-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz legiaap #76407 üzenetére
Mondjuk itthon én általában gépen szoktam írni, márpedig billentyűzettel szinte biztos, hogy gyorsabban gépelek, mint ahogy a diktálást bírni fogja az iPhone/iPad
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz legiaap #76409 üzenetére
Én is MacBookról beszéltem, iPadet kb csak játékra használom már itthon vagy ha nincs kedvem széthúzkodni a kábeleket a gépről és az iPadet viszem a ház más pontjaira netezni pl.
iPaden bluetooth billel ugyanolyan sebességet lehet max elérni, mint notin.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
-
b4zsi-
őstag
válasz legiaap #76599 üzenetére
Én azt nem szeretem, amikor azt álmodom, hogy focimeccsen vagyok és már lassan kelnem kellene, mert menni kell munkába erre kiderül, hogy most következik még a hosszabbítás.
Amúgy én attól, hogy emlékszem az álmomra (tudom, hogy álmodtam) attól még nem vagyok fáradt másnap. Szerintem nem feltétlen ez miatt vagy reggel hulla.
-
whitezo88
nagyúr
válasz legiaap #76626 üzenetére
járvány már van (Ebola) és ennek csúnya vége lehet. bár azért nem a középkorban vagyunk ahol vagy belehaltál, vagy nem, mert a madárfejes Dottore-k sokat nem értek.
a III. vh meg egyesek szerint amúgy a Hidegháború volt, bár sokban eltért az első kettőtől. viszont szinte az egész világra kiterjedtek a harcok, konfliktusok és számos kisebb-nagyobb háború ahhoz volt köthető. -
Cyberpunk
félisten
-
Cyberpunk
félisten
válasz legiaap #76889 üzenetére
Szerintem ami mostanában a vasútra jellemző még mindig gyorsabb a kerékpár. 26,9 km/h átlaggal 65 km/h max. 4 óra 20 perc alatt. Pécsre nem megyek bizonytalan az időjárás. Pénteken jövőhéten visszont körbe tekerem a Balcsit. Feltéve ha jó időnk lesz.
Most vasárnap meg megcsinálom a Balaton kiskört. Szerencsére lesz társ akkor, de a nagyot egyedül.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest