- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Synology NAS
- A hatalmas mélypont ellenére is önti a pénzt a chipekbe a Samsung
- Aliexpress tapasztalatok
- Szinte minden alkatrésztől megfosztja az USA a Huawei-t
- Google Drive
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre több helyen tiltják be a ChatGPT-t
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- C# programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majdnem olyan gyors reagálás, mintha az IE-t látnánk. Mennyi ideje is mennek ezek? 5 éve tuti.
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
Hát ja. Már évek óta tudunk ezekről. Mennek folyamatosan a kérdések, hogy ez meg az ajánlott-e. Hát nem. Úgy átvernek, ahogy nem szégyelnek!
kínai cég, ciprusi-nigériai-netán brazil a vevőszolgálat.
Szerintem sosem lesz ennek vége.Patent állapotú Samu Note 9 8/512-es eladó! Karóra és formatervező projekt + Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
k-adi
nagyúr
Mint a mobil/videójátékoknál az "előfizetés"
Jók ezek az ajánlások... ha betartják.. -
válasz
fatpingvin #4 üzenetére
Ja, jaja
De alapvetően vicces, hogy milyen tempóval reagálnak a hatóságok kb. bármire, globálisan.
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz
fatpingvin #6 üzenetére
Ezen már csak azt lehet
-
KROK640
addikt
Éltem Cipruson egy ideig, és az ottaniak munkakultúrájából kiindulva az az ügyfélszolgálat olyan akkor mintha nem is lenne.
Egyébként barátnőméknél vettem észre főleg ezt a sok rejtett előfizetést, sokszor nem is sejtették hogy valamire havi szinten előfizettek.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Smith2007
tag
Hopp, jó reggelt, örülök, hogy végre észrevették azt ami már évek óta bevett gyakorlat...
Új hozzászólás Aktív témák
it Az uniós fogyasztóvédelmi hatóságok trükkös gyakorlatra hívják fel a figyelmet az online térben: egyes cégek rejtett módon veszik rá a gyanútlan felhasználókat szolgáltatásaik előfizetésre. A Gazdasági Versenyhivatal is találkozott már hasonlóval.
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest