Új hozzászólás Aktív témák

  • tylerddd

    veterán

    válasz Donki Hóte #57657 üzenetére

    Köszi, hogy leírtad. Érdekes a tekerő, mert videókon én úgy láttam, hogy azzal állította be az időt a user, egy óra is van mellette. A teljesítményt az egyik gomb többszöri megnyomásával állította, amit szintén nem tartok a legpraktikusabbnak. Tehát végigpörgette a fokozatokat.
    Ilyet tudsz mondani, hogy mi van akkor, ha már menet közben akar időt rányomni? Akkor is 30 másodperccel emeli az időt? Vagy mi van, ha működés közben kinyitja, hogy megnézze a cuccost? Becsukás után folytatja a melegítést vagy újra kell indítani? Mert ugye a jelenleginél becsukja és megy tovább.

    A tekerősnél, ha úgy érzi kész a melegítés, visszatekeri nullára az időt és kikapcsol. Azt hiszem fél perc alatt időre nem is lehet tekerni, mert elindul és 1-2mp után hangjelzés nélkül leáll a jelenlegi.

    Ez egy újabb típus (szerintem) tekerő nélkül, ez is megfelelne NEKEM egyébként. Nekik nem tudom. Az a gond, hogy ők azt szeretnék, ha a gép működne úgy, ahogy ők gondolják, nem ők akarják úgy kezelni, ahogy a gyártó kitalálta :D

    [ Szerkesztve ]

    Csak egészség legyen, meg térerő!

Új hozzászólás Aktív témák