Új hozzászólás Aktív témák

  • Floyd80

    addikt

    Üdv urak, hölgyek, egy kis téli skin, kicsit több lett a fehér pár alkatrészcsere után.

    5600X – 5900X
    RTX 2060 – RTX 3070 és kapott egy 750-es tápot, fehér CM Gold V2.

    A fekete X62 AIO kicsit berregett már, ezt fehér X63-ra cseréltem. Igazából emiatt lett fehérítés, mert ezt még 67-ért el lehetett hozni, a fekete meg 80-ról indult.

    Hátra slim ventit akartam, fehérben csak Corsairnek volt slim, de csak 120-as elérhető, a front radira végül Bionix F140 ventik kerültek, hogy lefújják a meleget a backplate-ről.

    Az új VGA-nál az volt a cél, hogy az AIO-t át lehessen rakni, így a legolcsóbb kártya is jó lett volna, ha nem tervezték volna át a furatokat (meg a GPU mellé pakoltak minden szir-szart), így a kinézett 6700XT, 6800 helyett RTX lett, ebből is csak az MSI meg ASUS néhány nyákja olyan, amire a G12-őt fel lehet rakni kis bütyköléssel. Az ASUS gyári backplate elég jól nézett ki, de a G12 miatt nem lehetett visszarakni, szerencsére az EKWB backplate jó lett és padozva még hűt is valamennyit. Fekete táp kábelnél döntöttem végül, meg fele annyiba került, mint a fehér.

    Eredetileg verticalban volt a VGA, de szenvedés volt ki-be szerelgetni, így kapott egy Asus HerculX holdert. Ez se tetszik annyira, de legalább látszik, hogy dolgoztak rajta.



    Ilyen volt:

    "Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

Új hozzászólás Aktív témák