Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayerlaci
senior tag
Gondoltam nyitok 1 ilyen topicot mert még nem találtam és nekem nagyon bejött mind a film mind a könyv.Bár a filmből elég sok jelenet kimaradt sajna.Na akkor azt 1.kérdés
Ki mit tud a Tűz serlege című film forgatásáról és a Félvér herceg című könyvről.
Gondolok itt képekre és arrol hogy mikor jön ki a 6.rész.
Előre is köszi. -
mayerlaci
senior tag
válasz PH! kedvence #2 üzenetére
Ja.
-
kiskubai
tag
nem egy népszerű ez a topic, de azért hajrá, én is szeretem a HP-t!
a kör. a film topicban. valaki: de a fő hiba hogy nem akis csaj jön ki hanem az áldozatot huzza be Tv -be.| erre a válasz: Fő a változatosság. Elképzelem, ahogy rémisztő hangon a következőket mondja: ''Benne leszel a TV-ben!'' BY: Vigneau
-
Dilikutya
félisten
Nem cikibb, mint leszólni valakit ezért....
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
mayerlaci
senior tag
Nem cikibb mintha valakinek az a neve, hogy PH! kedvence!
No offens! -
illusiON
őstag
jehhh, aszittem tleg PH! Kedvence ez a srác és mi lesz, ha eljut a PH! Kedvence szintre?
( : no woman no cry : )
-
Viktor77
titán
válasz PH! kedvence #11 üzenetére
Amit seperc alatt semmissé tettél az idétlenkedéseiddel.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Dilikutya
félisten
válasz PH! kedvence #13 üzenetére
Mi lett Mad Macival?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz PH! kedvence #15 üzenetére
Miért?
-
mayerlaci
senior tag
Kezdésnek itt 1 király oldal. Bővebben: link
És elég az OFFBÓL -
GombócArtúr
senior tag
lassan 20 évesen is az egyik kedvenc olvasmányom. Jövőre jön a 6.ik rész! Bár mire magyarra lesz forditva, megint egy év....
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
Egyébként észrevettem egy hibát a cselekményben!
''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
mayerlaci
senior tag
válasz GombócArtúr #18 üzenetére
Na látod a kor nem akadály
Nem tudsz valami HP-s fan oldalt ami cool? -
mayerlaci
senior tag
válasz GombócArtúr #19 üzenetére
Mit? Jahh és melyik részben?
-
I_Am
veterán
PH! kedvencve, Mad Maci, Smiley bácsi, Suliro! Utolsó figyelmeztetés, ha mégegyszer meglátom, hogy teleoffolsz egy totyikot, akkor végleg búcsút mondhatsz a PH!-nak.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
mayerlaci
senior tag
válasz Jam-Master J #23 üzenetére
Azt ismerem de azért kösz!
-
mayerlaci
senior tag
Szerintetek ki lesz a 6-dik részbe a félvér herceg?
-
mayerlaci
senior tag
válasz GombócArtúr #18 üzenetére
Valahol olvastam hogy az angol rész juliusban jön ki.Ez akkor kamu?
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nem mondom hogy hatalmas fan vagyok, de a legújabb könyv kivételével mindet elolvastam eddig + láttam a filmeket is. A filmek közül az Azkabani fogoly szerintem nagyon jó lett. Lupin ugyan inkább nézett ki egy kehes németjuhásznak mint vérfarkasnak, de üsse part.
Amit meg nem értek : mintha azt hallottam volna, hogy a szereplőgárdát le fogják cserélni, a következő vagy az az utáni filmben. Miért is? A könyvben sem 8 évesek örökké...hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
GombócArtúr
senior tag
igen, kétezerhatos lesz az itthoni megjenés... jó messze van.
Szóóval, a hiba amit észrevettem a könyvben:
Ha emlékszel a Bölcsek köve filmre, pont van egy olyan jelenet amikor Harry oson éjjel Edevis tükre felé, és látja amint Piton megszorongatja a Mógus prof-ot és mondja hogy: - Döntsd el hogy kihez leszel hűséges!
Nos, ekkor ugye Mógus turbánja alatt ott rejtőzött Mr Voldemort valamilyen formában, számára nyilván világos, hogy a valaha Halálfaló Piton végleg átállt Dumbledore oldalára. Ennek ellenére az 5.-ik könyvben, amikor Piton okklumencia órát tart Harrynek, hogy Voldemort ne tudja irányítani az álmait, Harry csípős megjegyzést tesz:
P: - Nem a te feladatod hogy a Halálfalók után kémkedj!
H: - Miért, talán a magáé? (Itt várja a lecseszést a szemtelenségéért)
P: - Igen... az az én feladatom!
Vagyis Voldemort az 5ik könyvben azt hiszi, hogy Piton titkon még mindig közéjük tartozik - ezért tud kémkedni utánuk - holott már az első részben kiderült hogy ellenük van.
Lehet mások ezt kukacoskodásnak tartják, de nekem szemet szúrt ez a hiba.''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
GombócArtúr
senior tag
A filmek közül egyedül az Azkabani fogoly sikerült jól! A többi a könyv után elég élvezhetetlen és érthetetlen egy olyan ember számára aki csak a filmet látta. Az első rész hiába 2és fél órás, annyit ér mintha egy bemutatót néztél volna meg.
Bár a harmadik részben kicsit Titanic utánérzésű volt mikor Harry elrepült a Hippogriffel, de igen látványos volt egyben. Hát igen elég vérszegény vérfarkas lett Lupin úrból...''Ha meghalok, az angyalok, a dossziém láttán, fejüket csóválják hogy bizony, ez csúnya látvány.''
-
Agostino
addikt
válasz GombócArtúr #30 üzenetére
A HP3 játékkal volt szerencséd találkozni? Öcsém gamelt vele, én meg rötyögtem rajta a székben. '' Harry, hogyha ki akarod nyitni az ajtót, kattints a bal egérgombbal'' Azóta Herrizem az öcsémet
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
bdav
őstag
válasz GombócArtúr #29 üzenetére
ez nem hiba szvsz, Piton nem mondja hogy konkrétan mit is csinál. btw Voldi mondja is a 4. végén h. van egy volt halálfaló aki áruló lett, és sztem ez elég egyértelmű. szoval sztem ez ok.
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
Vangelis
nagyúr
Harry rulez.....én nem nagyon szeretem..de megnézem azért
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
mayerlaci
senior tag
Én a filmekben Ron-t (Rupert Grint) -et birom a legjobban.Nagyon jo pofákat tud vágni
-
F-ECT$
titán
PH! vagy HP!
A 3. film tényleg az 1. jól sikerült, ez a rendezőnek is nagy mértékben köszönhetőDive ever, work never.
-
Agostino
addikt
Ugyanmár...
Belegondolsz ő szívott a legtöbbet:
- eleve: anarchofób a gyerek
- patkány a háziállata, míg a burzsuj haverjának gyöngybagoly
- mesztelencsigákat okádott. Megjegyzem ez is anyagi gondjainak a következménye.
- vörös a haja, ugyhogy a kommunista iskolatársai állandóan be akarják szervezni a háttérben.
Mod : fanatikus tag lettem. Ezt megünneplem, megiszom a holnapra félretett sörömet.
[Szerkesztve]hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
-
Loretto
veterán
A könyvet nem olvastam, de a filmmel mikor megjelent nagyon szkeptikus voltam, aztán amikor az első részt megnéztem párszor, nagyon megtetszett a második nagyon jó volt (magasra tette nálam amércét) igy a harmadik rész kicsit gyengébb volt. Persze ez az én véleményem.
Soirée...
-
mayerlaci
senior tag
Ki is játszotta hagridot?
-
Loretto
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó makulátlan állapotban lévő iPhone 13 PRO MAX
- Lenovo Ideapad 1 82QD00CYHV W, cloud grey.
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Kártyafüggetlen 36 hónap Garancia, 2db vásárlása estén további
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512Gb Dual, Kártyafüggetlen, 6 hónap Garancia
- Eladó Komplett buildem GARANCIÁLIS szinte vadonat új!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest