Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz flashpointer #15787 üzenetére

    Az általad kinézett porszívót már nem ezen a néven gyártják. Három nagy csoportba oszlanak Miele porszívók: Classic, Compact és Complete. Az általad kinézett utódja a Complete C3 széiria, de inkább itt nézelődj.

    A saját C3-as Mielemről írtam egy hosszabb összefoglalót. Azóta csak megerősíteni tudom a leírtakat. Elképesztően jól szív, tele porzsákkal is tökéletes, és baromi tiszta, higénikus, minőségi. A belsejéből enni lehetne, annyira tiszta. Minden kézre áll, minden praktikus.

    Annyival egészíteném ki, hogy van három kiegészítő ami a későbbiekben jól jöhet.

    1, Turbókefe, ha sok szőnyeg van a lakásban, illetve kutya/macska, más esetben nem fontos.

    2, Parquet twister. Na ez baromi jó dolog. Nagyon gyorsan, nagyon könnyen lehet szilárd burkolatot porszívózni. Forog, kanyarodik, sokkal-sokkal egyszerűbb mint a gyári univerzális fej. Nem olcsó, de hálás dolog. (Bár akkor már megéri a Complete C2 vagy C3 Parquet edition modellt nézni, ott széria ez a kiegészítő.

    3, Az univerzális szívókefe. Ez nem egy nagy összeg, de minden porszívózáskor használom. Ezzel szívom a port a bútorokról, a könyvekről, a szekrény tetejéről. Nagyon hasznos kis eszköz :)

    +1: Mini turbókefe: lépcsőszőnyeg, textil ülőgarnitúra, autóülés takaríására. (Ebből pont van egy zsír új eladóm fele áron) ;)

Új hozzászólás Aktív témák