-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
válasz whitezo88 #38587 üzenetére
Én is a szakmában vagyok és az egyoldalú kamatemeléssel nagyon nem értek egyet, azt állítsák vissza. Viszont az árfolyam miatti nagyobb tőke tartozás teljesen jogos. És ne mondja senki hogy ezt nem mondták neki hogy változhat a tartozása akár ekkora mértékben is. Bizony felelőtlenség volt 20-30 évre kitenni ekkora kockazatnak magukat ezeknek az embereknek.
Igazából ez egy hazárd játék ami most éppen bukó ágon van. Teljes futamidő viszonylatban kell nézni.[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz whitezo88 #38590 üzenetére
Ez csak duma. Mondták a bankok csak akkor is ez a hitel kellett neki mert 5-10 ezerrel olcsóbb a törlesztés...
Én bankban dolgozom és volt akit nem tudtam lebeszélni sem neki akkor is ez kell. Utána azt mondta igazam volt. Most csődbe ment és anyázik a bankokra a tömeggel együtt. Közben meg a bankos a főellenség az országban Tv ben valaki múltkor akasztófával tüntetett[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz whitezo88 #38596 üzenetére
Ha így kötött szerződést akkor tartsa be azt is.
Vadaszcsiga: A CHF volt stabil ami most is az. A HUF gyengült piszkosul dehát olcsó hitel kellett ...
Nyilván volt akit nem tajekoztattak de mára az van hogy mindenkit átvertek és félretájékoztattak. Ez pedig kamu.[ Szerkesztve ]
-
-
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
Már csorog is lefelé az első évad Bbad. Mondjuk szinkronost szedek, nincs kedvem most olvasgatni
-
bigdady
nagyúr
Kedvenc öltönyom H&M kompletten 14k Lehet ezért kedvenc
Ing: MarkSpencer, általában amikor 3 db 10 e Ft akkor veszek itt csak.LEgjobb minőségű polóim: Uniform amit kb 98-ban vettem 3500 Ft-ért. Amai napig ugyanaz a sin és szabás mint az új, viszont a feliat lekopott előről
Illetve poló még: Fibri szintén 2000 környékéről[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
MEggyőztetek, most kezdem feliratosan. 45 perc múlva jelentkezem
-
bigdady
nagyúr
válasz Totheground #38742 üzenetére
+1
Általánosságban beszél mindenki arról hogy nem volt tájékoztatva. Ez kamu. Ez mögé burkolózik mindenki mert éppen bukó ágon van a hitele. Biztos volt akit meg vezettek de ez messze nem általános mint ahogyan most a bank a népellenség! Emlékszem abba az időben rajtam röhögtem hogy HUF hitelt vettem fel, azoknak most mind a szemére vetem
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz korpicschess #38828 üzenetére
A fekete folt azért kemény. Érettségin ki készültél vagy mi?
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz Totheground #38860 üzenetére
Mission impossible
-
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
Dolce gusto kapszulás van itthon nagyon jó. Senseo egy trágya.
-
bigdady
nagyúr
Ha kávéház akkor nálam Frei játszik. Egyszer kóstoljátok meg az őrölt kenyai kávéját. Akkorát ütött nem is gondoltam volna és isteni. Ebből nem készítenek helyben csak elvinni lehet.
-
bigdady
nagyúr
Utálom a hideget.
-
bigdady
nagyúr
válasz icecave #39671 üzenetére
Akkor jöjjön a sötét oldal én 33 vagyok és mar van egy 5 éves kislányom sőt a másodikon dolgozunk
Egy gyerek mindent megér én mondom, óriási boldogság semmiért el nem cserélném az érzést, mindenkinek ajánlom. Én is féltem előtte meg nem vagyok kész stb blabla de akkor úgy éreztem hogy kiéltem magam 28 éves koromra és meg akartam nyugodn. Mondjuk kellet hozza hogy "saját" házba költöztünk és érezzek némi anyagi biztonságot. Nyugodtan bele lehet vágni, utólag belegondolva megérte és úgy érzem jól döntöttem. Ámen[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz Mela Kehes #39719 üzenetére
Nekem a fekete kocsit szarja le a madár mosás utan. Gondolom fénylik
-
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
Tegnap jött Marty? Lemaradtam.
Kedvenc időutazós filmem ever
-
bigdady
nagyúr
Csak a KFC!
-
bigdady
nagyúr
válasz Totheground #39844 üzenetére
Csak a zinger egyszer kaptam kb 2.5-3 cm csirkemellel. Isteni volt.
Kapjátok be megeheztem, megyek is a konyhába[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
válasz manchester85 #39924 üzenetére
EBay.co.uk 3-4 nap
-
bigdady
nagyúr
Sosem volt ilyen gondom. Top rated eladótól kell venni. Azok jók általában.
-
bigdady
nagyúr
Tényleg lehet valamit tudni a vissza a jövőbe 4-ről?
-
bigdady
nagyúr
Most nézem van. K&H-nak iOS mobilbankja
Belépni viszont nem tudok eleve 8 jegyű jelszót kér nekem meg csak 6-bol áll...
Vki használta már?[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz Mr. Erikszon #40029 üzenetére
-
bigdady
nagyúr
Tvcmall-ról mennyi idő alatt ér ide a tracking-es posta?
Ja china post
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz Cyberpunk #40215 üzenetére
A kibocsátók telefonos ügyfélszolgálatain keresztül – a megfelelő személyes azonosítást követően – gyorsan megtörténhet a SZÉP Kártya letiltása. A letiltási folyamathoz a kártya számát is kérheti a kibocsátó! A letiltott plasztik helyett a kibocsátóktól új kártyát lehet igényelni. A kártyagyártás ebben az esetben már térítésköteles, ami 1.500,- Ft + Áfa, azaz 1.905,- Ft költséget jelent a kártyabirtokos számára.K&H SZÉP Kártya birtokosoknak a K&H Cégvonal áll rendelkezésükre. A 24 órában hívható (06 1/20/30/70) 335-3355-ös telefonszám 7. menüpontján keresztül kaphatnak segítséget a letiltáshoz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Túra és kirándulás topic
- Robotporszívók
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- xDefiant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest