-
IT café
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Tudtok olyan magyar hírportált amit ha Flipboardba beteszek nem sötét kockát mutat? Index.hu-t beállítva hol van cover fotó hol nincs. Olyat mint az amúgy is benne lévő News csatorna tud hogy minden hirhez kép is van.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Szecsy #30401 üzenetére
Ipadon vagy droidos tableten mutat igazán jól, nekem az utóbbi van azon nagyon jól használható. Iphone-on körülményes. Az angol nyelvű ujsagokon kivul a szifon.com, appleblog meg az index van felvéve, majd még bovitem csak sajnos a magyar hírportálok nem képcentrikusak, tehát nem túl gyakran frissül a cover fotó.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Kijött az iTunes 11.0.2
vagy volt már?
-
vadászcsiga
félisten
válasz szentkuti11 #30574 üzenetére
Mondom hogy apple software update-tel frissítsd!
-
vadászcsiga
félisten
Kommy neked ha reggel bekapcsolod a mobilnetet azonnal kapcsolódik vagy ki-be kell kapcsolni a 3G-t? Mert nekem minden reggel ez a rituálé van már vagy a 3-4. verzió óta.
-
vadászcsiga
félisten
válasz ittakary #30721 üzenetére
Na akkor nem vagyok egyedül, azt hittem helyi probléma azért kérdeztem Kommyt.
Többieknek:
Nem szeretem ha állandóan hálón lóg a telefon, mindkét kapcsolót manuálisan kapcsolgatom. Nincsenek olyan fontos leveleim amiket azonnal meg kell kapnom stb. Otthon wifi, munkában 3G, amúgy offline. -
vadászcsiga
félisten
PH privát üzi értesítője meghülyült, tizesével küldi a leveleket, holott nincs is új üzenetem.
-
vadászcsiga
félisten
Ma elfogyott a mobilnetem de nem akarok drágább csomagba lépni a T-nél, gondoltam kibővitem erre a maradék 3 napra valami napi nettel. A Go!NapiNet jó erre a célra vagy van valami jobb amit nem látok a T honlapján?
-
vadászcsiga
félisten
válasz szekfizsolt #31093 üzenetére
Na ez hogy jön ebbe a topikba? Ittakary tanár úr hol van ilyenkor?
Hogy tanácsot is adjak, miért nem kérsz a telefon topikjában. Gondolom 5 perc alatt megvan a megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz szekfizsolt #31095 üzenetére
Na a muszá
lykiverte a biztosítékot, javitsd ki gyorsba -
vadászcsiga
félisten
válasz overclockerr #31450 üzenetére
overclockerr
Miért nem FMA-zol kicsit, meg lenne a 2 szám legálisan. Feltéve ha van iphone-od.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz overclockerr #31475 üzenetére
iPhone alkalmazások topikban a free my apps-ra keresve mindent megtalálsz róla.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Solar_Wind #31534 üzenetére
A helyreállítási mód alatt az itunesos kábeles képet érted? Másik USB aljzat, gép újraindítása is meg volt már? Vagy DFU-ba kellene raknod, úgy tudom abban a módban is lehet, vagy Tinyumbrella talán kiugrasztja.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Solar_Wind #31536 üzenetére
Ez a lényeg
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #31616 üzenetére
Ezt lecsaptad bakker
bocs Ittakary
-
vadászcsiga
félisten
Ez mekkora kamu
[link] -
vadászcsiga
félisten
Azért ez a 4S-es wifi meghalós szifon cikket nagy marhaság volt kitenni 1 db meghibásodott készülék miatt. Még ha tömegesen fordulna elő de sehol nem olvasni hasonlót, külföldi portálokon sem, hogy bizonyos idő után egymás után megy tönkre a wifi chip. Pedig ettől visszhangzana a sajtó.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz rayoliviero #31730 üzenetére
1 giga ramon nem nagy kunszt
i5-öd van ha jól tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok