-
IT café
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
Helló!
Mielőt megkövezés lenne előre is kérem nézzétek el ide írom és ilyen olcsó mocskokkal zaklatlak benneteket, de hirtelen más nem találtam. Ne nagyon szidjatok és küldjetek el melegebb éghajlata csak egy röpke kis választ szeretnék. Max. 30 ezerbe milyen mikro hifire érdemes talán beruházni(vagy kicsivel lehet talán toldani az összeget). Csörömpölő lesz, de akkor is a csöröpölők között talán a legjobbat szeretném. Lenne 3 jelöltem esetleg azok közül valami kellene. Vagy ha van valakinek ötlete vagy tanácsa szívesen veszem más egyéb hasonló kütyüre. Nem étek ezekhez, de gondolom itt vagytok páran akik nagyon...
PANASONIC SC-PM250EC-S
PHILIPS MCM2300/12
SONY CMT-S20Mégegyszer leszögezném közel sem a profi zenehalgatás a cél. Konyhába, szobába valami...
Segítségeket, válaszokat előre is nagyon köszönöm!"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
válasz Gabor970 #64367 üzenetére
Ok köszönöm a tanácsot, de mit csinálok majd a cd-vel, pen drive és egyebek hova tegyem? Tehát minden képpen valami kis egybe minden kellene...
Régi orion cleopátra van ismerősnél talán eladná ott pihen már vagy 10+ éve(rádio erősít, hangfalak gyári állapotban de a rádiója döglött és egyebek). De sokra azzal sem mennék...[ Szerkesztve ]
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
dik
őstag
válasz Gabor970 #64369 üzenetére
Ja igen elnézést jól elírtam a nevét gondolkoztam rajta annó de ráhagytam szóval a kérdésem még mindíg aktív! Melyik lenne a talán legjobb a 3 hitvány közül vagy valami hasonló más? Klön erősítő és egyebek az nem játszik most projektben nem az a cél...
-
dik
őstag
válasz Nemir Ombe #64373 üzenetére
Ez eddig stimm na végre valami hasonlót vártam. Tisztában vagyok ennyiből nem lehet nagy durranást nem is ez a célom abszolut ez egyértelmű. Használtan is jó lenne csak nem találok olyan amiben usb és minden benne van és valamennyire megbízható márka lenne ezért nézelődtem az euronicsben és ott ezt a 3 találtam ami szóba jöhet. De akkor a legjobb ha a legolcsobbat veszem meg a 3 közül és minden jó. Tehát a PHILIPS MCM2300/12 lehet a nyerő...
A kürbis nagyon túl lött volna a célon a genius 1250 is bőven elég lett volna, de olyat nem találtam ami normálisan meg tudná hajtani így arról lemondtam...
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
válasz Gabor970 #64375 üzenetére
Tudom melyik az X Megveszem ha elfekvőben van és működik szépen... Bár ott van a b az ajánlottak között szóval annyira azért csak nem lehet hitvány. Meg mivel mondtam egy olyan kell ami nem egy kis csörömpölő hanem azoknál kicsit!!! komolyabb csörömpölő így amiket felsoroltam nyilván egyértelmű. Csak azért kérdeztem más esetleg van-e mert annyira nem vagyok jártas ebben a témában. Ha onkyo vagy egyéb jobb cucc kellene nyilván oda pénz is kellene. Szóval nem törekszem közelt sem az atom minőségi zenehalgatásra...
Ennyi erővel mindegyikről elmondható egy semmirevaló mert mindet kínában egy szárkúpban csináltának nem?
[ Szerkesztve ]
-
dik
őstag
Köszönöm a hozzászólásokat! Érdemben előrébb nem jutottam, de értékes infókat kaptam. Majd akkor erő vezzesem kezem lesz és a 3 közül valami lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest