag
válasz Real Ghoost #12179 üzenetére
Tegnap este feltetettem az 5.0.1-et (majd elmondom Kenny, hogy miért) azóta ez a jellegű problémám megszűnt!
-
Real Ghoost
aktív tag
Az iphone topicban nem segített senki, felteszem itt is, hátha:
kapok mailben egy .rar kiterjesztési file-t, hogy tudom ezt a touch-on megnyitni? Azt írja a mail nem képes megnyitni ezt a csatolmányt. Mit töltsek le, amivel képes lesz rá? -
Real Ghoost
aktív tag
válasz banánocska #12346 üzenetére
Én azt a szériát nem ismerem, csak a 4esből tudok kiindulni, többet az se nagyon bír, úgyhogy ezeknél szerintem ez normális! Attól függ mondjuk, hogy milyen játék, nem ugyanúgy terheli a hardware-t egy pasziánsz mint egy autóverseny.
[ Szerkesztve ]
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz AndrewPuma82 #12421 üzenetére
Próbáld meg esetleg a visszaállítás után egy újabb redsn0w-val, azt hiszem már van frissebb attól, amit írtál. Az nagy probléma, hogyha JB-zés közben kifagy a program, mert akkor hibásan fog a folyamat végbe menni, ezért tűntek el az ikonjaid.
[ Szerkesztve ]
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz theiron320 #12426 üzenetére
Gondolom bugosra sikerült a frissítés, majd a következő frissítésben talál helyrehozzák, amit az előzőben elbarmoltak.
norg01: Pontosan hol akadsz el? App store-ba bejutottál?
[ Szerkesztve ]
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz Spepper #12452 üzenetére
Ami iphone-on megy, az megy a touchon is. (kivéve, ahogy említették pl a telefonos funkciók, vagy led flash program, mivel a tuochon nincs led ) Ennek 256 ramja van az i4 512ével szemben, de ez nem igazán jelent hátrányt tudtommal, max 1-2 játék picit gyorsabban tölt be i4en.
Zenehallgatás meg erősen fülhallgató kérdése, szerintem kielégítő hangerőt képvisel a gyári füles is, de ha lecseréled egy komolyabb darabra, akkor még jobb élményben lehet részed. -
Real Ghoost
aktív tag
válasz Fareszinjo #12461 üzenetére
Megtaláltad nem? Vagy olcsóbban szeretnél ilyet? Nem igazán értem a kérdést.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz PredatorNo1 #12490 üzenetére
Sokan vannak, akik csak hirdetni szeretnek, eladni nem...
A hivatalos ára 62 ropi tudtommal a 8 gigásnak, és ez magasabb is volt, mielőtt kijött a fehér kiadás. Aztán kis ker boltok meg az eladó használt cuccok árai valamivel jobban igazodnak a kereslethez.[ Szerkesztve ]
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz peugeotmate #12556 üzenetére
Érdekes, nekem az én fekete touch-omnál a kép is fekete. Szerintem nem számít semmit egyébként.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz dani3l #12717 üzenetére
Klassz kis tok!
Szerintem nem olyan nagy nehézség 2x egymás után gyorsan megnyomni a home gombot, sajnos gyárilag nem hinném, hogy megoldható, amit szeretnél. Viszont ez a téma engem is érdekel, pl jó lenne amikor bejön az a képernyő, ha ott is tudnánk tekerni is, nem csak hangerőt álíltani és számot váltani / indítani megállítani, erre valami ötlet? (Jb van)
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest